![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
nem.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 21., vasárnap 0:30
Na, zsír. Csak összekapják magukat. A Nottingham Forest szépen megy, remélem kitart ez a forma sokáig és ott lesznek a top 2-ben a végén. A Leeds meg csak jöjjön csak feljebb, hátha elcsípik a selejtezős helyet.Pipita írta:Apróbb helyzetjelentés:
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. szeptember 21., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: cart » 2014. szeptember 20., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 20., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 20., szombat 21:37
Ez teljesen igaz. Csak arra gondolok hogy eddog megvan a Poolban. Kerdes hogy meddig...ziro4vr írta:az hogy túl van szopkodva..ha nem lettek volna a balhéi, hol lenne most? ki beszélne róla csak a teljesítménye alapján? max a rokonokMarci77 írta:Most Baloval mi volt a nagy problema? Szerintem is tul vam sztarolva,de en amennyit latam eddig a Poolban tole,azt lattam h probalkozik,es nem fegyelmezetlen. De lehet hogy rosszul latom..
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 20., szombat 21:31
Marci77 írta:Most Baloval mi volt a nagy problema? Szerintem is tul vam sztarolva,de en amennyit latam eddig a Poolban tole,azt lattam h probalkozik,es nem fegyelmezetlen. De lehet hogy rosszul latom..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 20., szombat 21:19
az hogy túl van szopkodva..ha nem lettek volna a balhéi, hol lenne most? ki beszélne róla csak a teljesítménye alapján? max a rokonokMarci77 írta:Most Baloval mi volt a nagy problema? Szerintem is tul vam sztarolva,de en amennyit latam eddig a Poolban tole,azt lattam h probalkozik,es nem fegyelmezetlen. De lehet hogy rosszul latom..
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 20., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 20., szombat 21:12
Suárez eddig eléggé hiányzik. Balotelli meg problémaforrás. Valamint tavaly komoly fór volt, hogy nem volt nemzetközi porond. Ez most a MU-nak lesz meg.Vagy talán az 5 új igazolás még koránt sincs összeérve? Rodgers tavaly is egy közepes keretből alkotott komolyat. Szerintem ez a keret jobb, mint a tavalyi.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 20., szombat 20:17
vagy talán nem kellene 8-9 embert venni, hanem 2-3 igazán komolyat és ütőset.Kerlon írta:Vagy talán az 5 új igazolás még koránt sincs összeérve? Rodgers tavaly is egy közepes keretből alkotott komolyat. Szerintem ez a keret jobb, mint a tavalyi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 20., szombat 19:15
kp-ra kellett volna valaki, emre can nem tudom milyen lesz de most még kevés, lucas, allen, 34 éves gerrard, henderson nem valami acélos.Kerlon írta: Vagy talán az 5 új igazolás még koránt sincs összeérve? Rodgers tavaly is egy közepes keretből alkotott komolyat. Szerintem ez a keret jobb, mint a tavalyi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 20., szombat 18:51
Vagy talán az 5 új igazolás még koránt sincs összeérve? Rodgers tavaly is egy közepes keretből alkotott komolyat. Szerintem ez a keret jobb, mint a tavalyi.Toti írta:inkább nézzük a poolt.
multhéten otthon kaptak ki egy nemtúl acélos villától.
hétközben egy 93.perces büntetővel verték a bolgárokat.
ma 2 perc után hátrányban vannak a westham ellen.
ráadásul a city otthonában is simán kikaptak pár hete.
de megint ahogy nézem 5(!) új igazolás van a kezdőben és a padon is 3(!) friss igazolás.
ahhoz a tavalyi szezonhoz nagyon kellett az, h nemvoltak se bl-ben se el-ben. kurvanagy előny volt az.
up: közben 2-0
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 20., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 20., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 20., szombat 18:30
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem