Hogy visszatérhet-e Ronaldo? Igen, de nem hinném, hogy a sajtó, amely folyamatosan napirenden tartja a témát, megvásárolná nekünk” – mondta viccesen Van Gaal a pénteki sajtótájékoztatóján, de azért hozott egy példát arra, hogy az MU természetesen nem zárkózik el az ilyen volumenű ügyletek elől. Csakhogy.
„Valóban, ez is egy lehetőség. Ugyanezt mondtam Radamel Falcao esetében is. A Ronaldo-kaliberű játékosok óriási pluszt adnak egy csapatnak, ugyanakkor nem hiszem, hogy a Real Madrid hajlandó eladni őt" – érzékeltette az üzlet valószínűtlenségét a holland szakvezető.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
konyorgom rakjatok mar ki mattet. latjatok h mindenkibol kihozza az allatot meg az ideget. kelti a feszultseget. faszsagokat ir. mert az. mert egy.jo evere dmnek annyi fizetest adna amennyit akar.
uristen. tenyleg 2 het pihi v vmi. hat tok egyertelmu h direkt provokal.
uristen. tenyleg 2 het pihi v vmi. hat tok egyertelmu h direkt provokal.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Kajak nem értem. Tuti szabad bölcsész vagy valami elvont lélek. Van, amit leír reálisan, aztán durr öngólt lő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vannak elfogult emberek, de van, amikor már mindenbe bele kell kötni. Matt durván tolja. Nem is értem. Real szurkoló, mégis mindenkit kb előrébb rangsorol a saját csapatával és játékosaival szemben. Érdekes.Realista24 írta: Szerintem marha rossz csapatnak szurkolsz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felkészülés, vb után vagyunk, új játékosokkal, törvényszerű a visszaesés, nagy okosságot nem írtál.Azt remélem kb. érzitek a csapaton, hogy mekkora visszaesés történt DM távozásával? A felkészülési meccseket is figyelembe véve, a BL döntő óta lejátszott meccseken, kb. 50% alatt van a győzelmi rátánk.
Majd, ha tavasszal is ez lesz, akkor károghatsz jogosan, addig csak hergeled a népet a hülyeségeiddel, mint pl. a foci csúcsa a MU...az.
Van egy győzelmük, két döntetlen, meg egy vereség? Akkor őket miért emeled az égbe, minket meg a szarba nézel? Mert ott építkezés folyik? Nálunk nem kell építkezni?
Furcsa is lenne, ha egy ember nem lenne büszke arra, hogy a BL döntőben gólt rúgott...olyan unalmas vagy, hogy már fáj.Cé meg büszke lehet a BL döntőben 3-1-nél rúgott góljára, meg a BM ellen összesített 3-0 utáni duplájára, meg a spanyol kupadöntőben bemutatott jelzésértékű szurkolásra, de nem ő nyerte meg a meccseket meg a trófeákat.
Tavaly
BM>Real
Messi, Robben>CR
Idén
MU>Real
DM>CR
Szerintem marha rossz csapatnak szurkolsz.
És, hogy a fas.zomba jutottunk el azokig a meccsekig? Vagy rögtön az elődöntőben kezdtünk?Aki azokat megnyerte az DM, Ramos és Bale voltak
Vegyél vissza az idiótaságaidból. Nem véletlenül lettél kivágva egy év alatt háromszor. Gondolkodjál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Azt remélem kb. érzitek a csapaton, hogy mekkora visszaesés történt DM távozásával? A felkészülési meccseket is figyelembe véve, a BL döntő óta lejátszott meccseken, kb. 50% alatt van a győzelmi rátánk.
Cé meg büszke lehet a BL döntőben 3-1-nél rúgott góljára, meg a BM ellen összesített 3-0 utáni duplájára, meg a spanyol kupadöntőben bemutatott jelzésértékű szurkolásra, de nem ő nyerte meg a meccseket meg a trófeákat. Aki azokat megnyerte az DM, Ramos és Bale voltak. Baszhatjuk a reklámbevételeket, ha megint évekig nem nyerünk semmit.
Amekkora részt vállalt DM a győzelmekből, ahhoz képest reális fizetést kért a klubtól, ha már CR meg Bale annyit keres, amennyit.
Pénzéhes? Az. De a másik két robot is.
Cé meg büszke lehet a BL döntőben 3-1-nél rúgott góljára, meg a BM ellen összesített 3-0 utáni duplájára, meg a spanyol kupadöntőben bemutatott jelzésértékű szurkolásra, de nem ő nyerte meg a meccseket meg a trófeákat. Aki azokat megnyerte az DM, Ramos és Bale voltak. Baszhatjuk a reklámbevételeket, ha megint évekig nem nyerünk semmit.
Amekkora részt vállalt DM a győzelmekből, ahhoz képest reális fizetést kért a klubtól, ha már CR meg Bale annyit keres, amennyit.
Pénzéhes? Az. De a másik két robot is.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
CR 18 millát keres, de a két játékos között hatalmas különbség van. CR-nek se volt 18 millás fizetése a ManU-ban. Fokozatosan növekedett neki, lassan 8 éve ő a világ egyik legjobbja, ami Di María-ról nem mondható el. Volt egy jó éve összesen. Remélem érzed a különbséget.Matt009 írta:
DM 8 millát akart volna, nem kapta meg. Pénzéhes. CR 18(?) millát keres, Bale 11-et. Kérdem én, ha csak 6 milla lenne ennek a kettőnek a fizetése, nem vernék az asztalt emelésért? Vagy egyáltalán 6 millás fizetésért ideigazoltak volna? De attól még DM a pénzéhes.
Arról nem is beszélve, hogy Ronaldo reklámarca csomó márkának, Di María arcával meg nem tudom mit lehetne eladni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cr 18 millát keres? És? A klub kap nagyjából 20 millót a reklámbevételek után, na meg eladunk 1 millió! mezt a nevévelDM 8 millát akart volna, nem kapta meg. Pénzéhes. CR 18(?) millát keres, Bale 11-et. Kérdem én, ha csak 6 milla lenne ennek a kettőnek a fizetése, nem vernék az asztalt emelésért? Vagy egyáltalán 6 millás fizetésért ideigazoltak volna? De attól még DM a pénzéhes.
Maradjál már a hülyeségeiddel...
Ha nem érted, akkor baj van.Te fejtsd ki előbb a kérdést, mert nagyon nem értem, hogy ez a megjegyzés hogy jött ide.
NáladHolott egy kaptafa a kettő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az avatarodon lévő faszi ugyanezt kérdezi, jelentkezik is rendületlenül. Miiiireee?Mire kapott volna????
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Erre csak ennyit:R.M.C.F írta:Ezért én kérek elnézést.de ettol meg a MU bizony a futball csucsa
Minden klubnak van 1-2 éves újjászületési időszaka, amikor kicsit haloványabbak az eredmények, mert a korábbi nagy generáció kiöregedett, és nem sikerült egyszerre pótolni mindenkit. Az MU-nál most ez van, de jó edző kezei között van a csapat, jól igazoltak, és a legfontosabb, hogy van pénzük újra felfuttatni a csapatot. Ne kételkedjen senki abban, hogy a MU visszatér jövőre a BL-be, és idén is méltó ellenfelei lesznek a bajnokesélyes csapatoknak. És a bajnoki címre való esélyük is meg lehet, ha időben összeállnak, és hasznot tudnak húzni abból, hogy a kulcsemberek pihentebbek, mert nincs BL.DM talán a legpatinásabb klubból ment át egy másik patinás klubba futballozni ahol a jövőben nézve a mostani helyzetet ugyanúgy meg lesz esélye nyerni mindent 1-2 éven belül
DM 8 millát akart volna, nem kapta meg. Pénzéhes. CR 18(?) millát keres, Bale 11-et. Kérdem én, ha csak 6 milla lenne ennek a kettőnek a fizetése, nem vernék az asztalt emelésért? Vagy egyáltalán 6 millás fizetésért ideigazoltak volna? De attól még DM a pénzéhes.Azért az más, ha nem küzdesz, vagy szimplán csak több pénzt akarsz. DM, ha megkapta volna a 8 millát vagy mennyit, akkor marad.
Te fejtsd ki előbb a kérdést, mert nagyon nem értem, hogy ez a megjegyzés hogy jött ide. De a vitának amúgy sem az az érdemi része, hogy DM hülyeséget beszélt-e vagy sem. Az a lényege, hogy mindketten visszaugattak az előző kenyéradójuknak, és véleményem szerint egyik játékos részéről sem volt szép húzás, de amíg az egyik beszólásánál itt sokan éljeneztek, a másikat hasonlók miatt lehülyézik. Holott egy kaptafa a kettő.Nem te írtad, hogy csak a triplázás az elegendő? Vagy az visszalépés a duplázáshoz képest? Vagy egy történelmi címvédés is visszalépés? Fejtsd már ki.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért az más, ha nem küzdesz, vagy szimplán csak több pénzt akarsz. DM, ha megkapta volna a 8 millát vagy mennyit, akkor marad.Kerlon írta:Azt még hozzátenném, hogy sokan fikázták Özilt, hogy nem küzdött, akkor DM-nél is hozzuk már fel.
Özil meg annyira küzd, hogy jövőre már mehet vissza a Werderbe vagy a Schalkéba
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azt még hozzátenném, hogy sokan fikázták Özilt, hogy nem küzdött, akkor DM-nél is hozzuk már fel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezért én kérek elnézést.de ettol meg a MU bizony a futball csucsa
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ja, mert az általunk ajánlott 6 millió és a manchesteri 8 az négyszeres áron ment. Illetve 6 millióból még csak nehezen lehet megélni.....Fuentealbilla írta:Ha Te a BMW-nél dolgozol és végzel egy bizonyos munkát (tegyük fel a kedvenc autód is BMW és neked is olyan van), de a hív az OPEL, hogy menj át végezni ugyanazt a munkát négyszeres fizetésért biztos nem mész át mert jajj a BMW szebb és neked jobban tetszik? Ébredjünk már fel...Kerlon írta: Lerí az egész transzferből, hogy DM csak a zsére ment.
DM talán a legpatinásabb klubból ment át egy másik patinás klubba futballozni ahol a jövőben nézve a mostani helyzetet ugyanúgy meg lesz esélye nyerni mindent 1-2 éven belül (DM 26 éves van még ideje kivárni) viszont 4x-es fizetést kap és gyaníthatólag ott meg is mondták neki, h kulcsszerepet szánnak neki és fix kezdő lesz míg itt kb. egy "majd meglátjuk"-ot kaphatott biztatásnak. Nem értem mi a kérdés ezek után....
K
K
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ez a baj, hogy sokan így gondolkoznak Nem autó szerelésről van szó , hanem futballról. Ennek nem a pénzről kéne szólnia szerintem.Fuentealbilla írta:
Ha Te a BMW-nél dolgozol és végzel egy bizonyos munkát (tegyük fel a kedvenc autód is BMW és neked is olyan van), de a hív az OPEL, hogy menj át végezni ugyanazt a munkát négyszeres fizetésért biztos nem mész át mert jajj a BMW szebb és neked jobban tetszik? Ébredjünk már fel...
DM talán a legpatinásabb klubból ment át egy másik patinás klubba futballozni ahol a jövőben nézve a mostani helyzetet ugyanúgy meg lesz esélye nyerni mindent 1-2 éven belül (DM 26 éves van még ideje kivárni) viszont 4x-es fizetést kap és gyaníthatólag ott meg is mondták neki, h kulcsszerepet szánnak neki és fix kezdő lesz míg itt kb. egy "majd meglátjuk"-ot kaphatott biztatásnak. Nem értem mi a kérdés ezek után....
Amúgy meg , ennél az összegeknél ... Mert ha itt havi 40 ezer forintot keresett volna. De nem , itt is szarrá kereste magát. Fizu emelést is kapott volna. Mindegy. Aki így gondolkozik az ne focizzon a Real Madridban. Én Carvajalokat meg Ronaldokat akarok látni a a kedvenc csapatomban és nem Özileket meg Di Maríákat.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Fuentealbilla
Ha Te a BMW-nél dolgozol és végzel egy bizonyos munkát (tegyük fel a kedvenc autód is BMW és neked is olyan van), de a hív az OPEL, hogy menj át végezni ugyanazt a munkát négyszeres fizetésért biztos nem mész át mert jajj a BMW szebb és neked jobban tetszik? Ébredjünk már fel...Kerlon írta: Lerí az egész transzferből, hogy DM csak a zsére ment.
Miért lenne kifogás? Gondolkodj kérlek. Inkább szégyen lesz a számára is, ha n tud majd kitűnni. Az egy dolog, hogy szerintem ő tökéletesen illik az angol fociba. Kb. olyat várok tőle, mint Bale-től, de kevesebb gólt több asszisztot.dannen írta:ja, ezek szerint ha király lesz manchesterben akkor ez lesz a "kifogás". mert eddig azt olvastam nagy részt, hogy ő is ugyanúgy el fog tűnni, mint özil.Kerlon írta:Az az egy szerencséje, hogy szerintem tökéletesen illeszkedni fog a PL lüktető játékába.
K
K
Az én érték rendemben az nem előrelépés, ha valaki egy gyengébb csapatba igazol, ahol fix helye van, mert a többiek b kategóriások vagy, mert 75 millió eurót áldoztak rám. Nekem konkrétan nem az ugatással van baj, mert itt tényleg nem kapott kiemelt kezelést. (Mire kapott volna????) Hanem az ilyen magamat mentegető nyilatkozatokkal. Lerí az egész transzferből, hogy DM csak a zsére ment. Korábbi események is alátámasztják... Aztán nyomja a bulsshitet tovább. Az az egy szerencséje, hogy szerintem tökéletesen illeszkedni fog a PL lüktető játékába.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azon gondolkodom, lehet, hogy nyitok egy Fórumozók aranyköpései topicot is...
Na de on, Pepének izomhúzódása van. Varane előtt itt a lehetőség
Na de on, Pepének izomhúzódása van. Varane előtt itt a lehetőség
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Adom a véleményed. Nem kell ennyire rászállni a nyilatkozatok szavaira, azt hagyjuk meg a legyeknek...Matt009 írta:Tipikus peldaja a statisztika es a valosag kozotti orbitalis szakadeknak. Konnyu a MU-t ocsarolni, mert meg a BL-be sem kerultek be, de ettol meg a MU bizony a futball csucsa. Gazdasagilag eros klub, uj csapat epitesebe kezdtek, a BL-t leszamitva minden feltetel adott egy jo szezonhoz, es a PL tele van eros ellenfelekkel, szoval az ellenfelek minosegere sem lehet panasza.Elmegy a BL címvédőtől oda, ahol még BL sincs...a másik meg eljött attól a csapattól, akit bucira vert a későbbi győztes.
Azzal meg lehet itt nagykepuskodni, hogy a BL megnyerese miatt mi vagyunk Europa kiralyai, csak ez egyfelol baromi szubjektiv, mert van 5-6 csapat, akik egyenlo erot kepviselnek, es az, hogy ki nyeri a BL-t szerencsen, pillanatnyi forman, egy elbaltazott taktikan mulik. (Ugye a Chelsea is BL-t nyert 2012-ben, de ettol meg nem voltak egy percig sem Europa legjobbjainak kikialtva). Ezen a szinten ahol a BM es mi vagyunk mar elorelepni nem lehet, max visszalepni. De azert Kroos lenyilatkozta, hogy elorelepett.
DM valoban visszalepett jelen pillanatban, mert a MU meg nincs kesz, de egyreszt amit nyilatkozott az nem is azt jelenti, hogy a Realt elobbre helyezi, masfelol meg bizonyos szempontbol, ahogy hehe is leirta, egy hajszallal gyengebb klubban jobban is lehet fejlodni.
De ez csak a szavakon lovaglas. A lenyeg, hogy mindket jatekos visszaugatott elozo klubja szurkoloinak, es ez bizony rosszul esik azoknak, akik ertuk szoritottak. Ha nekunk rosszul esik DM visszapicsogasa, akkor ne emeljuk mar az egekig Tonit egy egyebkent DM-hez kepest sokkal okosabb, es jobban elhelyezett, ilyen szempontbol jobban fajo fricska miatt.