Emellé beleszarok stílus. Fejétől bűzlik a hal és itt most nem Benzemára gondolok, hanem Casillasra. Az az ember egy csődtömeg lett, és szerintem elég nagy befolyásoló tényező. Ahogy a főoldalon is bámul a semmibe dekoncentráltan, céltalanul. Pont így szokott meccseken is. És az a szöveg: "A döntetlen igazságosabb lett volna" Igen!? Mi ez? Bíróság? Ahelyett, hogy a NAGY Kapitány valami ilyesmit mondott volna: "Ez a Real Madrid! Itt csak a győzelem az elfogadható. Most jobbak voltak, de keményen fogunk dolgozni és tavasszal az otthonukban vágunk vissza nekik! Hala Madrid!" Kérdés: mikor ordította le a Mr Kapitány a fejét a védőknek kapott gól után, mint rendes kapushoz illik? Mikor veszekedett valakivel? Csak néz azzal a borjú fejével a semmibe, és arra gondolhat, hogy: "na bazz', ez is bement, de nem baj, mindjárt vége és megnézzük otthon az asszonnyal a Barátok Köztöt felvételről". Szörnyű! Én nagy rajongója voltam, számomra sokáig Ő volt a világ legjobb kapusa, de egy ideje csak egy métely a klub életében...hehe írta: túl nagy a pofa, túl sok a fizetés emellé a teljesítmény mellé.
Sorry, de ez kikívánkozott, mert kezd ez átragadni a szurkolókra is .Tessék bízni, hinni, reménykedni, kitartani és akkor jönni fognak az eredmények is. Hala Madrid!