OFF
Re: OFF
Én még heti kettőben is benne lennék, bár nyilván ennek nem sok realitása van.
akárhogy számolok még mindig lesz 1 szabadnapod.nmate írta:Üsse kő, küldöm a mailt. Az eddigi 4 csapatom meg a mennyeimegyei úgyis kevés focit biztosít
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Asszony nálunk tudja, hogy egy idióta vagyokezt majd akkor add el az asszonynak is
így is többet látom a munkatársaimat, mint őt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezt majd akkor add el az asszonynak isRealista24 írta:Amúgy alkalomadtán lehetne egy-egy meccs előtt is a foci, aztán egy közös meccsnézés utána. De ezt majd megdumáljuk.
így is többet látom a munkatársaimat, mint őt
2 évvel ezelőtti keresztszalag pótlás után úgy erősödtek meg és nőttek össze a dolgok, hogy egy kis darabka akadályozott, amikor teljes erőből kinyújtom a lábam (értsd teljes erőből lövök monnyuk fociban). ez tipikusan a beakadt leszakadt porcdarab tünete, de szerencsére nem porcleválásról volt szó, úgyhogy kis tisztító műtét volt most júliusban, aztán már megy minden, csak kicsit lassabban, ahogy szeretnémJúlius után már nyomatod? Milyen műtéted volt?
win reinstall vagy dobd ki a picsába.MÁS TÉMA DE VALAKI SEGÍTSEN! sokat baszakodik a gép. rámegyek egy ablakra, újat nyit. rámegyek egy mappára, könyvtárat nyit. photoshopban a billentyűkombinációk nem működnek, automatán caps lockkal ír. most elkezdtem ide írni és megjavult, de az előbb is újra kellett indítani a gépet
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
MÁS TÉMA DE VALAKI SEGÍTSEN! sokat baszakodik a gép. rámegyek egy ablakra, újat nyit. rámegyek egy mappára, könyvtárat nyit. photoshopban a billentyűkombinációk nem működnek, automatán caps lockkal ír. most elkezdtem ide írni és megjavult, de az előbb is újra kellett indítani a gépet
Július után már nyomatod? Milyen műtéted volt?hehe írta: amúgy ha elkezditek és rendszeres lesz, akkor később csatlakoznék valszeg, most még egyelőre az öregfiúkkal csinálok rehabfocit a júliusi térdműtét után
Egyébként ha nem lennék passzív féléven és nem várnék keresztszalag pótlásra, akkor a talánra nyomnék, így muszáj a nemre kattintanom. Majd 2016-ban, bár akkor már Szegeden szeretnék lenni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy alkalomadtán lehetne egy-egy meccs előtt is a foci, aztán egy közös meccsnézés utána. De ezt majd megdumáljuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
akkor hamar átkerül majd mindenki hehe rehabjára.Realista24 írta:Csak rendszeres, havi egy bóhockodásnak nincs értelmes, aki úgy tervez, ne is jelentkezzen. Heti foci, vérre.hehe írta:én is igenre nyomtam, de még nem jött meg a pato-s realmezem, nincs miben csapatni
amúgy ha elkezditek és rendszeres lesz, akkor később csatlakoznék valszeg, most még egyelőre az öregfiúkkal csinálok rehabfocit a júliusi térdműtét után
Kell a nagyobb társaság, hogy mindig meglegyen két csapat legalább.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fúú én nagyon mennék erre a kispályás mókára, csak az a baj, hogy nem Pesten lakom.
Győrben esetleg nincs valami hasonló megmozdulás?
Egy ideje leálltam a focival, de baromira hiányom van már, az itteni haverok közül meg senki nem focizik, miután egyszer nagy nehezen rávettem őket, hogy menjünk le rúgni a bőrt, azt kívántam, bárcsak ne tettem volna.
Győrben esetleg nincs valami hasonló megmozdulás?
Egy ideje leálltam a focival, de baromira hiányom van már, az itteni haverok közül meg senki nem focizik, miután egyszer nagy nehezen rávettem őket, hogy menjünk le rúgni a bőrt, azt kívántam, bárcsak ne tettem volna.
- hehe
inkább sörre.Realista24 írta:Csak rendszeres, havi egy bóhockodásnak nincs értelmes, aki úgy tervez, ne is jelentkezzen. Heti foci, vérre.hehe írta:én is igenre nyomtam, de még nem jött meg a pato-s realmezem, nincs miben csapatni
amúgy ha elkezditek és rendszeres lesz, akkor később csatlakoznék valszeg, most még egyelőre az öregfiúkkal csinálok rehabfocit a júliusi térdműtét után
alkohol nélkül ne is álmodjatok, ráadásul RMCF se jön így.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak rendszeres, havi egy bóhockodásnak nincs értelmes, aki úgy tervez, ne is jelentkezzen. Heti foci, vérre.hehe írta:én is igenre nyomtam, de még nem jött meg a pato-s realmezem, nincs miben csapatni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+1Realista24 írta:Eddig 12 fő, hol a többi puhány?
K
K
- hehe
én is igenre nyomtam, de még nem jött meg a pato-s realmezem, nincs miben csapatni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jöttek emailok, hétköznap, és valamikor 7 órás kezdés, nagyjából ez a tendencia. Amúgy meg írjál ímélt puhapöcs :Đnmate írta:Jó kérdés. Előzetesen így az emailekből lehet már tudni nagyjából melyik időpont lesz a nyerő?
Faustnak szívesen osztom a bőrősöket
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pfejj, de adnám a focit, de kurva messze van Pest. Na, de majd jövőre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ott leszek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sajna a nemre kellett nyomnom, de ha Nyíregyházáról utazik valaki, akkor Igen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!