Üdvözlet!
Itt egy veterán olvasó (és noob hozzászóló).
Úgy látom elég egyértelmű a közvélekedés DiMariaval kapcsolatban, és nem is nagyon díjazzátok az eltérő véleményeket.
Abban kb. mindenki egyetért, hogy tavaly hatalmasat játszott. Azonban itt elég sokan azon a véleményen vannak, hogy ez a Real Madrid, legyen elégedett a körülményekkel, hiszen ez a helyes, szarjunk a fizetésekre stb. Gyakorlatilag a lényeg az, hogy a szíve miatt kell itt lennie. A szívbarátoktól kérdezem akkor, hogy ti mit gondolnátok, ha évek óta álmaitok csapatában dolgoznátok/játszanátok, és a következő tényeket kapnátok cserébe:
1. Mindenki a neve alapján kapja a fizetését és posztját. (sorolhatnánk: Casillas>Lopez, Illara helyet nem kap x ideje, esélye nincs a bizonyításra (de persze carlo nagyon bízik benne), Bale idejön elképesztő fizetésért (nem sok mindent tett le azért az asztalra, itt még nem is játszott, keres vagy kétszer annyit, mondom ezt úgy h nagy Bale fanatic vagyok), James idejön elképesztő fizetésért (semmit nem tett le az asztalra, 5 jó meccs). Utóbbi két játékosnál Maria az új posztján egyelőre úgy néz ki, hasznosabb. Ronaldo nyilván Ronaldo, de azt tegyük hozzá, hogy a legnagyobb meccseken pont Maria elképesztő munkabírása és SZÍVE kellett. Rég nem láttam embert így hajtani egy mezért, Barcelona ellen majdnem szívroham. :Đ
2. Szeretnél egy nagyobb fizetést, de egy millán cigánykodnak úgy, hogy más a csillagokat kapja a semmiért. Persze etikátlan minden évben fizetésemelést kérni, ez tény. Ahogy az is etikátlan, hogy idehoznak egy 5 meccses kölköt ilyen pénzekért/fizetésért. Az miért jobb?
3. Elmész a vb-re, nagyon jól játszol. Aztán kapsz egy levelet a szeretett klubodtól a döntő és életed legnagyobb sikerének kapujában, hogy márpedig te nem játszhatsz. És az a legdurvább, hogy itt mindenki hőzöngött, hogy ne is játsszon, hiszen a Madrid állja a fizetését, hogy képzeli. Azok az emberek, akik szerint a szíve miatt itt a helye. Könyörgöm, gondolkodjunk már egy kicsit! A klub üdvöskéje, Ronaldo az EGÉSZ VB-t vállaltan úgy JÁTSZOTTA VÉGIG, hogy alig tudott járni. Ó de semmi baj, hiszen ő Ronaldo, neki szabad. Dimaria viszont menjen a picsába, hogy képzeli hogy esetleg játszani akar? Persze ő maga mondta, hogy nem akart beállni úgy, mint Costa a blben, de azért remélem érzitek a megkülönböztetett bánásmódot.
Mindezeket figyelembe véve, akik továbbra is amellett kardoskodnak, hogy itt Dimaria megkapta a kellő elismerést/megbecsülést, meglepnek. Valaki le tudja írni alátámasztatott komoly érvekkel, hogy miért? (És kérlek ne a szokásos ne akarjon több pénzt évente dologgal, arra már írtam, hogy nem etikus, de valahol a körülmények fényében érthető.) Tényleg azt állítjátok, hogy ti képesek lennétek ilyen közegben ilyen megkülönböztetett kezelés mellett szívvel-lélekkel hajtani álmaitok klubjában? Ahol azért abban remélem egyetértünk, hogy a helyzet már rég nem álomszerű. (Casilass, Diego, Varane, illara, Isco, James, DiMaria, Alonso, stb. stb. stb. lehetne sorolni a nézeteltérések/érthetetlen döntések sorát.) De ez a Real Madrid, akarjon itt focizni minden áron, mert mi mindent megadnánk innen Mo.-ról ugyanezért. Azt hiszem lol.
A másik dolog pusztán a viselkedésre vonatkozik: van itt egy ember a véleményével, ami érthetetlen okból embereket felbax. Megkérdezhetem, hogy miért? Mi bajotok van? Ez a véleménye. Miért kevesebb, több, jobb rosszabb a tiéteknél? Ő ezt gondolja, ennyi. Ezért te miért vagy ideges?
Egyszerűen nem értem. Ülsz a gép előtt és tényleg brenkók lesztek, hogy nem gondolja valaki azt, amit ti?
Ez egy hatalmas vicc. Tiszteljük már egymást annyira egy fórumon, hogy szólásszabadság legyen! Nem bántott senkit, nem provokált senkit, leírta a véleményét. Az miért baj? Mert sokadjára írta le? Ha ide regisztrálok és azt mondom egy béka vagyok, az titeket felidegesít? Mert nyilvánvalóan nem vagyok béka? Vagy ha sokszor leírom már elég belőle? Ha igen a válasz, akkor nevezzük át a fórumot pl. kizárólag hasonló véleményen lévők fórumára, és akkor lehet bájcsevegni.
Az meg szerintem elképesztően nagy baj, hogy sokadjára a fő moderátor ír az egyik legvállalhatatlanabb stílusban. Vegyélvissza az idiótaságaidból, kiváglak stb. Elképesztő. Szép példa!