Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. június 3., hétfő 19:38

pheco írta:Belenéztem Neymar bemutatásába és ahogy láttam, hogy Barca mezben dekázik, akkor döbbentem rá igazán, hogy kurvára elcsesztük :( Mennyivel jobb lenne nálunk lenne most nagy pörgés körülötte, 11-es mezt megkapta volna, le lenne tudva a sztárigazolás, jöhetne még két kp meg esetleg egy csatár és kész is lennénk. Ehelyett Balet kergetjük, aztán a végén lehet csak egy Isco lesz belőle.
Perez nyilatkozatából szerintem tisztán kiolvasható, hogy nem rajta múlott.
Valami 100 millió euró feletti összegről beszélt, ha jól emlékszem.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 3., hétfő 19:31

pheco írta: Ehelyett Balet kergetjük, aztán a végén lehet csak egy Isco lesz belőle.
és a végén még így is jól járunk, és marad több pénz a kp-ra. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 3., hétfő 19:27

Belenéztem Neymar bemutatásába és ahogy láttam, hogy Barca mezben dekázik, akkor döbbentem rá igazán, hogy kurvára elcsesztük :( Mennyivel jobb lenne nálunk lenne most nagy pörgés körülötte, 11-es mezt megkapta volna, le lenne tudva a sztárigazolás, jöhetne még két kp meg esetleg egy csatár és kész is lennénk. Ehelyett Balet kergetjük, aztán a végén lehet csak egy Isco lesz belőle.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 3., hétfő 19:19

A legtöbb beadás Dani Alves nevéhez fűződik, a brazil összesen 169-szer ívelt középre, ebből 13 vezetett lövéshez vagy fejeshez, 3 pedig gólhoz.
szánalmasan ad be, megkockáztatom, hogy 169 beadásból én többször találnék embert a megye 1-es szintemmel...meg a lelátóra sem rúgnám ki 3-nál többször vele ellentétben. :mrgreen:

neymar bemutatását meg azért nézik jópáran.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 3., hétfő 18:51

GT37 írta: szerintem mivel megvolt a 60% (de ez se biztos...), nem él.
szerintem(tito nyilatkozata alapján) él az a záradék. :-)
megnéztem neymar bemutatását, hát cr-é komolyabb volt. :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 3., hétfő 15:10

Ide is beteszem a statokat a Barça idei bajnoki szezonjáról, hátha érdekel valakit.
- Messi hatalmas fölénnyel lett házi gólkirály is, 46-ot rámolt be idén a ligában, ez azt jelenti, hogy átlagosan 60 percenként zörgette meg az ellenfél hálóját. Őt követi a listán Cesc Fabregas (11 gól), David Villa (10), Alexis Sánchez ( 8 ), Pedro (7) és Tello (7).
- Iniesta osztotta ki a legtöbb asszisztot, szám szerint 16-ot. Utána következik a sorban Messi (12), Cesc (11), Sánchez (9), Xavi ( 8 ), Dani Alves (6) és Pedro (6).
- A legtöbb szabálytalanságot Dani Alves követte el - 56-ot, azaz átlagosan 42 percenként egyet. A képzeletbeli dobogó második helyén Alexis áll 38 szabálytalansággal, majd Jordi Alba (34) és Fabregas (31) következik a sorban.
- Messi ellen 74-szer szabálytalankodtak, ez a legtöbb a csapaton belül. Őt Alexis 56 elszenvedett szabálytalansággal, majd Busquets 51-gyel, Iniesta pedig 44-gyel követi.
- Jordi Alba 278 labdaszerzéssel büszkélkedhet a Primera División idei szezonjában (meccsenkénti átlag: 9,5), de nincs tőle sokkal lemaradva Piqué (277) és Busquets (274) sem.
- A legtöbb beadás Dani Alves nevéhez fűződik, a brazil összesen 169-szer ívelt középre, ebből 13 vezetett lövéshez vagy fejeshez, 3 pedig gólhoz. Alves mellett (illetve után) Xavi (100) és Messi (46) is jeleskedett a beadások terén.
- Alexis Sánchez volt a legtöbbször lesen, szám szerint 26-szor, őt követi Pedro (21), David Villa (21) és Messi (16).
RealMadridFanatic írta:Amúgy Te most hogy tudod, él ez a záradék, vagy mi újság van?
Mindenki mást ír, szerintem mivel megvolt a 60% (de ez se biztos...), nem él.
Mindenesetre Thiago most elmegy Montoyáékkal az U21-es Eb-re, azt mondta, majd ezután dönt a jövőjéről. Szóval az Eb után meglátjuk. Remélem, marad. :-)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 13:12

Én nem írnám le Neymart,most hogy lezárult körülötte a herce-hurca,meg ha megszokja az európai légkört...fel fog pörögni a gyerek,az biztos.Remélem nem lesz igazam,de ha valaki azt várja,hogy majd nem tud beilleszkedni,vagy majd Messi mellett nem fog érvényesülni,az lehet hogy csalódni fog.
Abból,hogy a válogatottban gyenge mostanság,sokat nem szűrnék le...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 8:18

Hátvéd fronton még mindig a Hummels, T. Silva páros a sláger? Vagy Neymi lemerítette a büdzsét? Nem
David Luiz az elsődleges célpont jelen pillanatban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 3., hétfő 8:18

Most David Luiz a sláger, mert Mou nem tart rá igényt a Chelsea-ben... Röpke 40 milláért vihető, ha jól rémlenek a hírek és Puyol utódjának gondolják :lol:
Lássuk be frizura már adott :D

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 3., hétfő 8:02

Hátvéd fronton még mindig a Hummels, T. Silva páros a sláger? Vagy Neymi lemerítette a büdzsét? Nem látok semmilyen offenzívát e 2ember iránt, pusztán csak szóba-szóba hozogatják őket mindig. Örülnék, ha ellőtték volna a puskaport, és nem lenne vásár a részükről a továbbiakban, mert nagyon szimpatikus a hátsó alakzatuk, főleg annak tudatában, hogy V.V. marad.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 3., hétfő 1:11

Multkor lehet, hogy pont nem ebbe a topikba, de szo volt rola, hogy Neymar sajat maga dontotte el, hogy hova igazol es nem az apja dontott helyette.

2013-06-02 21:10 - Neymar: "Többek közt Ronaldo, Kaká és Marcelo is azt tanácsolta, hogy a Real Madridba igazoljak, azonban a családom a másik utat javasolta."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 22:04

Méltó Valdes utód lenne.... :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 2., vasárnap 21:58

http://manunitedfans.lockerdome.com/articles/107968372
Ter-Stegen :lol: remélem rácserélik Valdest.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 2., vasárnap 20:27

azt hiszem, most duplán visszakapta a sorstól azt a szerencsét, ami hiányzott neki a szezon során a befejezéseknél.
nem hogy élve, hanem egy karcolás nélkül szállt ki ebből a roncsból. :ozil:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 2., vasárnap 20:12

Alexis odacsapta a verdát egy kicsit
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 2., vasárnap 13:34

ebben az esetben, hogy megvan a 100 pont, annyira nem vagyok pipa amiatt, hogy nem bé csapatot küldtek fel az utolsó pár bajnokin.
de szerintem simán meg lett beszélve eusebioval, hogy a barca b-nek úgyis kemény meccsei vannak, kellenek a legjobbjaik, a feljutásért harcoló csapatokkal nyomják itt a végén, a nagyok meg a pontrekordra mennek, mindenki jól jár.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 2., vasárnap 12:14

Az igaz lehet hogy a barca mi miattunk "ment rá" a 100 pontra......de azért ne mi madridosok akarjuk megmondani hogy kell a fiatalokat beépíteni.......nekik. :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 2., vasárnap 11:34

Aztán a középső ujját Rosell és Tito felé mutogatva menne Madridba...
Ebben az esetben már simán el tudnám el tudnám képzelni, hogy idejön.
Amúgy Te most hogy tudod, él ez a záradék, vagy mi újság van?
legalább kicsit szokhatták volna a Barça, a Primera División légkörét...
Egyrészt, de ami szerintem fontosabb, hogy ez egyfajta jutalom egy ambiciózus fiatal számára. Nagyon sokat dobhat a mentalitásán, ha csak kicsit is, de beleszagol a "nagyok" légkörébe.
Amúgy persze, jók ezek a rekordok, meg a legnagyobb rivális állította fel, akkor legalább be kell állítani, de összességében pár év múlva a kutyát nem fogja ez érdekelni. Az meg ha igaz volt, hogy még plusz prémium is fel lett dobva, az szerintem már abszolút túlzás.
Egyébként a magukat megmutatni vágyó, kaparó, küzdő fiatalokkal is be lehetett volna húzni az utolsó meccseket, főleg ha annyira jók, mint amennyire fényezve van az utánpótlásképzés.

Mindegy nekem végül is, csak kicsit megint olyan érzésem van, hogy teljesen szembe megy ez azzal a kreált képpel, amit előszeretettel hirdet magáról a Barcelona.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 2., vasárnap 11:32

a falcaoért kapott 60 millából mocskosul meg lehet erősíteni ezt a csapatot.
elvileg szó sem volt kivásárlásról. eladták a monaconak 45-ért. valamelyik újság 45 valamelyik 60 ról ír. majd talán egyszer megtudjuk mennyiért váltott.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 2., vasárnap 11:29

Ezt láttátok?

:D Nekem eddig se volt szimpatikus gyerek és minél több műesős meg meg piros lapos meccset mutattok annál rosszabb. Izgatottan várom, hogy mi lesz belőle 2 év múlva, mert eddig nem azt látni rajta, hogy egy szerény, alázatos, kötelesség tudó játékos, aki szépen felívelő karriert csinál. Jelenállás szerint a hírneve megelőzi a tudását szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: