Ha a 2010-es lasztit nem csalják el Messinek, akkor most januárban majd 3-3 lenne a CR-Messi verseny és Iniestanak is lenne egy aranylabdája.GT37 írta:tubatibi írta:Nem ide tartozik, csak úgy eszembe jutott: szép dolog ez a Messi - Ronaldo versengés, és mindketten nagyon sokat adtak és adnak a futballnak, csak azért sajnálom, hogy ennyire körülöttük forog minden, mert így szegény Iniesta valószínűleg Aranylabda nélkül fog visszavonulni.
Aranylabda
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Aranylabda - 2014
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
tubatibi írta:GT, miért lenne egyáltalán Neymar-nak esélye a TOP5-re?
Rúgott pár gólt a VB-n, aztán a megalázó elődöntőn nem is lépett pályára. Nem nyert semmit, érdekes ez annak tekintetében, hogy Bale nincs ott az esélyesek között a te felsorolásodban a top 5-re(Aki eldöntött egy spanyol-kupát, a BL-ben is az ő góljával szereztük meg a vezetést, ezenkívül több gólt is rúgott, mint Neymar), de a brazil igen.
Erre az idézetre (is) reagáltam, csak elfelejtettem bemásolni, elnézést.oroszisti írta:Neymar ott lesz a top 5-ben.
Amúgy, ha esetleg nem volt egyértelmű, nem azt írtam, hogy kinek kellene ott lennie a top5-ben, hanem hogy szerintem kik lesznek ott. Neymarnak pedig már csak a média támogatása miatt is nagyobb esélye lenne erre, mint Bale-nek, aki ugyebár a vébén sem volt, ez is csökkenti az esélyeit Neymarhoz képest, aki azért egyáltalán nem játszott rosszul a sérülése előtt. Igaz, hogy a klubszezonban eredményesebb volt Bale, mint a brazil, de szvsz a top5 nem lesz meg neki, a top10-be valószínűleg be fog férni.
Nem ide tartozik, csak úgy eszembe jutott: szép dolog ez a Messi - Ronaldo versengés, és mindketten nagyon sokat adtak és adnak a futballnak, csak azért sajnálom, hogy ennyire körülöttük forog minden, mert így szegény Iniesta valószínűleg Aranylabda nélkül fog visszavonulni.
GT, miért lenne egyáltalán Neymar-nak esélye a TOP5-re?
Rúgott pár gólt a VB-n, aztán a megalázó elődöntőn nem is lépett pályára. Nem nyert semmit, érdekes ez annak tekintetében, hogy Bale nincs ott az esélyesek között a te felsorolásodban a top 5-re(Aki eldöntött egy spanyol-kupát, a BL-ben is az ő góljával szereztük meg a vezetést, ezenkívül több gólt is rúgott, mint Neymar), de a brazil igen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kösz, hogy belinkelted a Di María-cikket, wxyz, jó volt.
Egyébként szerintem Ronaldo simán (és megérdemelten) nyeri az Aranylabda-szavazást (főleg, ha úgy folytatja ezt az őszt, ahogyan elkezdte), mögé szerintem a Messi - Di María - Neuer hármas fog odakerülni, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Neymarnak is lenne talán esélye a top5-re, ha nyert volna velünk valamit az előző szezonban, Ramos is ott lehetne a top5-ben, ha a vébén kicsit tovább menetelt volna a spanyolokkal. Robben... Nem lehetetlen a top5, de szvsz nem érdemelné meg.
Annyira tipikus.Az anyukám megunta, hogy mindent összetörök a házban, ezért hároméves koromban elvitt egy orvoshoz. Össze-vissza szaladtam a rendelőben, ott is összezúzva mindent. Az orvos csak annyit mondott, hogy vigyenek el sportolni. Így kezdődött a pályafutásom.
Egyébként szerintem Ronaldo simán (és megérdemelten) nyeri az Aranylabda-szavazást (főleg, ha úgy folytatja ezt az őszt, ahogyan elkezdte), mögé szerintem a Messi - Di María - Neuer hármas fog odakerülni, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Neymarnak is lenne talán esélye a top5-re, ha nyert volna velünk valamit az előző szezonban, Ramos is ott lehetne a top5-ben, ha a vébén kicsit tovább menetelt volna a spanyolokkal. Robben... Nem lehetetlen a top5, de szvsz nem érdemelné meg.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyértelmű nem a válasz. Ez már régebbi interjú. Már nem tudom, hogy itt, vagy máshol olvastam, de akkor nem lett lehozva érdekes mód...wxyz írta:Nso is kezdi már
Kíváncsi vagyok, hogy vajon akkor is megszületett volna ez a cikk, ha nem igazol el Madridból
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem robbennek semmi keresni valója nincs a top5-ben...de messinek seziro4vr írta:ha müller odakerül a top5be akkor én elvonulok egy kolostorba. hatalmas szégyen lenne
CR, Messi, Neuer, Robben, és még valaki, de CR magasan nyerne nálam. vb volt oké, de ott sem volt akkora kimagasló teljesítmény ami kirívó elismerést érdemelne
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy rá miért nem lehet szavazni, hiszen világbanok?Apáméktól napokig hallgattam, hogy mekkora marha a Real, hogy eladta Özilt.
Özil... Ha annyi gramm aranyam lenne, ahányszor azt mondták, hogy a Realnak annyi, Ronaldonak annyi, nélküle semmit nem ér, mert Özil miatt tart ott ahol, Özil nélkül fele annyi gólt sem fog lőni stb...
Két barcás mondta, hogy nekik a Realból csak Özil és Casillas kellene, Ronaldo fölösleges lenne, mert Pedro és Alexis teljesen jók szélen.
Aztán olyan is volt, hogy tavaly egy forma fogadni akart velem, hogy az Arsenal nyeri a BL-t, mert Özil odaigazolt.
Csupa finomság.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Apáméktól napokig hallgattam, hogy mekkora marha a Real, hogy eladta Özilt. Mostanság már megváltozott a véleménye...
Félretéve az itt lévő unalmas gúnyolódást, nekem tetszett a cikk, kár, hogy kevés általam kedvelt játékos beszél őszintén a gyerekkoráról, stb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha Khedira és Karim is lelép. eladtuk a világ legjobb csatárát és középpályását.Géci írta:
Biztos lehetsz benne, hogy nem!
Ma a buszon hallottam két tagot, akik fociról dumáltak. Majdnem felröhögtem, amikor az egyik megszólal, hogy Özil eladása nagy hiba volt. Ő nem adta volna el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Biztos lehetsz benne, hogy nem!wxyz írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ia-2365763
Nso is kezdi már
Kíváncsi vagyok, hogy vajon akkor is megszületett volna ez a cikk, ha nem igazol el Madridból
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lesznek majd érdekes nevek a listán, annyi szent.miro írta: aki másra szavaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
cr,ez olyan kurva egyértelmű amilyen az utóbbi 10 évben nem volt.
aki másra szavaz.
aki másra szavaz.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kedvencem a minek a jobb láb, ha ilyen a bal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ia-2365763
Nso is kezdi már
Nso is kezdi már
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ha müller odakerül a top5be akkor én elvonulok egy kolostorba. hatalmas szégyen lenne
CR, Messi, Neuer, Robben, és még valaki, de CR magasan nyerne nálam. vb volt oké, de ott sem volt akkora kimagasló teljesítmény ami kirívó elismerést érdemelne
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az első három szerintem CR, Messi és egy német (Neuer, Lahm, Müller) között fog eldőlni...sorrendet még nem merek írni, mert az ősz is sokat fog számítani...egyelőre azonban szerintem Cristiano van az első helyen...azonban, ha Messi hasonlóan megnyomja az őszt, mint tavaly Ronaldo tette, akkor a média segítségével könnyen letaszíthatja CR-t a trónról...azonban nagyon remélem, hogy végül a portugál fog nyerni ismét
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Én szeretem Modricot,de semmi keresnivalója a top5-ben. Nincs nagy formában és ugye még csak szeptember van. Nagyon nagy őszt kell hoznia,hogy legyen rá esélye. Szerintem Cr-Müller-Messi-Neymar fix a top 5-ben. Melléjük betolnak valakit a Robben-Suarez-Maria-német pakk közül.ziro4vr írta:ez már egy fasza ötös..DM vs Modric ott lehet vitatkozni, Modric konstansan hozott egy magas szintet, DM-nek voltak kilengései ahhoz a szinthez képest néha felfelé, többször lefeléwxyz írta:Cr, Modric, Robben, Neuer, Ramos
Nálam ilyesmi lenne a top5, sorrendet véletlenszerűen írtam
Utánuk jöhet Touré, Suarez
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez már egy fasza ötös..DM vs Modric ott lehet vitatkozni, Modric konstansan hozott egy magas szintet, DM-nek voltak kilengései ahhoz a szinthez képest néha felfelé, többször lefeléwxyz írta:Cr, Modric, Robben, Neuer, Ramos
Nálam ilyesmi lenne a top5, sorrendet véletlenszerűen írtam
Utánuk jöhet Touré, Suarez
Nem illik.