Mike írta:reeed_ati írta:Coentrao volt kényszerből középpályán, még Mou alatt, akkor sem működött...
az egy kicsit más szerepkör volt azér
egy tavalyi DM posztot szerintem is meg tudna oldani, és ezzel az a probléma is megoldódna hogy a védelemben leggyengébb láncszem Marcelo ki lenne segítve, akár úgy is hogy támadásban ő van előrébb, védekezésben meg Coentrao gürizik mint DM tette
egy próbát megérne sztem is
Azert érzitek ennek a desszert ízét ugye? Nem az van, h hoztunk egy embert aki eredetileg is ott játszana mert az a posztja, h most az ki nekem edesmindegy, hanem atnevelunk egy balfutot, egy balbekket, egy liberot... Mindezt ugy, h szaz millaert igazolunk. De azert nehogy nekialljatok nekem temetni a csapatot meg a ligát komolyan. Mert gondoljátok h LE alatt majd 33 győzelme lesz a Barcanak? Gyerekek nyárig tart a bajnokság, ok se arrol híresek mostanaban h csak vegiggaloppoznak... Majd lesz január, február, március, hullatni fogjak a pontokat. Simeone seleceaoja is, ott egyszer elkattan valami es annyi volt, motivalhat o akárhogy, jo szériában vannak, taktikusan fegyelmezetten játszanak ez megy egy ideig tavaly kitartott egesz évben, idén nem fog. Ez olyan dolog, h egyszer beüt a krach (nem tudom ki miota nézi a meccseket, de volt egy Zaragoza elleni kupadonto ki es ott borult minden... ) es a nyerő szerianak annyi. Márpedig ok minőségben nincsenek meg ahhoz a szinthez amit futnak. Abbol se induljatok mar ki, h végignézzük ahogy harom ember átjön az egesz madridi terfelen, ez nem minosegbeli problema. Ezt rendbe kell rakni mert többen nemcsak támadásban semmik, de nem is támadnak vissza, meterekrol nezelodnek kocogva. Na itt sok dolga lesz meg carlonak, meg abban is, h a csapat nem mozog meg egyutt. De ezek miatt szeptember elejen azt mondani, h semmit nem nyerünk... Na kivancsi leszek, hogy az elso hoesesig hányan lesznek majd kolumbianok, meg szelfibenzisek.