Mennyei futball
-
Re: Mennyei futball
Egyébként kíváncsi vagyok Pinyő mekkora fájdalomdíjat kapott? Gondolom tízmilliós nagyságrend.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Pont ezért nem értem Dárdait. Megbecsülik kint, jól keres, minek jön ide magát meggyalázni? Teljesen felesleges.Toti írta:teljesen korrekt döntés.csababarca írta:Dárdai Pál lesz ideiglenesen, 3 meccsig a vezetőedző.
már csak ezért is megnézem a következő válogatott meccset.
bár a herthanal nagyon megbecsülik, szóval nemhiszem, h otthagyná németországot.. még a válogatottért sem.
halálomig madridista leszek
teljesen korrekt döntés.csababarca írta:Dárdai Pál lesz ideiglenesen, 3 meccsig a vezetőedző.
már csak ezért is megnézem a következő válogatott meccset.
bár a herthanal nagyon megbecsülik, szóval nemhiszem, h otthagyná németországot.. még a válogatottért sem.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Dárdai Pál lesz ideiglenesen, 3 meccsig a vezetőedző.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Az ifjabb Bozsik volt hasonlóan kérész életű, igaz? Egyébként Csányiék is szánalmasak, anno beharangozták, hogy külföldi elismert varázsló jön, majd nem találtak egy hülyét sem aki vállalta volna - gondolom a devizatartalékot is felajánlották pedig nekik - hozták ezt a szerencsétlent. Majd egy zakó után kiteszik. Hagyni kéne a francba az egészet, kérjenek fel valakit aki jó az FM-ben és meg is van oldva, többet nem lehet kihozni belőlük, fizetni nem felesleges értük.MLSZ: Pintér Attila távozik
szerk: Most olvasom, sajnos Dárdainak is volt az a pénz ezek szerint. Inkább otthagyta a megbecsült helyét egy erszénnyi ezüstért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. szeptember 18., csütörtök 10:17-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
MLSZ: Pintér Attila távozik
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Köszönöm, akkor remélhetőleg pár hét múlva majd Gerával megmutatják az MB1-nek milyen is a profi labdarúgásFerencváros írta:Gyorsabb mint a többiek, küzdött is úgy-ahogy, bár nem nagyon ment bele a párharcokba. Kicsit talán előrébb gondolkozott a többieknél, ezt Várhidi is megemlítette.
Sok pontatlan passza volt. Sokszor mozgott üresre, szinte mindig megjátszható volt.
Jó lesz.
szerk.: Viszont a Haris nevű középpályásunk ha így folytatja, akkor pár év múlva kinéz egy Haris-Csilus középpálya. Meccs egyik legjobbja volt második félidőben, sok váratlan, ügyes megoldás.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Gyorsabb mint a többiek, küzdött is úgy-ahogy, bár nem nagyon ment bele a párharcokba. Kicsit talán előrébb gondolkozott a többieknél, ezt Várhidi is megemlítette.danianevem írta:Lemaradtam a meccsről szeminárium miatt, milyen volt Lamah játéka? Nagyon formán kívül volt?
Sok pontatlan passza volt. Sokszor mozgott üresre, szinte mindig megjátszható volt.
Jó lesz.
szerk.: Viszont a Haris nevű középpályásunk ha így folytatja, akkor pár év múlva kinéz egy Haris-Csilus középpálya. Meccs egyik legjobbja volt második félidőben, sok váratlan, ügyes megoldás.
- danianevem
Lemaradtam a meccsről szeminárium miatt, milyen volt Lamah játéka? Nagyon formán kívül volt?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Fradi-ZTE
Nem volt ez rossz. Az elso fel oraban szepen jarattuk tobbszor is a labdat. Osszessegeben elegedett vagyok a csapattal,elsosorban az elso felidovel. Tobbszor jarathatnal igy a bajnolsagban is. A Fradiban az a Hajrovic vagy hogy hivjak a kapu kozeleben hozhatna jobb donteseket.. Jova meg.. Ez rendszeres nala?
Igazsag szerint ha kicsit jobban hajt a ZTE szerintem Xre hozhato lett volna
Nem volt ez rossz. Az elso fel oraban szepen jarattuk tobbszor is a labdat. Osszessegeben elegedett vagyok a csapattal,elsosorban az elso felidovel. Tobbszor jarathatnal igy a bajnolsagban is. A Fradiban az a Hajrovic vagy hogy hivjak a kapu kozeleben hozhatna jobb donteseket.. Jova meg.. Ez rendszeres nala?
Igazsag szerint ha kicsit jobban hajt a ZTE szerintem Xre hozhato lett volna
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Ferencváros
Túl vannak a Győrön, az MTK-n és az Újpesten. A Győr kivételével mindegyiket simán verték, már csak mi maradtunk és a Loki, akik megtréfálhatják őket. Tavaly is voltak ilyen jók, csak akkor edzőbuktatás volt, illetve maga az edző is szar volt.dannen írta:amúgy a vidi most ennyire kimagaslak a mezőnyből amennyire látszik a tabellán? 7meccs , 7 győzelem, 21 rúgott és 2 kapott gól, azért ez nem gyenge. nem láttam még meccsüket azért kérdem, hogy tényleg ennyire jók-e vagy csak jó sorsolást kaptak vagy valami
Hátul ők a legstabilabbak az MB1be, és elől van egy Feczesin-Nikolics páros, szélen Gyurcsó szerintem az MB1 legjobb szélsője, legalábbis idén. Sándor György, Kovács, Juhász, Oliveira. Nagyon egybe vannak, hosszas építkezésnek köszönhetik, nem engedtek el minden félévben 7-8 játékost. És még a padon is olyanok ülnek, mint Simon, Kleinheisler, Trebotic (horvát utánpótlás válogatott).
Szerintem kétség sem fér hozzá, hogy simán nyerik idén a bajnokságot.
szerk.: Bár azt hozzá kell tenni, hogy ha jól emlékszem, akkor 7ből 6 meccset otthon játszottak.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Nem súlyos, de még mindig kérdéses, hogy milyen állapotban lesz a lilák ellen...valamennyit biztosan fog játszani szerintem!
Nincs nagyon újdonság velük, kaptak ajánlatot most már csak rajtuk múlik!Hajnal szerintem szinte biztos(de ez csak megérzés) nincsenek nagyon kérői, egész jó ajánlatot kapott!Legjobb esetben egy Hajnal-Németh csomag jöhet össze, de szerintem a legvalószínűbb csak egy "Hajnal"! (szerintem Hajnal és Vadócz üti egymást, de ez is inkább csak megérzés )
Nincs nagyon újdonság velük, kaptak ajánlatot most már csak rajtuk múlik!Hajnal szerintem szinte biztos(de ez csak megérzés) nincsenek nagyon kérői, egész jó ajánlatot kapott!Legjobb esetben egy Hajnal-Németh csomag jöhet össze, de szerintem a legvalószínűbb csak egy "Hajnal"! (szerintem Hajnal és Vadócz üti egymást, de ez is inkább csak megérzés )
- Ferencváros
Mennyire súlyos?BBarni írta:a nagyobb baj most Gera... (pinyő )
Jól ment ma nélküle is, de azért nem egy Újpest ellen játszottunk..
Szabadon igazolható játékosokkal mi a helyzet? Hajnal? Vadócz? Németh? Még mindig várnak?
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Egyre jobb a csapat, jó lesz ez! 2. helyen!
Lamah még kb 2 hét mire 100%-os lesz, de szerintem a Dózsa ellen egy 15-20 percet kb kapni fog, a nagyobb baj most Gera... (pinyő )
Lamah még kb 2 hét mire 100%-os lesz, de szerintem a Dózsa ellen egy 15-20 percet kb kapni fog, a nagyobb baj most Gera... (pinyő )
- danianevem
Ha jól tudom, akkor a héten még külön edzett Gerával, talán az UTE ellen már becseréli Doll.dannen írta:ma miért nem játszott? mikor játszik majd?danianevem írta:na meg majd Lamah is hatalmasat dobhat majd a játékon.
- danianevem
Ferencváros - Puskás Akadémia
2:1
Az ilyen strandidő alatt megrendezett meccseknél igazi áldás a fedett lelátó. Ami külön öröm volt számomra, hogy
kifejezetten jó állapotban volt a gyep és így a játék sem volt minősíthetetlen, sőt!
Viszont elképesztően idegesítő miért nem ment hasonlóan a játék az MTK ellen (tippmix, politika?), mert a kék-fehérek sem sokkal jobbak a Felcsútnál, ott inkább mi voltunk tragikusak. Most megvoltak a keresztbemozgások Bödééktől, valamint a szezonban talán először lehetett felfedezni "némi" életet a széleken. Somália a maga harciasságával és lendületével már hiányzott, mint éhezőnek egy falat kenyér... Ilyenkor jön ki igazán mennyivel jobb lehetne a csapat (ha xy helyett igazi szélsők játszanának), na meg majd Lamah is hatalmasat dobhat majd a játékon. Aki számomra pozitív meglepetés volt: Kukurozovic. Eddig nem sok mindent mutatott, ezen a meccsen már lehetett tőle labdarúgóra emlékeztető megoldásokat, egész korrektül helyettesítette Gerát.
Apropó Gera: "Az nem fordulhat elő, hogy hónapokon keresztül semmit sem beszélünk arról, hogy a behívott játékos milyen állapotban van. Ezt nem tudom elfogadni, valaki belenyúl a klubba, kiveszi a játékost a csapatból. Odaadhattuk volna a jegyzeteket, hogy milyen állapotban van, nem értem, ez miért nem történt meg? Tulajdonképpen elvették a csapatból, ilyen sehol sincs a világon.” - Thomas Doll sajnos nem csak ezt nem fogja érteni a magyar fociban...
A Puskás "Akadémia" meg totál katasztrófa. Elképesztő nihil, semmi elképzelés, alapvető hiányosságok voltak a játékukban mind egyéni, mind pedig csapat szinten. Még ebből a nem túl veretes mezőnyből is alulról emelkednek ki... Nem bánnám, ha kizúgnának, bár elvileg az akadémisták bánják, azok, akiket egyébként sem játszatnak...
2:1
Az ilyen strandidő alatt megrendezett meccseknél igazi áldás a fedett lelátó. Ami külön öröm volt számomra, hogy
kifejezetten jó állapotban volt a gyep és így a játék sem volt minősíthetetlen, sőt!
Viszont elképesztően idegesítő miért nem ment hasonlóan a játék az MTK ellen (tippmix, politika?), mert a kék-fehérek sem sokkal jobbak a Felcsútnál, ott inkább mi voltunk tragikusak. Most megvoltak a keresztbemozgások Bödééktől, valamint a szezonban talán először lehetett felfedezni "némi" életet a széleken. Somália a maga harciasságával és lendületével már hiányzott, mint éhezőnek egy falat kenyér... Ilyenkor jön ki igazán mennyivel jobb lehetne a csapat (ha xy helyett igazi szélsők játszanának), na meg majd Lamah is hatalmasat dobhat majd a játékon. Aki számomra pozitív meglepetés volt: Kukurozovic. Eddig nem sok mindent mutatott, ezen a meccsen már lehetett tőle labdarúgóra emlékeztető megoldásokat, egész korrektül helyettesítette Gerát.
Apropó Gera: "Az nem fordulhat elő, hogy hónapokon keresztül semmit sem beszélünk arról, hogy a behívott játékos milyen állapotban van. Ezt nem tudom elfogadni, valaki belenyúl a klubba, kiveszi a játékost a csapatból. Odaadhattuk volna a jegyzeteket, hogy milyen állapotban van, nem értem, ez miért nem történt meg? Tulajdonképpen elvették a csapatból, ilyen sehol sincs a világon.” - Thomas Doll sajnos nem csak ezt nem fogja érteni a magyar fociban...
A Puskás "Akadémia" meg totál katasztrófa. Elképesztő nihil, semmi elképzelés, alapvető hiányosságok voltak a játékukban mind egyéni, mind pedig csapat szinten. Még ebből a nem túl veretes mezőnyből is alulról emelkednek ki... Nem bánnám, ha kizúgnának, bár elvileg az akadémisták bánják, azok, akiket egyébként sem játszatnak...
Hát igen az nekem sem világos, hogy ha nála ilyen mértékű tudás van, akkor azt miért próbálja eladni az érdektelen hazai szakmának, ahelyett hogy ő maga bizonyítaná az elméleteit.
Nagy igazság, hogy ebben az országban mindenki tud mindent, csak éppen mindig az nem aki a poszton van.
Nagy igazság, hogy ebben az országban mindenki tud mindent, csak éppen mindig az nem aki a poszton van.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Igen nem vitatom, de nekem akkor is hiány érzetem van vele kapcsolatban. Ha meg itthon nem megy kemény, akkor miért nem próbálja meg külföldön? Több pénz és ott megbecsülik a szakértelmet is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ferenczit személyesen is ismerem,múlt hét pénteken találkoztam is vele hogy a fociról beszéljünk.....egyébként edzői képesítése is van.
A probléma vele is az ami pl velem,nem igazán tud beilleszkedni a magyar foci milliőibe. Egyrészt meg sem értik,másrészt senkinek sem a seggnyalója mint a kluboknál egyébként szokás.
Edző lehet bárki,aki beáll a sorba kipenget 1 millát prora,és valakinek a csicskása lesz.....még sok ész sem kell hozzá,azon röhögtünk,hogy alapvető értelmezési problémákkal sem tudnak megküzdeni a főmuftik,arról nem is kell beszélni,hogy a fociról nem igazán konyítanak.
Ért a focihoz,jó vele beszélni,mert nagyon kevés az az ember akivel jól érzem magam a fociról alkotott nézetekben.
A probléma vele is az ami pl velem,nem igazán tud beilleszkedni a magyar foci milliőibe. Egyrészt meg sem értik,másrészt senkinek sem a seggnyalója mint a kluboknál egyébként szokás.
Edző lehet bárki,aki beáll a sorba kipenget 1 millát prora,és valakinek a csicskása lesz.....még sok ész sem kell hozzá,azon röhögtünk,hogy alapvető értelmezési problémákkal sem tudnak megküzdeni a főmuftik,arról nem is kell beszélni,hogy a fociról nem igazán konyítanak.
Ért a focihoz,jó vele beszélni,mert nagyon kevés az az ember akivel jól érzem magam a fociról alkotott nézetekben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
De érted. Oké leírja, hogy ő mit gondol meg modellez. Meg kritizál, ebből tényleg perfekt a pali, de annak ellenére sincs benne semmi átütés, hogy szar a közeg. Pedig ő megmeri húzni, hogy ellen menjen más véleményének. Sok jó utánpótlás neveltjéről se hallani vagy akármi. Vagy, ha ez az akadály, menjen külföldre.
Nagyjából az, hogy én is elmondom a válogatottról, hogy szar meg mik a gyengeségei meg kritika kritika hátán, de meg mondani, hogy mi vezethet a javulás felé azt már csak tippelgetném. Valószínűleg meg se tudnám oldani. Kellene nagyon az élesben elismerés.
Nagyjából az, hogy én is elmondom a válogatottról, hogy szar meg mik a gyengeségei meg kritika kritika hátán, de meg mondani, hogy mi vezethet a javulás felé azt már csak tippelgetném. Valószínűleg meg se tudnám oldani. Kellene nagyon az élesben elismerés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K