Matt009 írta:Azt remélem kb. érzitek a csapaton, hogy mekkora visszaesés történt DM távozásával? A felkészülési meccseket is figyelembe véve, a BL döntő óta lejátszott meccseken, kb. 50% alatt van a győzelmi rátánk.
Cé meg büszke lehet a BL döntőben 3-1-nél rúgott góljára, meg a BM ellen összesített 3-0 utáni duplájára, meg a spanyol kupadöntőben bemutatott jelzésértékű szurkolásra, de nem ő nyerte meg a meccseket meg a trófeákat. Aki azokat megnyerte az DM, Ramos és Bale voltak. Baszhatjuk a reklámbevételeket, ha megint évekig nem nyerünk semmit.
Amekkora részt vállalt DM a győzelmekből, ahhoz képest reális fizetést kért a klubtól, ha már CR meg Bale annyit keres, amennyit.
Pénzéhes? Az. De a másik két robot is.
Nincs igazad,mert nem azért van ilyen formában a csapat meg Dm elment,tisztában vagyok azzal mit adott Dm a csapatnak,nem sokan voltak akit tudták,általában ellene volt mindenki,holott nagy taktikai ereje volt mindig is,csak nem használták megfelelően a klubnál.
A csapat győzelme sok mindenen múlott,nem megyek végig az összes tényezőn,köztük volt DM formája is,igen,mint másoké is,meg sok más dolog is.
Az csapat győzelem volt. Most problémák adódtak,amit majd megold a csapat idővel,ezen változás amúgy is már aktuális lett volna,hiszen alonso egymaga nem tudta volna végig tolni a szezont,pótlása meg nem volt.DM alapvetően követelőzött,mert neki több jár szerinte.....szerintem nekem is több jár az én munkámért de nem kapok....ez van. Ha nekem adnának többet,másoknak is tartanák a tenyerüket.
De nem ez a kulcskérdés itt.
A forma. Ez meg nem függhet egy emberen....a hajam égnek áll akkor is azt hiszik,hogy pl a most divat szöveget veszem alapul,hogy CR elmegy a MUba.......mint ahogy hallottam is már,hát mi lesz akkor szegény reallal? Az ami ronaldo előtt 110 éven át,a többieknék sokkal több siker csapata lesz,az ami mindig is volt. És pont.
jelenleg keresi a csapat az arculatát,még nem lesz ez meg egyelőre. Én azt mondom,persze biztos hülyeség,hogy ha maradt volna alonso és dm,akkor sem lenne semmivel sem több konkrét esélyünk pl a bl újbóli elhóditására,mert egyszerűen ez nem igy szokott működni.
De ebbe most nem megyek bele....főleg olyan sokkhatás után,mint 2 napja,amikor le lettem hülyézve,mert vannak akik szerint az AM,a chelsea,a bm és a barca most messze jobb mint mi.
Hát túl sok a ****************** én mindig is mondtam.
Ezzel meg semmi probléma.....van egy kivásárlási ára. ha kifizetik akkor a madrid félreáll és szabad a piac. Ha ronaldo maga akar elmenni,akkor meg van egy ára,kifizetik és ha szeretne elmegy,nélküle is van real....volt is,lesz is. Ez nem probléma faktor,csak média szarakodás példányszámért.Hogy visszatérhet-e Ronaldo? Igen, de nem hinném, hogy a sajtó, amely folyamatosan napirenden tartja a témát, megvásárolná nekünk” – mondta viccesen Van Gaal a pénteki sajtótájékoztatóján, de azért hozott egy példát arra, hogy az MU természetesen nem zárkózik el az ilyen volumenű ügyletek elől. Csakhogy.
„Valóban, ez is egy lehetőség. Ugyanezt mondtam Radamel Falcao esetében is. A Ronaldo-kaliberű játékosok óriási pluszt adnak egy csapatnak, ugyanakkor nem hiszem, hogy a Real Madrid hajlandó eladni őt" – érzékeltette az üzlet valószínűtlenségét a holland szakvezető.