ha egyszer ott játszotta másodosztályban
Neymar meg asszem az elit brazil ligában...
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 3., hétfő 16:57
ha egyszer ott játszotta másodosztályban
HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. június 3., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 3., hétfő 16:50
...Mike írta: a másodosztályban
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 3., hétfő 16:48
- Végig figyelemmel követted a szezonját?Mike írta: Egyszerűen nem látom benne azt a képességet h ezeket a játékosokat maga mögé szorítsa.
---
a másodosztályban
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 3., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 3., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 3., hétfő 16:45
Az van, h Jesé két poszton lenne bevethető. Jobb és bal oldali támadó. Az egyiket CR foglalja el, valószínű még egy-két évig biztosan. Tehát marad 1 poszt ahova beverekedheti magát. Arra az egy posztra lehet jön Bale. Se a portugálnál, se a walesinél nem jobb játékos. De ha nem is jön Bale, akkor biztos vagyok benne h ha nem is most, de jövőre bejelentkezünk Lucasért. Tudom, tudom, nem fog eljönni a PSG-ből... dehogynem. Nála se jobb játékos Jesé. Vagy Reusnál se. Vészmegoldásként is jobb opció Özilt vagy Suarezt kitenni szélre, ha jön. Egyszerűen nem látom benne azt a képességet h ezeket a játékosokat maga mögé szorítsa.Remy írta:Ez a szintes dolgot akkora hülyeség, hogy az valami hihetetlen. Mindig ez a szint kérdés jön elő, de amik itt a fórumon fel vannak állítva azt szinte lehetetlen elérni. Komolyan mondom nincs a világon 11 olyan játékos, aki eléri azt a bizonyos szintet, ami itt elvárt.
a másodosztálybanEs ezt most hogy?
A srac hihetetlen jo szezont dobott ossze, a csapata motorja volt, robbanekony, dinamikus, gyors, stb...
Erre kidobta nalad a gep az atlagos jatekost? Gratulalok. Ennel mar csak Ozil topijaba sikerul nagyobb marhasagot irni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 3., hétfő 16:44
Nem értetted, hogy miről beszélek. Folyton a szintekkel jönnek itt néhányan, és láss csodát a Bayernben alapember lett egy olyan Javi Martinez, aki itt ki volt röhögve, hogy mekkora madár.Higuain írta: kérlek ne mondd azt nekem, hogy a dortmund vagy a bayern középpályája olyan szinten van mint a realé. Volt egy darab Xabink Özil baszik védekezni, de nem is tud a többit hagyjuk is. Ott volt Schweini Javi Martinez Robben és Ribéry plusz Kroos és Luiz Gustavo. Khedira annyira a szint alatt van ami nagyon gáz. Modricot meg nem játszatta josé
Iszonyat gyenge a középpályás védekezésünk ami tavalyelőtt se volt az igazi. Sőt a középpályánk iszonyú gyenge minden szempontból.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 3., hétfő 16:43
Es ezt most hogy?Mike írta: Amúgyse hiszem h lesz a srácból egy (ezen a szinten) jó átlagnál jobb játékos. Egy Valenciába jó lehet talán.
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. június 3., hétfő 16:40
kérlek ne mondd azt nekem, hogy a dortmund vagy a bayern középpályája olyan szinten van mint a realé. Volt egy darab Xabink Özil baszik védekezni, de nem is tud a többit hagyjuk is. Ott volt Schweini Javi Martinez Robben és Ribéry plusz Kroos és Luiz Gustavo. Khedira annyira a szint alatt van ami nagyon gáz. Modricot meg nem játszatta joséNem kell 5 csillagos ember minden posztra. Egy 5 csillagos CSAPAT kell. Ha mindenki hoz egy erős konstans teljesítményt, akkor már nyert ügye van a csapatnak.
A játékos küzdjön a mezért, és ne szarja telibe a meccseket, és ha ezt mind a 11, kezdőben lévő játékos megcsinálja, akkor minden rendben van.
Lásd, Bayern.... Lásd, Dortmund, lásd tavaly a Chelsea.
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 3., hétfő 16:39
remelem nem igaaz, akkor Ancelottirol lecsuszunkGéci írta:BBeno írta:AS Roma: Laurent Blanc lehet az új vezetőedző - sajtóhír
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 16:35
Hát bazdmeg,az van hogy Kakával nem csak motivációs problémák vannak,hanem fizikális is,robannékonyság,gyorsaság out,s ő neki ez volt a fő fegyvere...Ó bazdmeg. Hányszor látta itt a fórumon valaki Kakát belelendülni... :roll:
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 3., hétfő 16:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 3., hétfő 16:34
Mike írta: Amúgyse hiszem h lesz a srácból egy (ezen a szinten) jó átlagnál jobb játékos. Egy Valenciába jó lehet talán.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 3., hétfő 16:32
Ez nem jó hírBBeno írta:AS Roma: Laurent Blanc lehet az új vezetőedző - sajtóhír
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 3., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 3., hétfő 16:23
Na ne nekem mondd már ezt...Én pont az vagyok, aki utálja a statisztikát, de egy alap szintre azért még jó, mert az kevésbé szubjektív dolog, ellentétben azzal, amire később kitérek.A drága jó statisztika, amit mindig elő lehet húzni, ha az aktuális kedvenc kritizálva van...
Szerintem neki se "kurva szar" idénye volt, ahogy te fogalmaztál. Volt neki egy átlagosnál gyengébb idénye, magához képest meg átlagos, mert ennél sokkal több nincs benne. Bl-ben mindig szar volt, bajnokságban meg tud ennél jobbat, de a világot ott se tudná megváltani.Higuáin is rúgott 18 gólt, akkor ő sem volt gyenge?
Na, erre utaltam fent, hogy ez itt egy szubjektív műfaj. Szerintem meg sokat tett hozzá a játékhoz, a fellőtt labdák megtartásában sokat fejlődött, nekem nem fogod megmagyarázni, hogy nem tartja jól a labdát, mert láttam az összes madrid meccset, a saját szememnek jobban hiszek, ne sértődj meg ezen.Hát a faszikám idén játékban lópikula volt. Sok meccsen az égvilágon semmit nem tett hozzá a játékunkhoz, és ez mellett még gólt sem kefélt. Na azok a meccsek értékelhetetlenek, és nem egy volt belőlük idén...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 3., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 3., hétfő 16:19
Tudom, hogy miért van kettős mérce. Amit leírtál az lényegében igaz. Csak azt vedd figyelembe, hogy amíg 2ős mérce van addig a valós hibák diagnosztizálása torzul, és a hibák kijavításáig nem fog változni semmi.Galacticos írta:én megértem a kettősmércét.Matt009 írta:A kettős mérce ott van mindenhol, engem ez zavar leginkább.
gondolj bele Matt. most őszintén benzemában ennél sokkal több van. láthattuk tavaly is, a lyonban is jól nyomta. higuainban van ennél több mint ahol most tart? szerintem nincs.
a kettősmérce másik oka hogy itt sokaknál vagy szinte mindenkinél r9 a top, a csúcs, a jéghegy csúcsa. az ő játékához/játékstílusához benzema sokkal közelebb áll mint higuain. ja ezzel nem azt akarom mondani hogy benzema az új ronaldo, mert közel sem az, és szerintem fele akkora játékos se lesz sose.
higuain most tiplizik, benzema meg ha jövőre is szar lesz akkor én őt jövőre már elpasszolnám.
de egy utolsó lehetőség kijár neki. szerintem. :-)
Ó bazdmeg. Hányszor látta itt a fórumon valaki Kakát belelendülni...Arról nem beszélve,hogy így az idény végére mintha kezdett volna belendülni...
Jelenlévő fórumozók: 155 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem