TrueColours írta:Üdvözlet!
Itt egy veterán olvasó (és noob hozzászóló).
Udv a forumon.
TrueColours írta:Úgy látom elég egyértelmű a közvélekedés DiMariaval kapcsolatban, és nem is nagyon díjazzátok az eltérő véleményeket.
Nem csak Matt kitiltasanal, hanem a legtobb esetben elmondhato, hogy nem magaval a velemennyel van problemank, hanem a stilussal.
TrueColours írta:Abban kb. mindenki egyetért, hogy tavaly hatalmasat játszott. Azonban itt elég sokan azon a véleményen vannak, hogy ez a Real Madrid, legyen elégedett a körülményekkel, hiszen ez a helyes, szarjunk a fizetésekre stb. Gyakorlatilag a lényeg az, hogy a szíve miatt kell itt lennie.
Is. Ha osszehasonlitanank a jatekosaink fizeteset azzal, hogy mas top csapatoknak ki mennyit kap, akkor elmondhatnank, hogy szinte nincs is olyan jatekosunk, aki mashol ne kereshetne tobbet. Azert ha megnezzuk a vezetoseg munkajat, azert elmondhatjuk, hogy megfelelo munkaval es jo teljesitmennyel elobb vagy utobb mindenki megkapja azt a fizetest amire raszolgalt. Az hogy DM fizeteset kvazi megduplaztak volna, 3->6 az nalam "a korulmenyek javulasanak" szamit.
TrueColours írta:A szívbarátoktól kérdezem akkor, hogy ti mit gondolnátok, ha évek óta álmaitok csapatában dolgoznátok/játszanátok, és a következő tényeket kapnátok cserébe:
1. Mindenki a neve alapján kapja a fizetését és posztját. (sorolhatnánk: Casillas>Lopez, Illara helyet nem kap x ideje, esélye nincs a bizonyításra (de persze carlo nagyon bízik benne), Bale idejön elképesztő fizetésért (nem sok mindent tett le azért az asztalra, itt még nem is játszott, keres vagy kétszer annyit, mondom ezt úgy h nagy Bale fanatic vagyok), James idejön elképesztő fizetésért (semmit nem tett le az asztalra, 5 jó meccs). Utóbbi két játékosnál Maria az új posztján egyelőre úgy néz ki, hasznosabb. Ronaldo nyilván Ronaldo, de azt tegyük hozzá, hogy a legnagyobb meccseken pont Maria elképesztő munkabírása és SZÍVE kellett. Rég nem láttam embert így hajtani egy mezért, Barcelona ellen majdnem szívroham. :Đ
- DM eveken keresztul kapta a fizeteset a gyengebbnel gyengebb teljesitmenyere. Jol teljesitett, megkapta az emelest, majd megint visszaesett. Most megint jol teljesitett, kapott volna egy szerintem teljesen korrekt emelest, de neki nem volt eleg.
- Bale: nem sok mindent tett le az asztalra? A PL legjobb jatekosa lett. Arrol nem is beszelve, hogy a jatekosok fizetesenek 2 osszetevoje van: teljesitmeny es marketing. Ha valaki eves szinten termel mondjuk 10 milliot a klubbnak, akkor egyertelmu hogy nagyobb fizetest kell kapjon mint az, aki csak 1 milliot termel.
- James: az o fizetese is a nagy marketingerteke miatt ekkora. Az hogy aron felul jott? Egyertelmu. Mondjuk DM se 2 euroba kerult.
- Ronaldo: az o fizetesen meg nincs mit magyarazni.
TrueColours írta:2. Szeretnél egy nagyobb fizetést, de egy millán cigánykodnak úgy, hogy más a csillagokat kapja a semmiért. Persze etikátlan minden évben fizetésemelést kérni, ez tény. Ahogy az is etikátlan, hogy idehoznak egy 5 meccses kölköt ilyen pénzekért/fizetésért. Az miért jobb?
Mas nezopontbol: jol teljesitessz, megduplazzak a fizetesed, de te 1 millan ciganykodsz.
TrueColours írta:3. Elmész a vb-re, nagyon jól játszol. Aztán kapsz egy levelet a szeretett klubodtól a döntő és életed legnagyobb sikerének kapujában, hogy márpedig te nem játszhatsz. És az a legdurvább, hogy itt mindenki hőzöngött, hogy ne is játsszon, hiszen a Madrid állja a fizetését, hogy képzeli. Azok az emberek, akik szerint a szíve miatt itt a helye. Könyörgöm, gondolkodjunk már egy kicsit! A klub üdvöskéje, Ronaldo az EGÉSZ VB-t vállaltan úgy JÁTSZOTTA VÉGIG, hogy alig tudott járni. Ó de semmi baj, hiszen ő Ronaldo, neki szabad. Dimaria viszont menjen a picsába, hogy képzeli hogy esetleg játszani akar? Persze ő maga mondta, hogy nem akart beállni úgy, mint Costa a blben, de azért remélem érzitek a megkülönböztetett bánásmódot.
Hidd el, CR-t is b.sztattuk eleget hogy miert jatszik serulten. Megkulonboztetett banasmod? A vilagon MINDENHOL jelen van. CR se fel ev alatt harcolta ki maganak ezt a tiszteletet.
TrueColours írta:Mindezeket figyelembe véve, akik továbbra is amellett kardoskodnak, hogy itt Dimaria megkapta a kellő elismerést/megbecsülést, meglepnek. Valaki le tudja írni alátámasztatott komoly érvekkel, hogy miért?
Megduplaztak volna a fizeteset, pedig 4 evig meg elo szerzodese volt. Ez nalam kello elismeres/megbecsules.
TrueColours írta: Tényleg azt állítjátok, hogy ti képesek lennétek ilyen közegben ilyen megkülönböztetett kezelés mellett szívvel-lélekkel hajtani álmaitok klubjában?
Biztos ez volt neki almai klubja? Mert ha az lett volna, akkor koszonte volna a 6 milliot es tovabbra is szivvel lelekkel jatszott volna. Par even belul pedig megkapta volna a 8 milliot is.
TrueColours írta:A másik dolog pusztán a viselkedésre vonatkozik: van itt egy ember a véleményével, ami érthetetlen okból embereket felbax. Megkérdezhetem, hogy miért? Mi bajotok van? Ez a véleménye. Miért kevesebb, több, jobb rosszabb a tiéteknél? Ő ezt gondolja, ennyi. Ezért te miért vagy ideges?
Egyszerűen nem értem. Ülsz a gép előtt és tényleg brenkók lesztek, hogy nem gondolja valaki azt, amit ti?
Ez egy hatalmas vicc. Tiszteljük már egymást annyira egy fórumon, hogy szólásszabadság legyen! Nem bántott senkit, nem provokált senkit, leírta a véleményét. Az miért baj? Mert sokadjára írta le? Ha ide regisztrálok és azt mondom egy béka vagyok, az titeket felidegesít? Mert nyilvánvalóan nem vagyok béka? Vagy ha sokszor leírom már elég belőle? Ha igen a válasz, akkor nevezzük át a fórumot pl. kizárólag hasonló véleményen lévők fórumára, és akkor lehet bájcsevegni.
Nem az a gond ha valakinek mas a velemenye, mert sok olyan tema van, amit tobb felol meg lehet kozeliteni. Inkabb az a baj ha valaki abszolut hulyesegeket mond. Nehogy mar valaki beadja nekem hogy elorelepes a BL cimvedotol egy olyan csapatba igazolni amelyik meg az EL-ben se jatszik.
Ez teljesen nonszensz. Mert ha olyan ember irja, akirol latszik hogy nem ert a focihoz, akkor csak legyintek egyet es azt mondom hogy par ev mulva belejon. De ha olyantol latom aki ertelmes dolgokat is szokott irni, akkor csak arra tudok gondolni hogy direkt provokalni akar. (ami tiltott a forumon)
TrueColours írta:Az meg szerintem elképesztően nagy baj, hogy sokadjára a fő moderátor ír az egyik legvállalhatatlanabb stílusban. Vegyélvissza az idiótaságaidból, kiváglak stb. Elképesztő. Szép példa!
Lehet hogy neha egy kicsit nyers a stilusa, mondjuk meg is tudom erteni