OFF
Re: OFF
Amúgy én vagyok olyan vadállat, hogy szabadtéri műfűre is mehetünk. 5 fok felett nem probléma szerintem a hideg, alatta meg fel kell öltözni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azok kapják meg, akik emailt küldenek. Trollok kíméljenek alapon. Ment neked is.dannen írta:az előbb nem volt itt egy fb csoport ahova lehetett csatlakozni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
+1Realista24 írta:20 fő pucagolyók, ezt már szeretem. Ma holnap csinálok egy csoportot, aztán mehet az ötletelés, hogy hol és hogyan és mennyiért és mikor.
Valaki nagyon benne van a témábansentry írta:Azért már adnak egy lányt is aki "lemasszírozza" a srácokat a foci után, nem?!Faust írta:Még nem néztünk termet, mindenesetre télen mocskos áraik vannak, egy kézipálya kb 12-15ezer/óra.
halálomig madridista leszek
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
sentry írta:
Azért már adnak egy lányt is aki "lemasszírozza" a srácokat a foci után, nem?!
vagy meccs után menjünk el egyet szpatni
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Azért már adnak egy lányt is aki "lemasszírozza" a srácokat a foci után, nem?!Faust írta:Még nem néztünk termet, mindenesetre télen mocskos áraik vannak, egy kézipálya kb 12-15ezer/óra.
Még nem néztünk termet, mindenesetre télen mocskos áraik vannak, egy kézipálya kb 12-15ezer/óra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
20 fő pucagolyók, ezt már szeretem. Ma holnap csinálok egy csoportot, aztán mehet az ötletelés, hogy hol és hogyan és mennyiért és mikor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A fociba alkalomadtan en is szivesen beszallnek, bar ebben a felevben sokat vagyok kulfoldon, de 1-2 alkalommal szivesen jatszanek veletek. Ha van valami lista, akkor vegyetek mar fel engem is legyszi. Jovo hettol kezdve 3 hetig Pesten vagyok, ha lesz valami osszeroffenes, akkor ott tudnek lenni.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
ebben én is benne lennék, ha van még hely
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
de jó nektek, én is úgy mennék, legalább megismerném a randa pofátokat, és tudnám szerkesztőtársaim biztatni arra, kiket bannoljanak, de sajnos hiába vagyok pesti, nem fog menni azért sok sikert és jó szórakozást mindenkinek!
Én is, de ár függő, illetve szerintem beleférne, ha sokan lennénk, mert előfordulna, hogy valaki erre-valaki arra nem tudna elmenni, de 10-15 ember meglenne mindig.Faust írta:Én még heti kettőben is benne lennék, bár nyilván ennek nem sok realitása van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én elégedett leszek már a heti fix 1-el, ha összejön zökkenőmentesen.Faust írta:Én még heti kettőben is benne lennék, bár nyilván ennek nem sok realitása van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema