h3x0r írta:http://broadsport.eu/Tádám írta:Valaki nem tudja, melyik az a regisztáricóval működő oldal, ahol lehet nézni a sport1-t és a Digit?
örök hálám
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. szeptember 16., kedd 18:52
h3x0r írta:http://broadsport.eu/Tádám írta:Valaki nem tudja, melyik az a regisztáricóval működő oldal, ahol lehet nézni a sport1-t és a Digit?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 16., kedd 18:50
http://broadsport.eu/Tádám írta:Valaki nem tudja, melyik az a regisztáricóval működő oldal, ahol lehet nézni a sport1-t és a Digit?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. szeptember 16., kedd 18:47
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. szeptember 16., kedd 18:15
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. szeptember 16., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. szeptember 16., kedd 7:55
A főoldal szerint a Digisport 1Galacticos írta:Tudom google a barat de nem tolt be szinte semmi mert lejart a netem. Ez gyorsabban betolt.
Szoval az estit nem adja semmi tv?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. szeptember 16., kedd 7:48
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. szeptember 15., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 15., hétfő 15:45
Pletyka volt, de tudni lehetett, hogy idén nem fog távozni. Nekem a 8 millió a gyanús.Demes írta:Benz szerződéshosszabbítása neked gyanús, és ezért érzed úgy hogy elmegy (szóval csak egy ilyen megérzés szerűség ) vagy tényleg voltak róla pletykák hogy szezon végén menni akar?Realista24 írta: 2015: Casillas és Benzema (Arbeloa)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. szeptember 15., hétfő 15:19
Ha jól emlékszem, 2015-ben lejárt volna a szerződése. Legfőképp ezért lett meghosszabbítva szerintem.Demes írta:Benz szerződéshosszabbítása neked gyanús, és ezért érzed úgy hogy elmegy (szóval csak egy ilyen megérzés szerűség ) vagy tényleg voltak róla pletykák hogy szezon végén menni akar?Realista24 írta: 2015: Casillas és Benzema (Arbeloa)
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. szeptember 15., hétfő 15:17
Benz szerződéshosszabbítása neked gyanús, és ezért érzed úgy hogy elmegy (szóval csak egy ilyen megérzés szerűség ) vagy tényleg voltak róla pletykák hogy szezon végén menni akar?Realista24 írta: 2015: Casillas és Benzema (Arbeloa)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 15., hétfő 14:41
sztem perez nem hiába nyilatkozott olyat nyár végén.....ezzel nem. ezt láttuk nyáron dimaríával is.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 15., hétfő 14:09
ezzel egyetértek.ha valóban krónikussá fajult a térdbibije, akkor igenis el kell adni jó pénzért, reust idehozni, és nincs probléma, a többiek rákényszerülnek a jobb teljesítményre, mert nem lesz aki kihúzza a csapatot a szarból.
ezzel nem. ezt láttuk nyáron dimaríával is.itt nem mendes és céronaldo fogja szabni a dolgokat, perez nagyobb kutya annál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 15., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 15., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 15., hétfő 13:55
bárhova megy, nincs több esélye győzni, mint itt.Csabi írta:szerintem sem lehetetlen hogy le fog lépni. ő elsősorban a sikerért megy. na most ha tudod magadról, hogy kurva jó vagy, te dolgozol a legtöbbet, és eközben meg közben eladják mellőled még azt a pár embert is, akik tartják a szintet és hoznak olyanokat, akiknek se posztjuk se szaguk, és ezzel teljesen ellehetetlenítve a kezdőt meg a keretet, akkor hát jó hogy elgondolkodik, hogy akkor tovább áll.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 15., hétfő 13:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 14., vasárnap 19:37
Úgy nézett ki tegnap, mint aki elvesztette a motivációját?hunmadridista írta:Egyáltalán nem örülök ezeknek a CR-es híreknek...viszont azt gondolom, hogy tuti van alapja is a pletykáknak...az én meglátásom szerint Cristiano a következő, de legkésőbb az azután szezonban távozni fog...itt nálunk már szerintem elveszítette a motivációját...arról nem is beszélve, hogy sikeresen szétbarmoltak mellette egy működőképes csapatot is...Perezben is csalódhatott, annak ellenére, hogy Perez ezeket az állításokat legutóbb tagadta is...egy biztos, valami nagyon nincs rendben az öltözőben...szerintem az sem véletlen, hogy Xabi ilyen váratlanul lelépett...valami van az ügy háta mögött, bár egyelőre még nem fog borulni a bili...max. ha még nagyobb sz@rba süllyed a csapat...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 14., vasárnap 18:53
Én értem, amit írsz. Csak szokás szerint úgy fogalmazol, hogy ide oda tudd forgatni a véleményed.És nem azt írtam, jobb csapat. Jobb célpont lehet a klasszisoknak az odaigazolásra. Olvasd el, és próbáld meg értelmezni, mielőtt belekötsz.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 14., vasárnap 18:48
Mások hsz-eire reagáltam, elég sokan jelenleg semmibe veszik a MU-t, és hogy oda úgysem megy vissza mert... erre reagáltam, az előzmények elolvasása nélkül belém kötöttél.Te írtál az elmúlt évekről, arra reagáltam. És ki mondta, hogy hihetetlen hogy visszamegy? Olvasod amit írok?
És nem azt írtam, jobb csapat. Jobb célpont lehet a klasszisoknak az odaigazolásra. Olvasd el, és próbáld meg értelmezni, mielőtt belekötsz.Na a BM után már a MU is jobb (lesz) nálunk.
Nem is értem, hogy mire írod, és mire célzol ezzel. De ha arra, hogy nem elég 1-2 év mire a MU top csapat lesz, akkor arra azt mondanám, hogy nem lehet tudni. De ahogy 2009 után nekünk 2 év kellett a BL elődöntőhöz, nem hiszem, hogy több kellene a MU-nak. Kb. ott vannak, mint mi akkor. Igaz mi kicsit jobb keretet szedtünk akkor össze, de a csapatépítés időrendben ugyanott tart.Egy-két év?
Azt azért tudod, hogy most BL-ben sincsenek, tehát rögtön megdől az egy év, a kettő meg...előreszaladtunk
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem