Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az a vicces, hogy gyenge a védelmük, de idén még gólt se kaptak
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A BL-ben a szerencse az egyik legfontosabb faktor...szóval az esélyük ugyanúgy megvan a győzelemhez, mint nekünk, vagy bárki másnak...még nagyon a szezon elején járunk, még nem teljesen tiszták az erő viszonyok + Vermaelen-t és Suarez-t még nem is láttuk játszani náluk...wZoLee7 írta:ez a barca nem lesz bl győztes, ahhoz a védelem nagyon gyenge...meccsről meccsre csakis az ellenfélnek köszönhetik, hogy nem kaptak gólokat, egy komolyabb ellenfél a bl-ben átrohanna azon a védelmen. a bajnokság meglehet
Tavaly ilyenkor ránk sem mondtam volna, hogy megnyerjük.wZoLee7 írta:ez a barca nem lesz bl győztes, ahhoz a védelem nagyon gyenge...meccsről meccsre csakis az ellenfélnek köszönhetik, hogy nem kaptak gólokat, egy komolyabb ellenfél a bl-ben átrohanna azon a védelmen. a bajnokság meglehet
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez a barca nem lesz bl győztes, ahhoz a védelem nagyon gyenge...meccsről meccsre csakis az ellenfélnek köszönhetik, hogy nem kaptak gólokat, egy komolyabb ellenfél a bl-ben átrohanna azon a védelmen. a bajnokság meglehet
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
messinek két dolog miatt, a rekordok és a cr elleni kis pikáns harcuk miatt szurkolok jobban a góljaiért, mint átlagban a többi játékosunknak.
viszont egy trófea nélküli év után most pont elviselném, ha csak teszem azt 28 gólt rúgna, viszont bajnokok vagy bl győztesek lennénk.
viszont egy trófea nélküli év után most pont elviselném, ha csak teszem azt 28 gólt rúgna, viszont bajnokok vagy bl győztesek lennénk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez egyértelmű, csak Cr képes a 2007-2008as szezon óta folyamatosan hihetetlenül magas szinten tolni xP ...GT37 írta:De ez nem is baj, nem lehet elvárni valakitől, hogy ilyen hihetetlenül magas szinten futballozzon hosszú évekig.
ps:Poénnak szántam de így belegondolva,Cé tényleg lassan 8 éve folyamatosan top 1-2-3 játékos.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez sajnos tényleg így van... Mondjuk nekem személy szerint nem lenne bajom azzal, ha Messi idén a szokásosnál kevesebb gólt lőne, viszont több gólpasszt jegyezne, nagyobb lelkesedéssel játszana és trófeákhoz segítene minket. Felőlem lehet Ronaldo vagy Mandzukic is a gólkirály 70 góllal a bajnokságban, ha mi leszünk a befutók a végén.Toti írta:istenem, ez mennyire igaz. :Đ :Đ
Szerencsére egyelőre úgy tűnik, hogy Messinek nincs baja azzal, hogy át kell lépnie néha előkészítő szerepkörbe, ha épp nem megy a góllövés, remélem, később sem fog görcsösen és öncélúan játszani, ha éppen egy - önmagához képest - hosszabb góltalansági periódusban van.
Szerintem nem fog már visszatérni arra a szintre, ahol a Guardiola-korszak alatt volt. De ez nem is baj, nem lehet elvárni valakitől, hogy ilyen hihetetlenül magas szinten futballozzon hosszú évekig. Ha végleg maga mögött tudja hagyni az elmúlt szezont, annak minden sikertelenségével, motiválatlanságával együtt, és hoz egy olyan szintet, amit eddig a szezonban (néhány valóban egészen egyedi teljesítménnyel, lehetőleg a legfontosabb meccseken), akkor elégedett leszek vele.dzsi91 írta:Egyébként jobban játszik mint tavaly, de nekem ez még mindig kevés a futball istentől, látszik ,hogy hajt akar vannak is jó megoldásai de nem sok köze van a régi Messihez.
Főleg, hogy idén Neymar is robbantHAT, és Suárez is sok terhet vehet le Leo válláról, ha leküzdi az ösztöneit, és inkább csak vacsora közben harap rá néhány ízletesnek tűnő falatra.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez nálam is ütöttToti írta:istenem, ez mennyire igaz. :Đ :Đ
Mondjuk én azok közé tartozom, aki pont magasról letojja, hogy Messi vagy Ronaldo lő több gólt/nyer aranylabdát, persze nyilván jól esik ha Barcás jön ki győztesen a párharcból... De nem a statisztikáikat akarom olvasgatni, hanem látni akarom őket játszani, mert mindkettejükben ott van az az ösztönös zsenialitás, ami millióból ha egyben van meg.
Leo-t meg tényleg nem érheti kritika, legalábbis az akarat terén, mert eddig valamennyi találkozónkon küzdött, hajtott. Ráadásul nagy örömömre Neymart is többször keresi a labdákkal, mint tavaly. Hát ha még majd Suárez is ott lesz (és nem tiltatja el magát )...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jaja ezen én is röhögtem, most majd az lesz,hogy Messi-nek már nincs is kedve gól lőni Egyébként jobban játszik mint tavaly, de nekem ez még mindig kevés a futball istentől, látszik ,hogy hajt akar vannak is jó megoldásai de nem sok köze van a régi Messihez.Toti írta:istenem, ez mennyire igaz. :Đ :Đ
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Hát ez van. Úgy terveztem, hogy csak a vébé alatt lesz ez az avám, de annyira megszerettem, hogy most már nem fogom lecserélni.R.M.C.F írta:GT.
Iniesta ezen a képen úgy néz ki mint a saját öregapja.
Bár egy jó Neymar-avának azért örülnél, gondolom.
ha nem azt kell mellette olvasgatnom és hallgatnom ha csinál egy alap cselt vagy passzt hogy: úúúúúúúúúúúúúúú zseeeennnnniiiiiiiiiiii....akkor mindig mehet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jól teszi enrique, hogy rotál.
azért az apoelt otthon tartalékosan is illene legyűrni, és a következő 5 meccsünkből 4x megyünk idegenbe.
azért az apoelt otthon tartalékosan is illene legyűrni, és a következő 5 meccsünkből 4x megyünk idegenbe.
- GT37
Hát ez van. Úgy terveztem, hogy csak a vébé alatt lesz ez az avám, de annyira megszerettem, hogy most már nem fogom lecserélni.R.M.C.F írta:GT.
Bár egy jó Neymar-avának azért örülnél, gondolom.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Megvan a keret mára, Montoya, Alba, Pedro, Mascherano és Busquets is pihenőt kap. Douglas először a keretben, és egy 19 éves védekező középpályás, Sergi Samper szintén bekerült, aki akár kezdhet is, mivel Masch és Busquets is kimaradt.
If Samper makes his debut tonight, he will be the first Barça player to play for every age group in the club's hierarchy.
Remélem, nem Roberto fog kezdeni szűrőként, hanem Samper, bár előbbi játszik néha ezen a poszton a spanyol U21-esekkel, szóval lehet, hogy Lucho is kipróbálja majd ott.
If Samper makes his debut tonight, he will be the first Barça player to play for every age group in the club's hierarchy.
Remélem, nem Roberto fog kezdeni szűrőként, hanem Samper, bár előbbi játszik néha ezen a poszton a spanyol U21-esekkel, szóval lehet, hogy Lucho is kipróbálja majd ott.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Természetesen mez, a csapatra büszke vagyok.
ez most mez fika vagy a csapaté? nekem már tetszik a csapat, viszont tényleg ég jelenleg.Pipita írta:leéget esetleg...a sárkányunk mindent feléget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
leéget esetleg...a sárkányunk mindent feléget.
Amúgy ugyan ez a típusú mezben még a Citynek és a PSG-nek lett kumma jó meze. Az egyik Lila, ami itt is dukálna a másknak meg piros. Idén szerintem a Nike ilyen téren alázza az adidast. Bár a fehér és a fekete mezünk egész jó, ráadásul a sárkányunk mindent feléget.
K
K