Mike írta:A történelem legjobb Barcelonája ellen kell felvennünk a versenyt. Egy kibaszott jó Bayern ellen. Egy Joséval ismét bármire képes Chelsea-vel, egy valószinűleg mostmár komolyabb Cityvel, egy feljövő PSG-vel, és akkor még ottvan a Juve, MU...
Ez már rég nem az a Barca, ami Peppel volt 2-3 éve. Messze nem. Én tőlük már egyáltalán nem tartok úgy, mint amikor még Guardiola volt az edző. Titoval szerintem fele olyan sikeresek sem lesznek.
A Bayern meg... Heynckesszel tényleg erősek voltak, de hogy Peppel mire lesznek képesek, az a jövő zenéje. Nem biztos, hogy olyan kibaszott jók lesznek. Chelsea...
Örök vesztes csapat. City talán erősödni fog, de a PSG... bennük nem hiszek.
Mike írta:Nem Jesé Rodrigez lesz a megoldás. Callejon szerepét átveheti, de többet ne várjatok tőle.
Én már akkor boldog leszek, ha átveszi Callejón helyét, már most mindenben jobb Jesé, mint Callejón.
Mike írta:
az a baj h sokan túlságosan is akarnak már egy saját nevelésű sztárt, és többet gondolnak egy játéksokba mint amire valójában képesek. Hogy mondja egy példát Sarabia sem volt kisebb ígéret mint Jesé, aztán meglehet nézni...
Sarabia teljesen más tészta, ő nem emelkedett ki úgy a Catillából soha, mint most Jesé. Tény, hogy nagy tehetségként volt számon tartva, de Jesében több van szerintem. Ő már a spanyol utánpótlás válogatottban is oktatja a népet.