Annak örülök, hogy a vezetőség állítólag nézeget védekező középpályásokat, mert szerintem szükség van izomra oda, csak ez a gyerek is 175 centi meg 70 kiló.Lucas Silva,
Látta már valaki játszani a gyereket?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 15., szerda 9:28
Annak örülök, hogy a vezetőség állítólag nézeget védekező középpályásokat, mert szerintem szükség van izomra oda, csak ez a gyerek is 175 centi meg 70 kiló.Lucas Silva,
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 9:07
sirokCristiano a legjobb játékos, akit valaha edzetett? „Nem könnyű megmondani ezt, de azt hiszem igen. Volt nálam Zidane, Ibrahimovic… Sokukon meglepődtem, a legjobban Ibrán. Nagyon könnyű őt kezelni, nem tudom hogy Pep is így vélekedik-e róla. Ő egy győztes, sokat segített nekem Párizsban, ahol nem volt könnyű, hiszen sok dolgot kellett véghezvinnem, viszont ő segített változtatni a mentalitásomon, ami egyáltalán nem volt könnyű.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 15., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 15., szerda 8:35
Sírok a faszinVan kedvenc képe a Prado Múzeumból? „Sosem voltam még a Pradóban. Elmentem viszont Toledóba, nagyon tetszett.”
Nemzeti étel? „Nem tudom.”
Kik a város védőszentjei? „Nem tudom, megölsz ezekkel a kérdésekkel.”
Hol ünnepli az Atleti a trófeáit? „Az Apolónál.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 12., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 20., szombat 21:14
ráadásul még occó isViccen kívül lehetne küldeni játéksmegyfigyelőket Kínába. Lehetne biztos kukázni valami tehetséget.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 21:09
Viccen kívül lehetne küldeni játéksmegyfigyelőket Kínába. Lehetne biztos kukázni valami tehetséget. Betenni a Castillába, aztán csak lesz valami.realfan91 írta:Florentinonak ez a nyilatkozata még nevetségesebbé teszi őt. "Az ACS tevékenységének 35%-a Ausztráliában zajlik, és nincsen ausztrál játékos a keretben."
Mert olyan sok Real szintű ausztrál játékos szaladgál a világban. Kínai piac is erős, mégsincs kínai játékosunk, vajon miért? Mert nincs Real szintű kínai. Mindenkit fogyatékosnak néz?
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 20., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 19., péntek 22:19
Realista24 írta:Zidane korábban javasolta Brahimi leigazolását, ám végül nem került Madridba a játékos.
Érdekes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 22:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 22:05
Először is,engem ne oktass ki azzal,hogy majd felnövök,mert több mint valószínű, hogy idősebb vagyok nálad,nem is kevéssel,add meg a tiszteletet legalább a korom miatt ha más miatt nem tudod.biztosan nem jobbak különösknéppen, talán semennyire sem? az atma az elmúlt három meccsből 2szer vert minket. ha neked ez nem elég , hogy kimond, hogy igenis jobbak jelenleg az a te bajod. a barca eddig 100%os, de biztos nem jobbak jelenleg. a chelsearől ne is beszéljünk. de látom most ezt fogod hangoztatni még 2 hétig minden topikban, úgyhogy hagyom is had olvassa mindenki mit tanultál megint. nem is kell vitázni a magamfajtákkal, jobb is lesz mindenkinek, szia
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 16., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 20:11
Nem is tudtam, hogy Te ekkora nagy ász vagy....meg ez az arc,apám,mintha Te szartad volna a *****hú de nagyképű voltam pont te beszélsz erről aki folyamatosan azt nyomja, hogy az egész fórum hülye, mindenki csak copkod, te nem jössz többet (csak látnánk már ha annyiszor mondod), mindenki bedől a médiának csak te nem és még lehetne sorolni, csak már unalmas. elolvastam amit írtál és nincsen igazad. nem először. had essünk már letargiába, szarozzuk a játékosokat ha jogos és ítéljük meg reálisan a jelenlegi helyzetünket, azért mert neked nem tetszik még így van
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 16., kedd 16:40
Az szerintem nem reális megítélés ,hogy 3 meccs után már a fél csapat le van cserélve a Barca a bajnok és esélyünk sincs a bl-re...legalábbis a legtöbben így látják(most nem konkrétan rólad beszélek) és így látták tavaly ilyenkor is.De mind1 én már hozzászoktam, nyugodtan hergeljétek magatokat szeptember 16ikán ,hogy szar szezon lesz...dannen írta: had essünk már letargiába, szarozzuk a játékosokat ha jogos és ítéljük meg reálisan a jelenlegi helyzetünket
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 16:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 15:52
nagy arcú barátom, fuss neki még egyszer annak amit írtam, aztán talán érteni is fogod. ha nem megy szólj bátran....próbálok segíteni nagyképűkém.vagy te felnősz és megtanulod értelmezni amit ír. ki is emelte, jelenleg jobbak. és igen, jobb formában vannak. neked meg be kéne látnod ha a csapatod éppen szar. mert most szarok vagyunk, szó szerint. most kaptunk ki az atletitől, megint.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 16., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 16., kedd 14:03
Tanítja Iscot védekezni.Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem