Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 20., szombat 9:36

alexoxladjackoxi írta:Egyébként igen, én annak tartom, a világ legjobb irányítójának.
Hát, inkább úgy mondanám, hogy az egyik legjobb szeme neki van jelenleg a futballpályákon. De egy irányítónak nem csak ez a feladata, és Özil másban nem emelkedik ki a mezőnyből, sőt, van amiben kifejezetten gyenge - mezőnymunka, erőnlét.

R.M.C.F, olyan kérdésem lehet, hogy szerinted mi lesz a következő "nyerő felállás"? Csak mert ha a posztok eltűnnek, akkor gondolom a formációk is változnak, érdekelne, hogy szerinted melyik lesz a következő "divat". :) 3-5-2?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 20., szombat 8:10

Nos ha úgy nézzük végül is még akár igaz is lehet,hiszen olyan hogy irányító nincsen jelen a mai fociban,egyszerűen az a poszt,az a feladatkör elkopott. Ha Özil a legjobb,akkor azért lehet,mert nincsen már más....... :D
Ez a poszt törvényszerűen kopott ki....mint ahogy most kopik ki az un. ütközőnéger vagy klasszikus labdaszerző kp-s is.
Hogy miért? Az egy külön történet,de hogy pár éven belül nem lesz az biztos,én már nem is építenék erre csapatot.....
....és ez lesz a szerepe hamarosan a centerposztnak is.....már elindult az átalakulása,megszűnése,ez látszik már.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. szeptember 20., szombat 8:09

Marci77 írta:Legjobb iranyito? :lol: Tul nagy az elfogultsag. En is latom h mas Arsenalos haverom mennyire bizik benne,de van aki mar erti hogy miert nem orultem (finoman szolva), hogy tavaly megvette Wenger. (ennyiert foleg)
Te mennyire "rosszul jártál" ezzek a biznisszel? Az egyik kedvenc csapatodból igazolt egy fgyegylábas a másikba :lol:
Legtöbbünk örült,hogy elhagyja a realt de te ennek nem tudtál őszintén örülni :mrgreen:

A ZTEbe erősítés lenne :hmmm: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 20., szombat 7:54

Legjobb iranyito? :lol: Tul nagy az elfogultsag. En is latom h mas Arsenalos haverom mennyire bizik benne,de van aki mar erti hogy miert nem orultem (finoman szolva), hogy tavaly megvette Wenger. (ennyiert foleg)
Es ha mar legjobb iranyito,azert azoknak nem artana ha nem csak egy labuk lenne,neha lonenek is,es nem tunne el a meccs felen. Raadasul vezernek is inkabb kene lennie..
(nala csak az extra passzolo tudas van meg max,tobbi azert kevesbe. En szemely szerint meg mindig Cazorlat nezem inkabb a csapatban..)

Jobb lett volna Cesc :S
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 7:41

Ja hogy a sokan alatt magadat értetted :lol: nincs tobb kérdésem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 20., szombat 0:33

alexoxladjackoxi írta: de remélem, hogy mihamarabb visszanyeri a formáját és újra klasszis Özilt láthatunk.
Durván másfél éve nem csinál semmit. Visszanyeri? Mit? Szerintem a PL nem is fog neki feküdni. Túl hajtós az a bajnokság neki, és fizikailag nagyon nem bírja. Innen max egy Bayern vagy más német csapat lesz az út. Pedig bírtam a fejét, de nagyon leadta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. szeptember 20., szombat 0:24

ziro4vr írta:
alexoxladjackoxi írta: Akkor miért kedveli annyira Wenger, Mourinho és Klopp is? Akkor miért tartják sok helyen őt a világ legjobb irányítójának? :hmmm: :)
ki tartja annak? wenger? ő azért tartja annak mert megvette magához képest extrém drágán és saját magát járatná le ha nem nyomatná most már. klopp? miért? mourinho? akkor oscar a második legjobb irányító a világon?

mindegy is nem akarok belemenni a dologba mert te is elfogult vagy és a második oldalról én is, de remélem azért te nem tartod a világ legjobb irányítójának, mert akkor valami nagy baj van a mai focival
Klopp a faxt, Lövöt akartam írni. :mrgreen: Egyébként igen, én annak tartom, a világ legjobb irányítójának. Lehet, hogy van bennem elfogultság, sőt biztos, de remélem, hogy mihamarabb visszanyeri a formáját és újra klasszis Özilt láthatunk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 20:27

Akkor miért tartják sok helyen őt a világ legjobb irányítójának? :hmmm: :)
Hol?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 19., péntek 20:27

alexoxladjackoxi írta: Akkor miért kedveli annyira Wenger, Mourinho és Klopp is? Akkor miért tartják sok helyen őt a világ legjobb irányítójának? :hmmm: :)
ki tartja annak? wenger? ő azért tartja annak mert megvette magához képest extrém drágán és saját magát járatná le ha nem nyomatná most már. klopp? miért? mourinho? akkor oscar a második legjobb irányító a világon?

mindegy is nem akarok belemenni a dologba mert te is elfogult vagy és a második oldalról én is, de remélem azért te nem tartod a világ legjobb irányítójának, mert akkor valami nagy baj van a mai focival
Nem illik.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 19., péntek 19:59

Akkor miért kedveli annyira Wenger, Mourinho és Klopp is? Akkor miért tartják sok helyen őt a világ legjobb irányítójának? :hmmm: :)
khedirát is sok edző csipázza, aztán tudjuk, hogy közben meg milyen...
özil annyira a legjobb karmester, mint amennyire khedira a legjobb vkp
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. szeptember 19., péntek 19:57

ziro4vr írta:
alexoxladjackoxi írta: Ha már van egy 50 milliós babynk, nem ártana a posztján játszatni. Tény, hogy nem elég agilis, alázatos, de középen a csatár mögött játszva még így is zseniális dolgokat művel a labdával. Első éve sem sikerült rosszul szerintem, bízom benne, hogy még jobb lesz. Alexissel, Chamberlainnel, Walcottal, Welbeckkel biztos jól megértené egymást a sebességük miatt. Ha eredeti posztján játszana, lenne kit megjátszania. De a szélen...
szerintem inkább a koktélokkal művel zseniális dolgokat..ja meg dekázik egyet rágóval, elfelejtettem.

még ha lenne egy gólgép aki az assist mutatóját felpumpálná, de még az se
Akkor miért kedveli annyira Wenger, Mourinho és Klopp is? Akkor miért tartják sok helyen őt a világ legjobb irányítójának? :hmmm: :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 18., csütörtök 21:40

alexoxladjackoxi írta: Ha már van egy 50 milliós babynk, nem ártana a posztján játszatni. Tény, hogy nem elég agilis, alázatos, de középen a csatár mögött játszva még így is zseniális dolgokat művel a labdával. Első éve sem sikerült rosszul szerintem, bízom benne, hogy még jobb lesz. Alexissel, Chamberlainnel, Walcottal, Welbeckkel biztos jól megértené egymást a sebességük miatt. Ha eredeti posztján játszana, lenne kit megjátszania. De a szélen...
szerintem inkább a koktélokkal művel zseniális dolgokat..ja meg dekázik egyet rágóval, elfelejtettem.

még ha lenne egy gólgép aki az assist mutatóját felpumpálná, de még az se
Nem illik.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. szeptember 18., csütörtök 18:59

wxyz írta:
alexoxladjackoxi írta:Wilsherenek megint gondja akadt a bokájával, nem tudni mennyit kell kihagynia. Egész egyszerűen muszáj lesz visszatérni a jól bevállt 4-2-3-1-re a hétvégén, mert ez a 4-1-4-1 Wilsheren kívül senkinek nem fekszik. Özil a szélen nagyon rosszul teljesít és Ramsey sem tudja hozni a tavalyi klasszis formáját ebben a hadrendben. A hétvégén talán már Chambers rendben lesz, ilyen kezdő nem lenne rossz: Szczesny - Chambers Mertesacker Koscielny Gibbs - Flamini/Arteta Ramsey - Chamberlain Özil Alexis - Welbeck. Tavaly vezettük a bajnokságot nagyon sokáig, ami nagyban volt köszönhető a középpálya remekelésének, élen Ramseyvel és Özillel. Aztán jöttek a sérülések, de ebbe most ne menjünk bele...A tavalyi év sikerkovácsait az Öreg kivette eredeti posztjukról, csak azért, hogy Jack beférjen. :argue: Jó lenne végre, ha a csapatérdekeket nézné és nem pedig pátyolgatná néhány játékos lelki világát az eredmények rovására. Idén az elmúlt évek legjobb keretével rendelkezünk, erre fel kitalál egy gyökér taktikát és csak szenvedünk vele. Lényeg a lényeg, mielőbb vissza kell álnni a 4-2-3-1-re mielőtt, nem lesz teljesen késő... :(
Igen Wilshere játszatása a gond, még véletlenül sem Özil

Hihetetlen, hogy még most is van olyan aki sokra tartja Özilt :lol:
Ha már van egy 50 milliós babynk, nem ártana a posztján játszatni. Tény, hogy nem elég agilis, alázatos, de középen a csatár mögött játszva még így is zseniális dolgokat művel a labdával. Első éve sem sikerült rosszul szerintem, bízom benne, hogy még jobb lesz. Alexissel, Chamberlainnel, Walcottal, Welbeckkel biztos jól megértené egymást a sebességük miatt. Ha eredeti posztján játszana, lenne kit megjátszania. De a szélen...

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 18., csütörtök 16:54

alexoxladjackoxi írta:Wilsherenek megint gondja akadt a bokájával, nem tudni mennyit kell kihagynia. Egész egyszerűen muszáj lesz visszatérni a jól bevállt 4-2-3-1-re a hétvégén, mert ez a 4-1-4-1 Wilsheren kívül senkinek nem fekszik. Özil a szélen nagyon rosszul teljesít és Ramsey sem tudja hozni a tavalyi klasszis formáját ebben a hadrendben. A hétvégén talán már Chambers rendben lesz, ilyen kezdő nem lenne rossz: Szczesny - Chambers Mertesacker Koscielny Gibbs - Flamini/Arteta Ramsey - Chamberlain Özil Alexis - Welbeck. Tavaly vezettük a bajnokságot nagyon sokáig, ami nagyban volt köszönhető a középpálya remekelésének, élen Ramseyvel és Özillel. Aztán jöttek a sérülések, de ebbe most ne menjünk bele...A tavalyi év sikerkovácsait az Öreg kivette eredeti posztjukról, csak azért, hogy Jack beférjen. :argue: Jó lenne végre, ha a csapatérdekeket nézné és nem pedig pátyolgatná néhány játékos lelki világát az eredmények rovására. Idén az elmúlt évek legjobb keretével rendelkezünk, erre fel kitalál egy gyökér taktikát és csak szenvedünk vele. Lényeg a lényeg, mielőbb vissza kell álnni a 4-2-3-1-re mielőtt, nem lesz teljesen késő... :(
Igen Wilshere játszatása a gond, még véletlenül sem Özil

Hihetetlen, hogy még most is van olyan aki sokra tartja Özilt :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 18., csütörtök 16:31

Ozil made a mistake signing for Arsenal, says Ballack
hahahahaha. newsflash. :lol: :lol: 50 millió. :lol:

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. szeptember 18., csütörtök 11:03

Wilsherenek megint gondja akadt a bokájával, nem tudni mennyit kell kihagynia. Egész egyszerűen muszáj lesz visszatérni a jól bevállt 4-2-3-1-re a hétvégén, mert ez a 4-1-4-1 Wilsheren kívül senkinek nem fekszik. Özil a szélen nagyon rosszul teljesít és Ramsey sem tudja hozni a tavalyi klasszis formáját ebben a hadrendben. A hétvégén talán már Chambers rendben lesz, ilyen kezdő nem lenne rossz: Szczesny - Chambers Mertesacker Koscielny Gibbs - Flamini/Arteta Ramsey - Chamberlain Özil Alexis - Welbeck. Tavaly vezettük a bajnokságot nagyon sokáig, ami nagyban volt köszönhető a középpálya remekelésének, élen Ramseyvel és Özillel. Aztán jöttek a sérülések, de ebbe most ne menjünk bele...A tavalyi év sikerkovácsait az Öreg kivette eredeti posztjukról, csak azért, hogy Jack beférjen. :argue: Jó lenne végre, ha a csapatérdekeket nézné és nem pedig pátyolgatná néhány játékos lelki világát az eredmények rovására. Idén az elmúlt évek legjobb keretével rendelkezünk, erre fel kitalál egy gyökér taktikát és csak szenvedünk vele. Lényeg a lényeg, mielőbb vissza kell álnni a 4-2-3-1-re mielőtt, nem lesz teljesen késő... :(

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. szeptember 17., szerda 15:57

dannen írta:a newcastle argentín szélsőjénél Jonas Gutierreznél hererákot diagnosztizáltak :( gyógyuljon meg hamar.
Ja, már megelőztél. Nem néztem kiírta-e már valaki, mihelyst megtudtam, rögtön kiraktam. :-(

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 16., kedd 10:44

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Azt írják, hogy a BM vinné 40 millióért.
:lol: :lol: :lol:

reust visszük mi ők meg vihetik özilt sőt bónuszba még khedira is odamehet

:agree: :agree: Khedira repjegyét fizetem is akár :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 15., hétfő 21:36

Realista24 írta: Azt írják, hogy a BM vinné 40 millióért.
:lol: :lol: :lol:

reust visszük mi ők meg vihetik özilt sőt bónuszba még khedira is odamehet
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 15., hétfő 21:32

hehe írta:a londoni éccaka is beszippantotta :lol: :lol:

még milánóba kéne mennie, és akkor mindent kipipálhat, mindenütt az éjszaka királya a jóöreg mesut, a profi. :mrgreen:
Azt írják, hogy a BM vinné 40 millióért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: