Hát srácok többet nem írok ebben a James témában, mert falrahányt chicha... akarom mondani borsó
. Itt olyan utálat megy szegény srác irányában, hogy szerintem egyesek simán meg tudnák ölni.
pl hehe:
"akik hameszt legelső támadóként akár középen akár szélen elképzelik, azok mondják már meg milyen tablettát szednek, kéne nekem is
"
"de pl jesé már ott jobb játékos a 80 millás szépfiúnál, hogy nem dadog a lábán a labda és kb 4-szer robbanékonyabb."
Leírod, hogy James nem támadó, majd összeveted az egyik támadónkkal, akinek az egyik erőssége a robbanékonysága... volt (reméljük marad is az neki, jobbulást és várunk vissza Jesé). Igazad van, Iker meg jobban véd nála még így is, tehát kapusnak is szar szegény 80 milliós pöts
Samy:
"személy szerint semmi, de egyszerűen nem tudja megadni azt a stabilitást a csapatnak, amire szüksége lenne
szép ez a statisztika, de nem ér semmit"
Mindenki nyavalyog, hogy szar a kp-s védekezésünk, meg a támadásépítésünk, de aki mind a kettőben egyidejűleg kimagaslik, az nem adja meg a stabilitást. WHAT???
Többiek akik Isco-znak, nézzék vissza a meccseket, ahol Isco-disco játszott a helyén. Isco nem képes védekezni. Ez egy tény, mindenki tudja és látja a világban. Mondjuk az is szembetűnő, hogy támadni sem annyira, mint itt sokan állítják.
Én nem védem kifejezetten a srácot, meg nem azt mondom, hogy ő a messi-ás, de azért a realitásoknál maradva nem ő a leggyengébb láncszem, ahogyan nem is Benzema szerintem, hanem Iker és a vkp nélküli lét, ami egy új játékstílusra kényszeríti a csapatot, amit mindenkinek meg kell tanulni, nem csak a csóri 80 millás ügynöknek... peace