20 góllal meg 20 gólpasszal valaki kruva gyenge? Nem mondom, hogy jól idénye volt, igazából egy gyenge közepes, de azért na...
A drága jó statisztika, amit mindig elő lehet húzni, ha az aktuális kedvenc kritizálva van...
Mikor Higut itt sokan kritizálták, akkor a Higu védő brigád ezzel védte őt, hogy na de hát kérem szépem a gólok megvoltak... Akkor ez nem volt érv, mert ez csak statisztika... Bezzeg fordított esetben már ez a fő érv... Higuáin is rúgott 18 gólt, akkor ő sem volt gyenge?
Én akkor is tartom, hogy Benzema bizony kurva gyengén teljesített idén. Amiért itt sokan nyávogtak, hogy Benzema jobb Higuáinnál, mert játékban így, meg úgy... Hát a faszikám idén játékban lópikula volt. Sok meccsen az égvilágon semmit nem tett hozzá a játékunkhoz, és ez mellett még gólt sem kefélt. Na azok a meccsek értékelhetetlenek, és nem egy volt belőlük idén... Ha Higuáin csinált ilyen meccseket, akkor jött a butaargetinozás, nem ide való. De tutujgassuk csak Benzemát, mert ő technikailag ügyes...
A kettős mérce ott van mindenhol, engem ez zavar leginkább.
Ha a motivációra gondoltál, amit hoz egy új érkező, az más. Felrázhatja a csapatot, a támadókat, teljesítményre ösztönöz.
Részben erre is. Egy új arc, aki még nincs kiismerve, az ellenfél nehezebben készül fel rá. Felrázza az állóvizet a Realban is, olyan játékelemeket hoz, ami eddig hiány volt, stb...
De engem az zavart leginkább, hogy a játékunk duplanulla volt idén. Még Modric-csal a kezdőben is. Na ezen ellene változtatni. Amit én nagyon hiányolok a csatárainktól az pont az, amit Falcao ellenünk csinált. Megkapta a labdát, lefordult az emberről, megtartotta a labdákat, majd mindjárt az egész védelmünk megkavarodott.
Idén ilyeneket nem láttam sem Benztől, sem Higutól. A labdát megtartani nem tudják, a helyzetkihasználásuk kritikán aluli, a játékhoz nem sokat tesznek hozzá... Egyszóval az 1-2 kiscsapatnak jó időben kefélt gólon kívül nem sok hasznuk volt a csatárainknak. Én remélem, hogy jövőre nem csak Ronci lesz az egyetlen gólveszélyes támadónk...
benzema meg akármit csinált a kövi meccsen higuájn kezdett helyette. és ugyanez fordítva. monnyuk általában az argentin soha nem csinált faszt se.
Tavaly nem így volt. Akkor Benzema bizony szignifikánsan több meccsen kezdett, Higu ezért is akart távozni. Idén azért egyenlítődött ki a dolog, mert Benzunhotól sem jöttek a gólok. De ez hagyján, de még a mezőnyben mutatott teljesítménye sem volt az elvárt szintű. José cserélgette őket, hátha az egyik elkapja a fonalat. Hát nem kapta el egyik sem.