Ezt írtam augusztus 23ikán, időőőőő időőőő időőő...Nem kell pánikolni, az egyetlen dolog ami bánt engem,hogy ha nem variáljuk át ennyire a keretet akkor megléphettünk volna ősszel amíg a barca épülget, mert nehogy azt gomdolja valaki,hogy ők nem fognak botlani... tavaszra összefog állni minden, kérdés mennyire lesz késő, de ezért a kezdésért az egyetlen hibás az elnökünk senki más.Ancelotti sem tudja mit csináljon annyira szétbarmolták a győztes keretét.A Barcával meg nem kell foglalkozni, minden év elején megy a hurrá hangulat náluk(gondolom most LE egy edzőzseni), ősszel mindig jól tolják aztán tavasszal amikor jönnek a kemény időszakok meg bambulnak, csak magunkkal kell törődni.dzsi91 írta:Egyébként a gyengébb idegrendszerűeknek nem árt majd belekalkulálni ,hogy akár korán ponthátrányba is kerülhetünk a bajnokságban ugyanis a 2ik fordulóban Sociedadba látogatunk utána pedig az Atletico-t fogadjuk... Ezek kemény meccsek simán bennevan a pontvesztés.De gondolom már a 3ik forduló után is világvége hangulat lesz ha nem lesz meg a 9 pont.
A Basel ellen egy vígasz gálát várok,ha már végig kínlódtam az elmúlt 2 meccset.