Nem kérdőjel az szerintem, el lesz adva. Borsó, ha korrekt szezont hoz le, akkor meg lesz tartva. Apróért jó lesz, két sztárt meg úgysem igazolnak előre.a kérdőjel benzema.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tudom, h nagyon messze van még, de a jövő nyár érdekes lesz.
kezdve kapus poszton casillas sztem távozik.
aztán a védelemben ott lesz az arbeloa, pepe kettős akik mindketten túl lesznek már a 32. életévükön bőven addigra és elvileg(?) az utána lévő szezon lenne a szerződésből hátra. én arbeloát szinte biztos távozónak tekintem. de a védelemnél maradva coentrao/marcelo párosból egy menni fog, amit ez a szezon dönt el nyílván.
középpályán khedira biztos out, illaranal ugyancsak ez a szezon dönti el mennyire számolunk vele.
a legnagyobb kérdőjel itt isco, de remélem marad, itt a helye. másik kérdés, h kik jönnek? mert egy pogba/vidal (már megint futjuk majd a köröket...) biztos, h jönnie kell, de emellé kell még ember mert baszott kevesen lesznek poszt/emberre elosztva.
támadóknál cé marad amíg raúl rekordját meg nem dönti. jesé felépül novemberre és produkál egy nagy tavaszt. a kérdőjel benzema.
mindegy, ez még messze van. élvezzük ki ezt a szezont és húzzuk be a 11.et. :Đ
kezdve kapus poszton casillas sztem távozik.
aztán a védelemben ott lesz az arbeloa, pepe kettős akik mindketten túl lesznek már a 32. életévükön bőven addigra és elvileg(?) az utána lévő szezon lenne a szerződésből hátra. én arbeloát szinte biztos távozónak tekintem. de a védelemnél maradva coentrao/marcelo párosból egy menni fog, amit ez a szezon dönt el nyílván.
középpályán khedira biztos out, illaranal ugyancsak ez a szezon dönti el mennyire számolunk vele.
a legnagyobb kérdőjel itt isco, de remélem marad, itt a helye. másik kérdés, h kik jönnek? mert egy pogba/vidal (már megint futjuk majd a köröket...) biztos, h jönnie kell, de emellé kell még ember mert baszott kevesen lesznek poszt/emberre elosztva.
támadóknál cé marad amíg raúl rekordját meg nem dönti. jesé felépül novemberre és produkál egy nagy tavaszt. a kérdőjel benzema.
mindegy, ez még messze van. élvezzük ki ezt a szezont és húzzuk be a 11.et. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bármennyire is utálom a matracosokat, egyértelmű, hogy Kokét látnám a legszívesebben a csapatunkban tőlük (tavaly csakis Courtois). Életveszélyes szögletek, rendre stabil teljesítmény, a válogatottban is kezdő, csak sajna durván vérszemmel tolja ellenünk ő is, és szinte 0 az esélye, hogy tőlük kerüljön hozzánk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:Kokinho hozzánk jön Iniesta helyére a transferban után.Kerlon írta:Egy kis Koke statisztika.
Ez is csak alátámasztja, hogy az egyik új spanyol csillag lehet, de a pályán is rendre meggyőző volt. Nála is csak annyi a kérdés, hogy beleillene egy támadóbb szellemű csapatba, mint pl mi, mert ha igen, akkor egyértelmű, hogy jó lehet ő a bal oldalra Kroos és Modric mellé. A probléma vele kapcsolatban az egyértelmű... És talán áthidalhatatlan is.
Tökéletes lenne,alakul a csapat. Xavi helyett rakitics,iniesta helyett koke,messi helyett meg majd origi(nem bántásból,mert tényleg jó a srác,de nem messi ugye).
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
És akkor mi lesz Denis Suárezzel, Rafinhával meg a kis horváttal? Amúgy én Kokét Rakitic posztján tudnám elképzelni, öt év múlva Rakitic már 31 lesz, akkor jöhet majd a helyére Koke.Drake írta:Kokinho hozzánk jön Iniesta helyére a transferban után.
Egyébként én is nagyon komplex, sokoldalú játékosnak tartom, bármelyik csapat számára erősítést jelentene. Talán az egyetlen negatívum vele kapcsolatban az, hogy valóban igen durva favágó stílusban futballozik néha.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Kokinho hozzánk jön Iniesta helyére a transferban után.Kerlon írta:Egy kis Koke statisztika.
Ez is csak alátámasztja, hogy az egyik új spanyol csillag lehet, de a pályán is rendre meggyőző volt. Nála is csak annyi a kérdés, hogy beleillene egy támadóbb szellemű csapatba, mint pl mi, mert ha igen, akkor egyértelmű, hogy jó lehet ő a bal oldalra Kroos és Modric mellé. A probléma vele kapcsolatban az egyértelmű... És talán áthidalhatatlan is.
- ateeemadrid
Én továbbra is tartom, hogy egy túlértékelt kis parasztgyerek. Nagyszerűen vág fát, jól robotol. Fel is soroltam az összes pozitívumot vele kapcsolatban. jó helye is van az Atleticonál. Mondjuk még a Chelseaben is eltudnám képzelni.
Eddig minden derbin volt kb. 5 sárgát érő szabálytalansága, csak nagyszerűen képzett spanyol játékvezető cimboráink elnézték neki.
Eddig minden derbin volt kb. 5 sárgát érő szabálytalansága, csak nagyszerűen képzett spanyol játékvezető cimboráink elnézték neki.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Le volt itt szólva Koke, amikor pár Barcelona szurkoló írta, hogy szeretnék a csapatukban látni
Az a helyzet, hogy sokkal előrébb jár, mint Isco
Pont az a fajta játékos amiről RMCF szokott. Semmiben sem kiemelkedő, de mindenben hoz egy jó szintet
Az a helyzet, hogy sokkal előrébb jár, mint Isco
Pont az a fajta játékos amiről RMCF szokott. Semmiben sem kiemelkedő, de mindenben hoz egy jó szintet
Egy kis Koke statisztika.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
ma a gálával is szerintem lesz sok közte.
talán ance ott okosabb lesz most,hogy a második félidőben nem kroos-modric elé hoz be embert,hanem mögé,és akkor nem fogyunk el..
cr2,bale,benzema.
4:0.
talán ance ott okosabb lesz most,hogy a második félidőben nem kroos-modric elé hoz be embert,hanem mögé,és akkor nem fogyunk el..
cr2,bale,benzema.
4:0.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ma is a szokásos gálakezdő lesz sajnos...kíváncsi vagyok mikor esik le Carlonak (vagy inkább Pereznek?), hogy ez így egyáltalán nem fog működni...Navast még addig kéne játszatni amíg le nem épül, különben akkor ő is kuka lesz...még motivált, addig kéne a kezdőben kipróbálni is...
Megnéznék egy ilyet is:
---------------------Navas-------------------------
-------Pepe---------------------S. Ramos--------
Carvajal-----------------------------------Marcelo
--------------------Varane--------------------------
--------Modric-------------------Kroos-------------
James--------------Benzema------------------CR7
Sajnos ilyen nem nagyon lesz.
---------------------Navas-------------------------
-------Pepe---------------------S. Ramos--------
Carvajal-----------------------------------Marcelo
--------------------Varane--------------------------
--------Modric-------------------Kroos-------------
James--------------Benzema------------------CR7
Sajnos ilyen nem nagyon lesz.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Realista24 írta:Aki Casillasra nyomott, az indokolhatna is, kíváncsi vagyok.
Mert Ő a Kapitány!!!!! Igazi Madridista!!!! San Iker!!!!
Amúgy természetesen Navas.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én ma este mindenképp a Navas - Arbeloa, Varane, Sergio, Coentrao - Illarra, Modric, Kroos - CR, Chicharito, Isco kezdőt küldeném fel. Iscot muszáj, szemmel látható, hogy akkor van foci a pályán, ha ő is játszik. Ő legalább meghúzza a váratlant, mint CR, érzi a rövidpasszost, ragad hozzá a labda. De úgyse ez lesz, szóval mindegy
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki Casillasra nyomott, az indokolhatna is, kíváncsi vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ma ezt a kezdőt küldeném fel:
Navas
Arbeloa-Varane-Ramos-Marcelo
Modric-Illara-Kroos
Bale-Hernandez-Cr.
Navas
Arbeloa-Varane-Ramos-Marcelo
Modric-Illara-Kroos
Bale-Hernandez-Cr.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én igazából Ancelottit nem értem, a Decimával olyan pozíciót harcolt ki magának a klubnál,hogy ha odaszól Pereznek hogy vagy én igazolok vagy keressetek valaki mást szerintem Perez se randalírozott volna...jó értem hogy az elnök a góré de Mourinho is szabad kezet kapott Ancelotti meg a 10ik után még egy cerrattit se kapott... Szerintem ha a mester kicsit erőszakosabb fazon lenne mint portugál barátunk most nem lenne ez a nagy kavarodás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ateeemadrid írta:tökmind1, lassan jön az iker baki, a spanyol kupában és a klubvbn pedig a keylor remeklés, tavasszal pedig már kapussal a kezdőben fogunk kiállni.
Nem fogunk,és CA sem véletlen emelt pulzussal verekszik a média vs kapuskérdésre,mert megvan adva kinek kell védeni és pont.
Amit nyáron itt megcsináltak ebben az ügyben,az még most is vérlázító.....és talán egyedülálló a madridista életemben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az a durva, hogy navas annyit ül a padon, hogy teljesen leamortizálódik, nehéz úgy csúcsformában lenni főleg fejben, ha tudod,hogy úgyis a padon ücsörögsz egész szezonban.
jöhetne egy arbeloa, aki odalép ikernek picit.
jöhetne egy arbeloa, aki odalép ikernek picit.
- ateeemadrid
tökmind1, lassan jön az iker baki, a spanyol kupában és a klubvbn pedig a keylor remeklés, tavasszal pedig már kapussal a kezdőben fogunk kiállni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe