Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 18., csütörtök 22:22

ziro4vr írta:
cart írta:Nem hiszem, hogy Husztinak sok kedve lenne Kínából visszajönni a válogatott meccsekre. Őt el lehet már felejteni szerintem.
jellemző a helyzetünkre, hogy mennyire messiásként várja mindenki őt is meg szalait is

szerintem hívják be bajnert, felpakolnak mögé öt vkp-t aztán mutassa meg az ex bundesliga sztár mit tud
kb. akkora troll húzás lenne, mint Pintér kinevezése :lol: Egy kivételével: Pintér valamit bizonyított már a Győr padján, ellen Bajnerral, aki 24 éves korára azt tudja letenni az asztalra, hogy pályára lépett a Dortmundban, mert az összes többi csatár sérült volt. Ráadásul büszkén hangoztatja. :| :lol: :lol: :lol: :lol: Hol van ő Hajnalhoz, Szalaihoz vagy Husztihoz? Ők mind 3-an meghatároztak egy Bundesliga csapatot és egyszer nem volt ilyen nyilatkozatuk. EGYSZER SEM.

Huszti pedig már nem lesz válogatott. Csányiék míg itt lesznek biztos nem, eltűnésükkor meg már Huszti lesz kimenőben a sportágból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:46

cart írta:Nem hiszem, hogy Husztinak sok kedve lenne Kínából visszajönni a válogatott meccsekre. Őt el lehet már felejteni szerintem.
jellemző a helyzetünkre, hogy mennyire messiásként várja mindenki őt is meg szalait is

szerintem hívják be bajnert, felpakolnak mögé öt vkp-t aztán mutassa meg az ex bundesliga sztár mit tud
Nem illik.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:43

Nem hiszem, hogy Husztinak sok kedve lenne Kínából visszajönni a válogatott meccsekre. Őt el lehet már felejteni szerintem.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:27

szépen meg kell győzni husztit, meg szalait, aztán hadd szóljon. :mrgreen:

vmi finomhangolásos 433 kellene.
huszti, szalai, dzsudzsi előre
középső hármas fingom sincs, egyik talán varga józsi pitbullba nyomhatja. másik kettő?
védelem az meg majdhogynem tökmindegy sajnos. :D
kapuba gulácsi v megyeri
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:07

Anthony írta:wohooo, Pinyő egy meccset bírt, nem semmi :lol:

Én örülök Dárdai Pálnak, viszont amondó vagyok, hogy hosszabb távon meg kellene adni neki a lehetőséget (már ha nem orbitálisan rossz, amit majd csinál).
Azt gondolom, hogy a következő 3 meccs nem igazán lehet értékmérő, hiszen ideje sem nagyon van, másrészt :cens: ból nem lehet várat építeni.
a lényeg, hogy románokat oda-vissza :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:05

wohooo, Pinyő egy meccset bírt, nem semmi :lol:

Én örülök Dárdai Pálnak, viszont amondó vagyok, hogy hosszabb távon meg kellene adni neki a lehetőséget (már ha nem orbitálisan rossz, amit majd csinál).
Azt gondolom, hogy a következő 3 meccs nem igazán lehet értékmérő, hiszen ideje sem nagyon van, másrészt :cens: ból nem lehet várat építeni.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 18., csütörtök 19:12

Ma 19:50-kor SportKlubot ajánlom figyelmetekbe, Bajnerral lesz riport! Remélem lesz pár hasonló bölcsessége, mint amik itt lejjebb olvashatók.. :lol:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:58

Remy írta:
BBarni írta: :lol: :lol: :lol:
Mit tett le az asztalra? :lol: Max az Audi kulcsot... :lol:
Ez a Bajner a jelenlegi magyar focisták mintapéldánya. Óriási pofa, nulla teljesítmény. És még el is hiszi, hogy nagy játékos. :lol:
„Amikor a Bundesligában pályára léptem, azt súgta a fülembe Jürgen Klopp, hogy nem véletlenül vagyok itt, ide tartozom.
Biztos jól ment a német Bálint? :lol: Nem lehet, hogy Klopp valami mást mondott? :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:43

BBarni írta: :lol: :lol: :lol:
Ez a Bajner a jelenlegi magyar focisták mintapéldánya. Óriási pofa, nulla teljesítmény. És még el is hiszi, hogy nagy játékos. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:38

Bölöni érkezését kizárta Csányi a sajtótájékoztatón. Herczeget kinevezni felesleges, nem sok respektje lenne. Lászlónak talán egy kicsit több.
Csányi azért zárta ki Bölöni érkezését,mert felülről elég erősen nyomást gyakorolnak rá, hogy Bölönit nevezzék ki ő meg ugye csak azért se, de a 3 meccs alatt még sok minden változhat akár Csányival kapcsolatban is!Respekt?Szerintem ez nem annyira mérvadó itt nálunk viszont Herczeg 1-2 dolgot azért elért a Lokival, László Csaba is jó szakember a magyarok közül nálam csak ők jöhetnek szóba de őket már most is kitudták volna nevezni, szóval szerintem még mindig a VB-s edzőnél próbálkoznak! :hmmm:
Viszont Csányi nyilatkozata jó volt:
. Eszem ágában sincs lemondani, jövő májusban elnökséget választ a magyar labdarúgás, nekem is nagy megkönnyebbülés lenne, ha azt mondanák, hogy elég volt belőlem öt év után, mint hogy folytassam és szükség van rám. Nagyon sok feladattal jár ennek a tisztségnek az ellátása – tette hozzá.
Szegény már rég menne a picsába, ő ezzel csak szívott egész végig! :lol: Kíváncsi vagyok, hogy májusban engedik e kiszállni...

Ez meg:
A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – Bajner
:lol: :lol: :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:30

VanillaSky írta:Egyébként kíváncsi vagyok Pinyő mekkora fájdalomdíjat kapott? Gondolom tízmilliós nagyságrend.
Most volt a hírekben, hogy akár 60 milliót is kaphat :lol: :lol: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 18., csütörtök 14:02

Úgy tudom, hogy külföldi edzőben gondolkoznak még midig a VB-t megjárt edző a favorit, magyar oldalról állítólag Dárdai mellett László Csaba,Herczeg András és Bölöni neve merült fel!Utóbbi szerintem kizárt!
Bölöni érkezését kizárta Csányi a sajtótájékoztatón. Herczeget kinevezni felesleges, nem sok respektje lenne. Lászlónak talán egy kicsit több. Nívósabb külföldi meg nem hiszem, hogy jönne.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:58

Dárdai másodállásban vállalta el, szóval még mindig a Hertha alkalmazásában áll!Ilyen hirtelen ez tűnik a legjobb megoldásnak!Nem sajnálom Pintért mert emberileg is alkalmatlan erre a feladatra, de ilyenkor annak is mennie kellene aki kinevezte!Még akkor is ha ez is csak a Csányi-Orbán harc egyik felvonása volt....Mindegy lényeg, hogy a focinak semi köze a politikához... :lol:
Úgy tudom, hogy külföldi edzőben gondolkoznak még midig a VB-t megjárt edző a favorit, magyar oldalról állítólag Dárdai mellett László Csaba,Herczeg András és Bölöni neve merült fel!Utóbbi szerintem kizárt!
Mindegy már csak a románokat üssük meg!Hajrá Pali! :agree:

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:56

VanillaSky írta:
MLSZ: Pintér Attila távozik

szerk: Most olvasom, sajnos Dárdainak is volt az a pénz ezek szerint. Inkább otthagyta a megbecsült helyét egy erszénnyi ezüstért.
"Családi és szakmai okok miatt nem vállalja véglegesen, de elvállalta ennyi időre. Köszönöm a Herthának, amiért az ottoni állást továbbra is betöltheti, és a rendelkezésünkre bocsájtotta"
3 meccsre jó döntés, aztán majd látjuk!

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:31

dannen írta:
FIFA-világranglista: húsz helyet rontott a magyar válogatott.

Az 54. pozícióba visszaeső mieinket Burkina Faso és a Zöld-foki szigetek is megelőzte.
jól hangzik :lol:
De reális. Bár remélem még vagy 20 helyet rontunk, és akkor már tényleg ott leszünk, ahol lennünk kell. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:56

Csányi szerint Dárdai nem is kért fizetést

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:54

Már csak Urbán "agysebész" Flórinak kéne megszólalnia az ügyben, kíváncsi vagyok intelmeire.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:39

már miért gyalázná meg magát? egy kis plusz tapasztalatnak jó, így tét sincs annyira, lévén atika barátunk már elintézte, hogy elég nagy hátrányban legyünk. ha kikapunk lehet rá fogni, ha meg győzünk, akkor pedig dárdai is csak nyer. neki ez szerintem win-win szituáció, télen pedig folytatja berlinben a munkáját, ha egyáltalán félbeszakítja.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:31

Pont ezért nem értem Dárdait. Megbecsülik kint, jól keres, minek jön ide magát meggyalázni? Teljesen felesleges.
ki tudja mit kínáltak neki ezért a 3 meccsért.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 18., csütörtök 10:27

Én sem tartom alkalmasnak Pintért, de ez megint egy teljesen fölösleges lépés.
Hány edzőnk volt az utóbbi 30 évben, 20? Valaki még tényleg elhiszi, hogy rajtuk múlik?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: