Aranylabda
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Aranylabda - 2014
Tudom én is nagyon jól amúgy, h ott lesz . . . Csak tényleg vicc az egész. Tavaly is valami 30-40 szavazattal verte meg Ronaldo
Ő meg anno duplákkal-triplákkal nyert a tavalyi arányhoz képest.
Ő meg anno duplákkal-triplákkal nyert a tavalyi arányhoz képest.
ZIDANE
Pedig ott lesz a top2-ben.KAG írta:Szerintem egyértelmű, h Ronaldoé az idei év is. Pláne, ha még tudna valamit produkálni decemberig.
Azon viszont hatalmasat röhögnék, ha Messi idén is top3 lenne
Ui: ha lehet valahol ilyenre fogadni akkor pls szóljatok.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ha a Vb-n nem bőgnek le, akkor Ramosé lehetett volna, vagy ha megnyerik a döntőt, akkor Di Maríáé...Vagy ha a BL-ben nem nyújt ellenünk olyan szánalmas teljesítményt, akkor Neueré. Viszont mindenki eljátszotta az esélyét, Cé volt az egyetlen, aki a sérülése ellenére is folyamatosan tudott teljesíteni. Nálam eddig ő a favorit, és kétlem hogy annyit változna már 2-3 hónap alatt. Más nem igazán kerülhet nálam szóba, esetleg egy Atléticós, de onnan meg kit lehetne kiemelni?
Még az év edzője lehet érdekes téma, vajon Pep meg VdB mögé Simeone vagy Ancelotti fog befurakodni a dobogó legalsó fokára?
Még az év edzője lehet érdekes téma, vajon Pep meg VdB mögé Simeone vagy Ancelotti fog befurakodni a dobogó legalsó fokára?
Volt már olyan, hogy a vb legjobb játékosa ne fért volna be az Aranylabda top3-ba?Azon viszont hatalmasat röhögnék, ha Messi idén is top3 lenne
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem egyértelmű, h Ronaldoé az idei év is. Pláne, ha még tudna valamit produkálni decemberig.
ZIDANE
Pontosan. Ezért nem igazán kerül még a TOP3 közelébe sem majd Ramos, Godín vagy Lahm.Realista24 írta:Ahogy írtam korábban, a szavazók nem nézik a meccseket úgy és olyan rendszerességgel, ahogy egy-egy klub fanatikusa. Nem is lehet elvárni úgymond tőlük.
Rakitic-ről beszélünk, vagy nem?Gali írta:Halilovicra gondoltál?csabi* írta:ezt értem én, de ennyi embernek nem tűnik fel az, hogy egy zseni ez a kis horvát?
Halilovicra gondoltál?csabi* írta:ezt értem én, de ennyi embernek nem tűnik fel az, hogy egy zseni ez a kis horvát?tucsoki írta: Ez arról szól hogy ki(k) milyen szemlélet alapján helyeznek egy játékost aranylabda "esélyesnek". Amíg ez nincs tisztázva (aligha lehetne...), addig ahány ember annyi vélemény.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ahogy írtam korábban, a szavazók nem nézik a meccseket úgy és olyan rendszerességgel, ahogy egy-egy klub fanatikusa. Nem is lehet elvárni úgymond tőlük.csabi* írta:ezt értem én, de ennyi embernek nem tűnik fel az, hogy egy zseni ez a kis horvát?tucsoki írta: Ez arról szól hogy ki(k) milyen szemlélet alapján helyeznek egy játékost aranylabda "esélyesnek". Amíg ez nincs tisztázva (aligha lehetne...), addig ahány ember annyi vélemény.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt értem én, de ennyi embernek nem tűnik fel az, hogy egy zseni ez a kis horvát?tucsoki írta: Ez arról szól hogy ki(k) milyen szemlélet alapján helyeznek egy játékost aranylabda "esélyesnek". Amíg ez nincs tisztázva (aligha lehetne...), addig ahány ember annyi vélemény.
Ez arról szól hogy ki(k) milyen szemlélet alapján helyeznek egy játékost aranylabda "esélyesnek". Amíg ez nincs tisztázva (aligha lehetne...), addig ahány ember annyi vélemény.csabi* írta:egyértelműen cristiano
csak azt nem értem, hogy modric tavaly végig god modeban tolta és 100%, hogy még az 5 közelébe se kerülhet
Ne ferdíts! A VB legjobb játékosáról beszélsz...realistahuni írta:Messi szintén csoportkörhuszár, hollandok, németek simán levették, a barcában fontos meccseken rendre gyenge volt.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egyértelműen cristiano
csak azt nem értem, hogy modric tavaly végig god modeban tolta és 100%, hogy még az 5 közelébe se kerülhet
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
CR...nem kell leírni miért
dobogón ott lehetne mellette Godín. Fontos gólok, mentések. Spanyol bajnok, bl 2. hely és spanyol szuperkupa. Bőven megérdemelné. 3. helyre egy bayernes németet tennék. Neuer...stabil volt klub és válogatott szinten is. Többször is kellett ő oda.
Sajnos Ramos vb-je elszúrta a dobogót, de 5-be bőven jó lehet, ahogy DM is. Remek tavaszt hozott le, egy jó vb-vel. Bár a vb-n is inkább Messit díjazták a semmire, ha itt is DM előtt lesz akkor megint lesz miről beszélni
dobogón ott lehetne mellette Godín. Fontos gólok, mentések. Spanyol bajnok, bl 2. hely és spanyol szuperkupa. Bőven megérdemelné. 3. helyre egy bayernes németet tennék. Neuer...stabil volt klub és válogatott szinten is. Többször is kellett ő oda.
Sajnos Ramos vb-je elszúrta a dobogót, de 5-be bőven jó lehet, ahogy DM is. Remek tavaszt hozott le, egy jó vb-vel. Bár a vb-n is inkább Messit díjazták a semmire, ha itt is DM előtt lesz akkor megint lesz miről beszélni
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Messi és Robben...
Robbennek a spanyolok ellen kijött, de a kieséses szakaszban már nem tudott különbséget teremteni, ja de, mexikó ellen továbbjutást ért a homorítása. Aztán két BL elődöntőben hol is volt? Kérdezzék Carvajalt.
Messi szintén csoportkörhuszár, hollandok, németek simán levették, a barcában fontos meccseken rendre gyenge volt.
Neuer jó kapus de olyan sok védenivalója nem volt a fontos vb meccseken, nem kifejezetten miatta nyertek a németek.
Nálam a sorrend:
1.CR
2.Lahm: A válogatottnál és a bm-nél is vezér, egyik legalulértékeltebb játékos, szélsővédőként évek óta top 3, kevés lapot kap, stabil magas szintet hoz. Világbajnok, bundesliga megvolt, német kupa megvolt
3. DM: Harmadik helyet megérdemli, sok gólpassza volt, fontos meccseken jól játszott, vb-n sem volt rossz.
Robbennek a spanyolok ellen kijött, de a kieséses szakaszban már nem tudott különbséget teremteni, ja de, mexikó ellen továbbjutást ért a homorítása. Aztán két BL elődöntőben hol is volt? Kérdezzék Carvajalt.
Messi szintén csoportkörhuszár, hollandok, németek simán levették, a barcában fontos meccseken rendre gyenge volt.
Neuer jó kapus de olyan sok védenivalója nem volt a fontos vb meccseken, nem kifejezetten miatta nyertek a németek.
Nálam a sorrend:
1.CR
2.Lahm: A válogatottnál és a bm-nél is vezér, egyik legalulértékeltebb játékos, szélsővédőként évek óta top 3, kevés lapot kap, stabil magas szintet hoz. Világbajnok, bundesliga megvolt, német kupa megvolt
3. DM: Harmadik helyet megérdemli, sok gólpassza volt, fontos meccseken jól játszott, vb-n sem volt rossz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Yuppi!! Én vagyok az első troll :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aranylabda
Ha már ennyire felkaptuk és tavaly is volt topicja.
Flame on.
Flame on.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema