carvajal, casillas, lopez ok, arbeloa 0, nacho maximum középhátvédként vagy ha minden kötél szakad csak akkor ki a szélre, jesé zsákbamacska, morata szerintem hatalmas nagy 0Én örülnék neki, ha következő játékosok jövőre a keretben lennének: Casillas, Diego Lopez, Jesus Collado, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata. Végre lenne egy olyan mag, ami saját nevelés.
Kommentáld a híreket
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ez kúrva nagy hülyeség, hogy nem lehet bevetni csatár poszton. Szimplán olyan a kerete a Castillának, hogy az úgymond Castillás gálacsapat akkor igazán gólveszélyes, ha Cheryshev,Jesé,Moratta meg nem ugrik be a tag neve a pályán vannak. Mondjuk, ha nem nézzük meg nem is fogjuk megtudni, hogy jó lenne e
Itt én csak arra célzok, hogy kéne venne normális esetben 2 vkp játékost, de minimum egyet, de az odabasszon meg valahogy kéne venni 1 Bale-t aki kúrva drága lesz már látom... Ne gondolja senki azt, hogy Perez le tesz róla. Nagyon úgy érzem, hogy megy az altatás és majd, ha meglesz az edzőbá bevadulnak a történések
Itt én csak arra célzok, hogy kéne venne normális esetben 2 vkp játékost, de minimum egyet, de az odabasszon meg valahogy kéne venni 1 Bale-t aki kúrva drága lesz már látom... Ne gondolja senki azt, hogy Perez le tesz róla. Nagyon úgy érzem, hogy megy az altatás és majd, ha meglesz az edzőbá bevadulnak a történések
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Ezeknek a játékosoknak még egy darabig esélyük sincs a csapat magját alkotni, ha egyáltalán fogják valaha is. Nyilván, akik ott vannak, ők (is) látják, hogy kit kell felhívni, és kit nem.MorataMartin írta:Én örülnék neki, ha következő játékosok jövőre a keretben lennének: Casillas, Diego Lopez, Jesus Collado, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata. Végre lenne egy olyan mag, ami saját nevelés.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
- Galacticos
jesét is csak akkor éri meg felhozni ha nyomatjuk, mert játszania kell hogy tovább fejlődhessen.
jöttök itt ilyen derikekkel meg colladokkal. szerintetek ezeknek jót tenne ha feljönnének a nagy csapathoz évi 5meccsért? a többit meg a vip-ből néznék, esetleg a kispadon?
értem én hogy saját neveléseket akartok, de azért túlzásokba ne essünk már.
morata? akkora vicc az az ember hogy hihetetlen. mikor azt mondták rá hogy az új raúl én szégyelltem magam. morata semmi, nulla ezen a szinten. még kiegészítő embernek se. még azt az amúgy sem sok tehetségét is elpazarolná ha 3. számú csatár lenne.
jesében én sem hiszek annyira, nem lesz ő megváltó. neki az tenne a legjobbat ha kölcsönadnánk egy el/bl-ben szereplő német csapatnak, ahol rendszeres játéklehetőséget tudnak neki biztosítani. aztán majd jövőre, vagy két év múlva visszahoznánk mint most carvajalt, csak ezt is már meg kellett volna lép 1-2éve, és már jóval előrébb tartana.
nem csak 10-15ezres kis stadionok légkörét ismerné, meg a spanyol másodosztályét.
jöttök itt ilyen derikekkel meg colladokkal. szerintetek ezeknek jót tenne ha feljönnének a nagy csapathoz évi 5meccsért? a többit meg a vip-ből néznék, esetleg a kispadon?
értem én hogy saját neveléseket akartok, de azért túlzásokba ne essünk már.
morata? akkora vicc az az ember hogy hihetetlen. mikor azt mondták rá hogy az új raúl én szégyelltem magam. morata semmi, nulla ezen a szinten. még kiegészítő embernek se. még azt az amúgy sem sok tehetségét is elpazarolná ha 3. számú csatár lenne.
jesében én sem hiszek annyira, nem lesz ő megváltó. neki az tenne a legjobbat ha kölcsönadnánk egy el/bl-ben szereplő német csapatnak, ahol rendszeres játéklehetőséget tudnak neki biztosítani. aztán majd jövőre, vagy két év múlva visszahoznánk mint most carvajalt, csak ezt is már meg kellett volna lép 1-2éve, és már jóval előrébb tartana.
nem csak 10-15ezres kis stadionok légkörét ismerné, meg a spanyol másodosztályét.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nacho beugrónak megteszi és vannak jó megmozdulásai. Én Moratát mondanám inkább aki 1 Sevillában vagy nagyobb középcsapatban meghatározó lehet, de ide kevés lenne...
Blanc meg szerintem is ha választhat inkább választaná a PSG-t mint a Rómát...
Majd holnap minden kiderül
Blanc meg szerintem is ha választhat inkább választaná a PSG-t mint a Rómát...
Majd holnap minden kiderül
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Nacho sajnos nagyon keves, en szemely szerint nem latok benne semmit. A tobbieknek en is orulnek, bar Arbeloa mostanaban katasztrofa, de Carvajal cserejenek tokeletes, Mata pedig eselytelen. En Deriket latnam meg szivesen a jovo evi keretben, tavaly az U19es Eb-n nagyon jol mozgott es nagyon jo adottsagai vannak alkatilag.MorataMartin írta:Én örülnék neki, ha következő játékosok jövőre a keretben lennének: Casillas, Diego Lopez, Jesus Collado, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata. Végre lenne egy olyan mag, ami saját nevelés.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én örülnék neki, ha következő játékosok jövőre a keretben lennének: Casillas, Diego Lopez, Jesus Collado, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata. Végre lenne egy olyan mag, ami saját nevelés.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Mért itélitek el úgy hogy még nem játszott a nagyoknál?
Varanetól ki várta, hogy ilyen meccseket fog hozni? Senki...
Varanetól ki várta, hogy ilyen meccseket fog hozni? Senki...
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Ha chelsea örök vesztes akkor mi mik vagyunk 11 éve kergetjük a BL-t ők 2 év alatt BL-t és EL-t is megnyerték és Mourinho-val, Ferguson távozása után akár uralhatják is PL-t.Sierra írta:Ez már rég nem az a Barca, ami Peppel volt 2-3 éve. Messze nem. Én tőlük már egyáltalán nem tartok úgy, mint amikor még Guardiola volt az edző. Titoval szerintem fele olyan sikeresek sem lesznek.Mike írta:A történelem legjobb Barcelonája ellen kell felvennünk a versenyt. Egy kibaszott jó Bayern ellen. Egy Joséval ismét bármire képes Chelsea-vel, egy valószinűleg mostmár komolyabb Cityvel, egy feljövő PSG-vel, és akkor még ottvan a Juve, MU...
A Bayern meg... Heynckesszel tényleg erősek voltak, de hogy Peppel mire lesznek képesek, az a jövő zenéje. Nem biztos, hogy olyan kibaszott jók lesznek. Chelsea... Örök vesztes csapat. City talán erősödni fog, de a PSG... bennük nem hiszek.
Én már akkor boldog leszek, ha átveszi Callejón helyét, már most mindenben jobb Jesé, mint Callejón.Mike írta:Nem Jesé Rodrigez lesz a megoldás. Callejon szerepét átveheti, de többet ne várjatok tőle.Sarabia teljesen más tészta, ő nem emelkedett ki úgy a Catillából soha, mint most Jesé. Tény, hogy nagy tehetségként volt számon tartva, de Jesében több van szerintem. Ő már a spanyol utánpótlás válogatottban is oktatja a népet.Mike írta: az a baj h sokan túlságosan is akarnak már egy saját nevelésű sztárt, és többet gondolnak egy játéksokba mint amire valójában képesek. Hogy mondja egy példát Sarabia sem volt kisebb ígéret mint Jesé, aztán meglehet nézni...
Pont ilyen nagyarcú beképzelt hozzáállás miatt maradunk mindig alul míg a németek meg angolok kemény munkával elhappolják előlünk a babérokat.
Nagyon jól írta valaki, hogy dortmundba sem voltak kiemelkedő sztárok a csapat volt a sztár ill. számos játékost azzá tett az egységes fellépés!
Jó lenne már Realban is visszavenni az arcból és kemény munkával felküzdeni magunkat a trónra jó úton indultunk el ma, 30 milliós Coentrao igazolások helyett saját nevelés Carvajal visszahozatalával reméljük a héten edző is lesz és akkor elkezdődhet az érdemi munka!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez idén,minden Real Madrid támadóról elmondható,nem csak Benzemarol.Szögezzük le, hogy Karim Banzema nem váltotta be azon álmokat amiket sokan vártak tőle. Tavaly kiválóan játszott, de sem előtte, sem utána nem hozott olyan teljesítményt ami alapján a klub 111 éves történelme során kiemelkedne egy átlagos Real Madrid csatár közül.
Egyébként meg mi a garancia hogy a kövi szezonba,egy új edzőnél,több lehetőséggel ismét flop lesz?
Jesével kapcsolatba meg,vagy felhozzák a nagyokhoz,vagy adják akkor kölcsön,valami normális csapathpz,de abba mindenki egyetért remélem,az is aki szerint sztár lesz,meg az is aki szerint nem,hogy a castillat már kinőtte...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ez már rég nem az a Barca, ami Peppel volt 2-3 éve. Messze nem. Én tőlük már egyáltalán nem tartok úgy, mint amikor még Guardiola volt az edző. Titoval szerintem fele olyan sikeresek sem lesznek.Mike írta:A történelem legjobb Barcelonája ellen kell felvennünk a versenyt. Egy kibaszott jó Bayern ellen. Egy Joséval ismét bármire képes Chelsea-vel, egy valószinűleg mostmár komolyabb Cityvel, egy feljövő PSG-vel, és akkor még ottvan a Juve, MU...
A Bayern meg... Heynckesszel tényleg erősek voltak, de hogy Peppel mire lesznek képesek, az a jövő zenéje. Nem biztos, hogy olyan kibaszott jók lesznek. Chelsea... Örök vesztes csapat. City talán erősödni fog, de a PSG... bennük nem hiszek.
Én már akkor boldog leszek, ha átveszi Callejón helyét, már most mindenben jobb Jesé, mint Callejón.Mike írta:Nem Jesé Rodrigez lesz a megoldás. Callejon szerepét átveheti, de többet ne várjatok tőle.
Sarabia teljesen más tészta, ő nem emelkedett ki úgy a Catillából soha, mint most Jesé. Tény, hogy nagy tehetségként volt számon tartva, de Jesében több van szerintem. Ő már a spanyol utánpótlás válogatottban is oktatja a népet.Mike írta: az a baj h sokan túlságosan is akarnak már egy saját nevelésű sztárt, és többet gondolnak egy játéksokba mint amire valójában képesek. Hogy mondja egy példát Sarabia sem volt kisebb ígéret mint Jesé, aztán meglehet nézni...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- A Dortmund miért tudta felvenni a versenyt a BL-ben a nagyokkal? Barcát szívatták volna- oda-vissz ha velük sorsolják őket össze. Érdekes módon ott nincsenek ám olyan nagy sztárok, ellenben van egy Csapat!Mike írta: A történelem legjobb Barcelonája ellen kell felvennünk a versenyt. Egy kibaszott jó Bayern ellen. Egy Joséval ismét bármire képes Chelsea-vel, egy valószinűleg mostmár komolyabb Cityvel, egy feljövő PSG-vel, és akkor még ottvan a Juve, MU...
Nem Jesé Rodrigez lesz a megoldás. Callejon szerepét átveheti, de többet ne várjatok tőle.
az a baj h sokan túlságosan is akarnak már egy saját nevelésű sztárt, és többet gondolnak egy játéksokba mint amire valójában képesek. Hogy mondja egy példát Sarabia sem volt kisebb ígéret mint Jesé, aztán meglehet nézni...
- Sarabia a 3. ligában tolta.... Jesé a 2.-ban... van különbség. Itt nem a saját nevelésű sztár akarása a lényeg, hanem az, ahogy tényleg játszik, és teljesít.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
az már neki is bőven elég lenne szerintemCallejon szerepét átveheti, de többet ne várjatok tőle.
de azért olyat kijelenteni, hogy egy átlagos ember lesz belőle úgy, hogy egy percet sem játszott a nagy csapatban....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egy szóval sem említettem Neymart, de akkor most megragadom az alkalmat. A brazil liga akármennyire is vicckategória egy európai topligához képest, simán veri a spanyol második vonalat. De ha csak a két játékos képességeit nézzük, akkor is ég és föld a különbség.Remy írta:- Neymar a brazil ligában bohóckodott és mindenki őt követelte.
A történelem legjobb Barcelonája ellen kell felvennünk a versenyt. Egy kibaszott jó Bayern ellen. Egy Joséval ismét bármire képes Chelsea-vel, egy valószinűleg mostmár komolyabb Cityvel, egy feljövő PSG-vel, és akkor még ottvan a Juve, MU...
Nem Jesé Rodrigez lesz a megoldás. Callejon szerepét átveheti, de többet ne várjatok tőle.
az a baj h sokan túlságosan is akarnak már egy saját nevelésű sztárt, és többet gondolnak egy játéksokba mint amire valójában képesek. Hogy mondja egy példát Sarabia sem volt kisebb ígéret mint Jesé, aztán meglehet nézni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
ha egyszer ott játszotta másodosztályban
Neymar meg asszem az elit brazil ligában...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Szerintem az nem Jese hibaja, hogy a masodosztalyban kellett jatszania (nem is akarhogy). Amikor Callejon, Higuain, meg Di Maria sorban hoztak a rosszabbnal, rosszabb teljesitmenyeket, barmikor berakhatta volna Mourinho, nem tette. Zidane es Perez csipazzak, meg kell hosszabbitani a szerzodeset es jatszatni, hogy lassuk mire is kepes a Bl-ben, bajnoksagban. Ha az elobb mar emlitett 3 fiatalembernek 2,7 es 3 eve volt bizonyitani, Jese is megerdemelne minimum 1 evet, igy 20 evesen.
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
- Legkisebbtobi
...Mike írta: a másodosztályban
A gyerek mindent megcsinalt hogy jatszhasson a nagycsapatnal... de mivel az edzonk egesz evben egy kreten volt igy...
mit csinaljon hozza le a csillagokat az egrol? mourinho is boldog-boldogtalant jatszat csak a legnagyobb tehetseget nem..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Végig figyelemmel követted a szezonját?Mike írta: Egyszerűen nem látom benne azt a képességet h ezeket a játékosokat maga mögé szorítsa.
---
a másodosztályban
- Neymar a brazil ligában bohóckodott és mindenki őt követelte.
Valahol el kell kezdeni. Most töltötte be a 20. életévét, nincs lemaradva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Benzema..
Hát mit várunk el tőle? ez itt a nagy kérdés.
Szögezzük le, hogy Karim Banzema nem váltotta be azon álmokat amiket sokan vártak tőle. Tavaly kiválóan játszott, de sem előtte, sem utána nem hozott olyan teljesítményt ami alapján a klub 111 éves történelme során kiemelkedne egy átlagos Real Madrid csatár közül.
Ennyi. Többet ne várjunk tőle, valószínűleg enm fog menni. Nem elég góleős, nem elég gyors, és messze is játszik a kaputól, nem való neki ez a műfaj. Belőle sosem lesz egy Hugo Sanchez vagy egy Raúl, vagy egy Ronaldo, nem egy kávéház velük.
Ez van, ezt mindenki nyelje le, fogadja el.
A Bl-ben is flop volt sokszor. A kicsiket megszórta, de amikor nagyon kellett eltűnt mint szürke szamár a ködben.
Harciassága meg nincs.
Persze, lehet vele nyerni, mert amúgy egy jó játékos, de nem kiemelkedően jó. Nem lesz belőle legenda, vagy valami hasonló.
Én amondó vagyok, hogy természetesen maradjon, de ha jövőre jön egy olyan opció, hogy vehet a klub egy igazi világklasszis csatárt, akkor cseréljük le a franciát egyből.
Benzem a 2009-es elvárásokhoz képest sovány gyerek maradt.
Hát mit várunk el tőle? ez itt a nagy kérdés.
Szögezzük le, hogy Karim Banzema nem váltotta be azon álmokat amiket sokan vártak tőle. Tavaly kiválóan játszott, de sem előtte, sem utána nem hozott olyan teljesítményt ami alapján a klub 111 éves történelme során kiemelkedne egy átlagos Real Madrid csatár közül.
Ennyi. Többet ne várjunk tőle, valószínűleg enm fog menni. Nem elég góleős, nem elég gyors, és messze is játszik a kaputól, nem való neki ez a műfaj. Belőle sosem lesz egy Hugo Sanchez vagy egy Raúl, vagy egy Ronaldo, nem egy kávéház velük.
Ez van, ezt mindenki nyelje le, fogadja el.
A Bl-ben is flop volt sokszor. A kicsiket megszórta, de amikor nagyon kellett eltűnt mint szürke szamár a ködben.
Harciassága meg nincs.
Persze, lehet vele nyerni, mert amúgy egy jó játékos, de nem kiemelkedően jó. Nem lesz belőle legenda, vagy valami hasonló.
Én amondó vagyok, hogy természetesen maradjon, de ha jövőre jön egy olyan opció, hogy vehet a klub egy igazi világklasszis csatárt, akkor cseréljük le a franciát egyből.
Benzem a 2009-es elvárásokhoz képest sovány gyerek maradt.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
ha nem erkezne Suarez illetve lelepne Higu vezmegoldasnak esetleg meglehetne probalni Wilfried Bonyt, a Vitessebe egesz jo atlaga van, fiatal......persze csak veszmegoldaskent.....ami mellette szol h olcso :-)