Drake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó
A labda 5-ös umbro,nem kisebb. és van aki még így lát,khedira....csak eddig nem jött ki még.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:41
Drake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:40
Szerintem Te már több barca meccset nézel mint Realt...hehe írta:néééjmárrr golászóóó
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:40
de. gago.Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:39
Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 21., vasárnap 20:58
palesz77 írta:Bravo; Alves, Mascherano, Mathieu, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Pedro, Messi, Neymar
MAtS és Montoya hiányzik nekem - na meg Bartra -, meg Pedrot se szeretném a pályán látni, amúgy tetszik a kezdő.. Remélem tartjuk veletek a lépést, és mi is gálázunk egyet! Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 21., vasárnap 20:15
+1, de nem kell aggódni, már nincs Navaspalesz77 írta:... Bár a Levante otthonában nem sűrűn szoktunk..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 21., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 21., vasárnap 12:23
Nem tudom, miről beszélsz.ziro4vr írta:Tehetséges fazon, kicsit hasonló nálam mint a fiatal Neuer. De vigyázni kell vele, már most ott van benne a németes arrogancia, nagy arc, ez elsülhet a későbbiekben egy kapusnál egészséges önbizalomként is, mint Neuer esetében, de vissza is üthet és akkor nem lesz belőle csak egy nagy arcú potyakirály (Valdes)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 19., péntek 21:21
Tehetséges fazon, kicsit hasonló nálam mint a fiatal Neuer. De vigyázni kell vele, már most ott van benne a németes arrogancia, nagy arc, ez elsülhet a későbbiekben egy kapusnál egészséges önbizalomként is, mint Neuer esetében, de vissza is üthet és akkor nem lesz belőle csak egy nagy arcú potyakirály (Valdes)GT37 írta: Remélem, azért Ter Stegen fogja kapni a legtöbb játékpercet, minél hamarabb be kellene illeszkednie, övé a jövő.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 19., péntek 21:19
Szerintem ezt egyelőre csak LE tudja, vagy még ő sem.. Én nagyon remélem, hogy MAtS, valamiért magabiztosabbnak érzem a Németet, plusz több potenciál is van benne. De kíváncsian várom, hogy a következő bajnokin kit rak a kapuba Lucho, az már talán jelent valamit így, hogy ter Stegen visszatért a sérülésből..ziro4vr írta:Barcásokat kérdezem, most akkor ki lesz az első számú kapus nálatok? Le lesz osztva sorozatokra, vagy egyik fix kezdő másiké meg csak a kupa?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 19., péntek 21:17
Egyelőre úgy tűnik, nem lesz leosztva sorozatokra, és egyik sem lesz fix kezdő. Lucho versenyhelyzetet akar, aki épp jobb formában van az edzésen látottak alapján, az fog kezdeni az adott meccsen. Legalábbis szerintem ez a helyzet.ziro4vr írta:Barcásokat kérdezem, most akkor ki lesz az első számú kapus nálatok? Le lesz osztva sorozatokra, vagy egyik fix kezdő másiké meg csak a kupa?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 19., péntek 21:15
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 19., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 19., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. szeptember 19., péntek 18:55
GT37 írta:A védelmünk - csak a neveket nézve - valóban gyenge, de az egyéni hiányosságokat egyelőre sikerrel kompenzálja a hatékony csapatszintű védekezés és letámadás. Jó példa erre a Bilbao elleni meccs, ahol a baszkok alig-alig voltak képesek helyzeteket kialakítani. A tavalyi Barçán ez a Bilbao valószínűleg elég könnyedén átszaladt volna, és sok lehetőséget dolgoztak volna ki ellentámadások által, most viszont szerencsére sikerült megfogni őket.Géci írta:Az a vicces, hogy gyenge a védelmük, de idén még gólt se kaptak
Fontos Rakitic szerepe is, aki védekezésben jóval hasznosabb munkát végez, mint például tavaly Fabregas. (Cserébe mondjuk nincs annyi zseniális, védelem mögé belöbbölt labdája, mint a katalánnak anno, de hát valamit valamiért.)
Meg hát valódi nagycsapattal még nem találkoztunk (a Bilbaót nem veszem annak), a PSG elleni idegenbeli meccs lesz majd a védelem, a védekezés első igazi erőfelmérője. Főleg Mathieu-re leszek kíváncsi, bár valószínűleg könnyedén leveszi majd a pályáról Zlatant.
Más: Sergi Robertóval hosszabbítottunk 2019-ig... Nem igazán értem, miért, amióta feljött a B-ből, egy-egy meccstől eltekintve folyamatosan elég haloványan játszik. A passzpontossági mutatója rendre 92-93% felett van, de szinte semmi kockázatot nem vállal, csak az oldal- vagy a visszapassz megy az esetek nagy százalékában... Ez azért elszomorító, mert a Barça B-ben nekem anno nagyon tetszett, több kockázatos passzt vállalt be, remek indításai, nagyszerű meglátásai voltak, ezek viszont majdnem teljesen eltűntek mára a játékából.
Ha nem tud (sok) szintet lépni, akkor remélhetőleg távozik majd, amikor visszajön a kölcsönből Denis Suárez.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 19., péntek 18:54
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 19., péntek 18:35
A védelmünk - csak a neveket nézve - valóban gyenge, de az egyéni hiányosságokat egyelőre sikerrel kompenzálja a hatékony csapatszintű védekezés és letámadás. Jó példa erre a Bilbao elleni meccs, ahol a baszkok alig-alig voltak képesek helyzeteket kialakítani. A tavalyi Barçán ez a Bilbao valószínűleg elég könnyedén átszaladt volna, és sok lehetőséget dolgoztak volna ki ellentámadások által, most viszont szerencsére sikerült megfogni őket.Géci írta:Az a vicces, hogy gyenge a védelmük, de idén még gólt se kaptak
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. szeptember 19., péntek 18:17
2006/2007. Abban a szezonban kevesebb gólt szerzett (ha jól rémlik 23-at), de játékban akkor volt talán a legjobb.dzsi91 írta:Ez egyértelmű, csak Cr képes a 2007-2008as szezon óta folyamatosan hihetetlenül magas szinten tolni xP ...GT37 írta:De ez nem is baj, nem lehet elvárni valakitől, hogy ilyen hihetetlenül magas szinten futballozzon hosszú évekig.
ps:Poénnak szántam de így belegondolva,Cé tényleg lassan 8 éve folyamatosan top 1-2-3 játékos.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem