Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 14., vasárnap 2:48

Ahogyan én láttam/látom, és előre leszögezem, én nem tanultam, nem űztem a focit, csak szeretem és nézem:
...
Tetszett az írásod,főleg annak tudatában,hogy "csak szereted és nézed". :) Nem akarsz edző lenni? :D

Az első félidőben egyértelműen jobbak voltunk,csak a szögletnél hibáztunk nagyot,meg is fizettünk érte. Aztán... megint... képszakadás,és mire felpörögtünk,a bíró lefújta a meccset.

Hiányzik Xabi Alonso. Hiányzik egy olyan ember,aki megadja a stabilitást a csapatnak. A semminél még Khedira is jobb lett volna,erre lesérül. Illarramendi pedig még mindig kevés.

Benzema,CR,Bale,James,Modric,Kroos... kivétel nélkül,mindegyik inkább a támadáshoz ért,mint a védekezéshez. Ez mindent megad a csapatnak,csak stabilitást nem.

Carvajal----Ramos----Varane----Marcelo
--------------------Pepe
-----------Kroos-----------Modric
Bale--------------James-----------Ronaldo

Egy próbát megérne. Pepe szűrőt játszana,a védekezés,azon belül a labdaszerzés lenne a fő feladata,a területek lezárása,és a megszerzett labda gyors megjátszása. Talán így valamivel stabilabbak lennénk.

Benzema pedig menjen padra,mert botrány,amit csinál. :-( Nagy szükség lenne egy bomba formában lévő Karimra. :'(
:goat:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 14., vasárnap 1:24

cristiano ronaldo volt a legjobb, a többi egy nagy szar. meg a kroos, meg még a coentrao elment.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 14., vasárnap 0:10

Ahogyan én láttam/látom, és előre leszögezem, én nem tanultam, nem űztem a focit, csak szeretem és nézem:

Nincs vkp-nk, ezért Carlo NEM 433-ban képzeli el a játékot. Tavaly is láttuk, hogy működött a 442. Ezt játssza a csapat idén is. Ebben látja Carlo a stabilitást, hogy Bale is középpályást játszik, nem támadót. És erre csak ő képes a keretben jelenleg. Egyben támadó és egyben középpályás, ha úgy tetszik, két ember feladatát kell megoldania, amiből nem a támadó az elsődleges. Innen ered, hogy alapvetően szarnak látja mindenki, mert gólt, gólpasszt várnak tőle, nem védekezést, zavarást. Talán még Carvajal tudná ezt megoldani, de ő hátra kell.
A mai meccs:

Iker: ideje lenne padra ülnie. Egyszerűen a csapat nem tud védekezni, ha ő áll a kapuban, mert tiszta görcs, meg ideg mindenki, mert nem számíthat arra, hogy a kapus kijön a kapuból, vagy hátrapasszolják neki. Ennyi volt, letelt, vége (ahogy itt szokták másra mondogatni: Iker takarodj!)
A védelmet most nem bántom, ismerjük őket, bár lehet, hogy meg kellene kavarni az állóvizet.
Modric, Kroos: zseni mind a két faszi. Kroosnak jobban fekszik ez a poszt. Modric kevesebbet mutat, mint tavaly, de ez a védekezés miatt van. Nincs mögötte senki, hanem mellette van, nekik kettőjüknek kell megoldani.
Bale: nincs nála jobb opciónk. Szinte vonalszélsőt kell játszania jobb oldalon bal lábasként.
James: kezd megerősödni, megjönni az önbizalma, már csak győzelmek kellenének, meg esetleg gól, gólpassz. Másabb a játéka, mint DM-nek. DM a bal szél felé indult a támadásoknál, míg James inkább középre, a támadók mögé, így hamarabb vissza is ér a helyére, zavar, szerel, csúszik mászik. Jó lesz, bízom benne.
CR: nagy formában tért vissza, reméljük a sérülés a múlté.
Benzema: sokat melózik, de koncentrációs problémái vannak (mint egy jó pár embernek). Nem véletlen, hogy CR nem kiabál vele ha elbasz valamit, mint sokakkal, mert érzi, hogy kell ő ide, ha formában van.

Isco: erre a középpályára kevés. Védő munkája nincs. Én az ő számlájára írom a második gólt, lehet elfogult vagyok, de az egész úgy kezdődött, hogy Kroos kilépett az emberrel Isco helyére... talán CR helyén tudnám elképzelni, vagy olyan csapatok ellen, ahol nem kell sokat védekezni.
Chicharito: én nem tudom, de nem volt sokkal jobb Karimnál. Ezzel most azt mondom, hogy szar volt, a meccs legrosszabb embere? Nem. Ilyen a játékunk, hogy a csatár eltűnik a sok egyéniség között. Amúgy jó lesz ő, látni, hogy akar.

Második félidő: alapvetően megváltozott a játékunk. Carlo jobban erőltette támadásban a 433-at fix pozíciókkal (ugye az elsőben sokszor volt CR Bale mellett, a másodikban szinte soha), majd a cserékkel megbontotta a középpálya stabilitását a támadás érdekében: Bale helyére James, aki nem bírja azt a "dupla posztot" lásd Sociedad ellen (azonnal jött is két Arda helyzet) valamint James helyére Isco, aki meg kevés védekezésben a középpálya szélére.

Kicsit hosszú lett, de megköszönöm annak aki elolvasta és remélem lesz olyan, aki egyetért néhány szavával :Đ

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 14., vasárnap 0:00

Csabi írta:carlo épp most mondta, hogy a szisztémával az ég világon semmi baj nincs.
Remélhetőleg Perez is veszi a lapot, hogy ez felé volt egy burkolt üzenet....

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. szeptember 13., szombat 23:32

tibi18 írta:
Azzal tényleg semmi gond nincs. Ha DM lenne James helyén, most 9 pontosak lennénk, és röhögnénk a 4 pontos Atmán...
Hagyjuk már.. Akadjunk már le a Di Maria témáról... Ez is csak a levegőbe való puffogtatás.. Semmi garancia arra, hogy vele így lenne..

Ha beverjük a helyzeteinket ma is és a Sociedad ellen is, most is röhöghetnénk..

A szavazós témánál látom nagyon ráugrottatok Karimra, pedig Bale messze a leggyengébb volt ma szerintem... Ki tudok szaladni a világból, amikor megkapja a labdát és tol egyet, hogy na majd most futááááááááás. Bedobás.
Pontosan Így van! ha bemennek a helyzetek a Sociedad ellen 0-5 a félidő.. de nincsen ha.. itt is ha Benzemának nincsen balszerencséje vezetünk 2-1 3-1 re , .. nem mennek be a helyzetek, a játékosok görcsössé válnak a foci büntet .. majd megfordul .. mi mást tehetnénk? bízunk benne hogy így lesz..

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. szeptember 13., szombat 23:16

Azzal tényleg semmi gond nincs. Ha DM lenne James helyén, most 9 pontosak lennénk, és röhögnénk a 4 pontos Atmán...
Hagyjuk már.. Akadjunk már le a Di Maria témáról... Ez is csak a levegőbe való puffogtatás.. Semmi garancia arra, hogy vele így lenne..

Ha beverjük a helyzeteinket ma is és a Sociedad ellen is, most is röhöghetnénk..

A szavazós témánál látom nagyon ráugrottatok Karimra, pedig Bale messze a leggyengébb volt ma szerintem... Ki tudok szaladni a világból, amikor megkapja a labdát és tol egyet, hogy na majd most futááááááááás. Bedobás.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 13., szombat 23:11

hehe írta:amúgy ja, a legnagyobb köcsög itt csabialonzó volt amúgy :lol: :lol:
Akarod mondani Perez...csak nehogy Carlo igya meg a levét...
miro írta: de miért fogytunk el a második félidőre ennyire látványosan???
Szerinted? Kroosék dolgoznak mint állat, a BB az semmitse csinál, a védelem is lazázik, az egész melót Kroos és Modric csinálja. Nincs vkp mögöttük, ez történik.
Most hol vannak akik röhögtek rajtam? El van kúrva az egész..
Azért nem esünk ki a ligából, de a világkupán kívül más címet ne várjatok.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 13., szombat 23:08

Csabi írta:carlo épp most mondta, hogy a szisztémával az ég világon semmi baj nincs.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 13., szombat 23:06

carlo épp most mondta, hogy a szisztémával az ég világon semmi baj nincs.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. szeptember 13., szombat 23:05

Carlonak változtatnia kell. Vagy 4 2 3 1 vagy marad a 4 3 3 de James helyén Illarra/Khedira. Ennyire egyszerű. Csak kérem induljunk el az egyik irányba.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 13., szombat 22:59

hehe írta:amúgy ja, a legnagyobb köcsög itt csabialonzó volt amúgy :lol: :lol:
hát amúgy valóban vicc. a legmagasabb szinten szerintem csak nálunk fordulhat az elő, hogy beállít a játékos 3 nappal a transzfer szezon lezárása előtt, hogy ő menni akar, és szó nélkül elengedjük. azt kellett volna mondain, hogy "igen édesapám? majd mész ha találunk 3 nap alatt a helyedre valakit, ha meg nem, akkor mehetsz télen." a vezetőség munkája a nyáron egy nagy kerek nulla...lenne, ha kroos nem lenne itt.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 22:56

amúgy ja, a legnagyobb köcsög itt csabialonzó volt amúgy :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 13., szombat 22:53

realistahuni írta:
Modric, Kroos elfáradt, Isco nem védekezett, visszaesett a védekezésben amúgy is gyenge kp-nk.
Plusz az atmanal jól nyúlt bele bojler gyula(vagy csak Simeone telefonált le) az Arda, Griezmann cserékkel.
ezt így el is hinném,ha mondjuk a 60.perctől kezdődtek volna a problémák.
ellenben a 46.percben már lehetett látni hogy valami kurvára más..
dannen írta:ronaldot lefogták/elfáradt/sérült és ennyi. első félidőben is csak miatta voltak helyzeteink, ő verte a védőit sorra és lőtt/beadott/gólpasszt adott (volna)

szóval második féldiőre leengedett, más meg rajta kívül nincs elől, szomorú kimondani de ez van
:)
ezt is adom.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 13., szombat 22:52

Csak egy gondolat.
Ha több meccsen keresztül egy-két kivétellel mindenki gyengén játszik egy csapatban, biztos, hogy egyénenként kell elővenni a játékosokat?
Nem lehet, hogy másban van a hiba?

Mielőtt valaki félre értene, nem edzőváltásra gondolok

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. szeptember 13., szombat 22:51

Első félidő rendben volt, egy védelmi hibát leszámítva , helyenként jól játszottunk.. voltak szép megmozdulások ziccer.. Atletico csak nyomozta a labdát.. a 2 félidő nem tetszett , ott már görcsös volt a csapat .. és nem ment gördülékenyen a játék , ott már az Atletico is többet kezdeményezett .. 3 forduló után vegyes képet kaptunk a csapatról.. tud nagyon jól is játszani, Sociedad első 30 perce is full jó játék majd mélyrepülés.. meg kell találnia Ancelottinak az egyensúlyt! összességében nem úgy alakult ez a 2 utóbbi meccs ahogy szerettük volna! de nem kell temetni a csapatot, mert ha állandósítják a jó játékot, és a védelmet stabilizálják .. lesz jobb is.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 13., szombat 22:49

nem értem hogy hogy tudtunk ennyire visszaesni!!!
Modric, Kroos elfáradt, Isco nem védekezett, visszaesett a védekezésben amúgy is gyenge kp-nk.
Plusz az atmanal jól nyúlt bele bojler gyula(vagy csak Simeone telefonált le) az Arda, Griezmann cserékkel.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 13., szombat 22:47

kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra.
bár használhatjuk az ancelotti generátort is.

jöhet majd a sablon.
túl kell lépni.
előre kell tekinteni.
tanulni kell a hibákból.
változás lesz ez biztos! (lófasz lesz az a biztos, nem változás)
fejben már a basel elleni keddi bl meccsen kell lenni.
el kell felejteni a mérkőzést.
nem volt szerencsénk.
az első félidő jó volt.
elvesztettük az intenzitást.

kíváncsi vagyok ezekből a mondatokból mennyi fog elhangzani a nyilatkozatokban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. szeptember 13., szombat 22:50-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 13., szombat 22:45

de miért fogytunk el a második félidőre ennyire látványosan???
valaki magyarázza már el..ilyen első félidő után,komolyan alig vártam a félidőben hogy folytatódjon mert egyszerűen már láttam ahogy tönkre verjük őket.
katasztrófa volt az atletico,csak kurva mákosak voltak megint.

aztán mi lett? ráültünk,megváltozott a játék képe,majd jött a cumi.
nem értem hogy hogy tudtunk ennyire visszaesni!!!

szerk.

a második félidőre kroos,és modric is elkészült az erejével,egyszerűen teljesen súlytalanok lettek,előre felé meg az egész meccsen nem tudtak/mertek vállalni.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. szeptember 13., szombat 22:44

az benne a szép, hogy tényleg megcsinálja :lol:
és ugyanúgy fog hozzá tapsolni mindenki, mint idén Jamesnél

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 13., szombat 22:42

revolver írta:Ha pedig idén nem fogunk nyerni semmit, akkor Perez apó idehozza Reust is majd jövőre.. :lol:
az benne a szép, hogy tényleg megcsinálja :lol:

kell a faxnak egy vidal vagy egy pogba, ha hozhatsz reust is :lol:

kapus
védők
kroos,james, reus
bbc

:lol:

Vissza: