A drága jó statisztika, amit mindig elő lehet húzni, ha az aktuális kedvenc kritizálva van...
Na ne nekem mondd már ezt...Én pont az vagyok, aki utálja a statisztikát, de egy alap szintre azért még jó, mert az kevésbé szubjektív dolog, ellentétben azzal, amire később kitérek.
Higuáin is rúgott 18 gólt, akkor ő sem volt gyenge?
Szerintem neki se "kurva szar" idénye volt, ahogy te fogalmaztál. Volt neki egy átlagosnál gyengébb idénye, magához képest meg átlagos, mert ennél sokkal több nincs benne. Bl-ben mindig szar volt, bajnokságban meg tud ennél jobbat, de a világot ott se tudná megváltani.
Hát a faszikám idén játékban lópikula volt. Sok meccsen az égvilágon semmit nem tett hozzá a játékunkhoz, és ez mellett még gólt sem kefélt. Na azok a meccsek értékelhetetlenek, és nem egy volt belőlük idén...
Na, erre utaltam fent, hogy ez itt egy szubjektív műfaj. Szerintem meg sokat tett hozzá a játékhoz, a fellőtt labdák megtartásában sokat fejlődött, nekem nem fogod megmagyarázni, hogy nem tartja jól a labdát, mert láttam az összes madrid meccset, a saját szememnek jobban hiszek, ne sértődj meg ezen.
Rengeteg labdát is szerzett, jó lenne erről egy statisztika, mert vol olyan meccs, amikor 5 szerzett labdát is számoltam tőle.
Voltak péocsék meccsei, amikor játékban is minimálisat tett hozzá, de a meccsek jelentős részében használhatót nyújtott bőven.
1-2 napja írtad a Khedira téma kapcsán, hogy várod az érveket, mert azokból nem látsz sokat. Annyi a baj, hogy ez szubjektív téma, marad a statisztioka(amint azt írtad feljebb, abban nem hiszel), meg van az, amit látsz, és szubjektíven ítélsz. Az ellen meg nehéz érveket felsorakoztatni, mert te leírod, hogy valakinek kurva szar volt a szezonja és nemt ett hozzá semmit a játékhoz, én meg leírom, hogy szerintem közepes szezonja volt, és a meccsek nagy részén ha nem is kiválóan, de hasznosan játszott. Aztán nézhetjük egymást, hiogy akkor mi van. Tényekkel nem tudod alátámasztani, ahogy igazéán én sem, hiszen nekem is csak a stat van. Illetve összeállíthatnék pár órányi videót az idei szezonbóül, kielemezve a labdaérintéseit, leülnénk együtt megnézni és átbeszélni. Csak erre meg nincs időm, bocs.