Gareth Bale - 18
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Nem ez volt élete meccse... Valamit kezdeni kellene a játékával, mert azért nem ennyire színtelen szagtalan valami, még ha nem is egy Figo.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy normális előrepasszt nem tud megcsinálni az ember
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
illetve tavaly lőtt két fontos gólt
alap hogy játszania kell
alap hogy játszania kell
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon flegmának tűnik az utóbbi időben. Alibi megoldások, néha már-már nagyképű megoldások( és mostanában mind sza ul sül el). Hát nem tudom... ennél többet várnék tőle.
22 labdaérintés és 87%-os pontosság.Norbii írta:kíváncsi vagyok hogy hány pontos passza volt eddig. Megint nem csinál semmit. Tömény alibi.
Benzema 12 szer ért labdába, de egyszer sem adta el.
Kroos 48-98%. forrás ws
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
kíváncsi vagyok hogy hány pontos passza volt eddig. Megint nem csinál semmit. Tömény alibi.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor tőle nem kérünk!Realista24 írta:Bale kocsiját megrugdalták múltkor, most meg átment egy szurkoló lábán, miután kiosztott pár autogrammot. Csórinak nem nagyon megy ez
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
megnéznék egy bale vs vermaelen gyorsulási versenyt (a focipályán is)Realista24 írta:Bale kocsiját megrugdalták múltkor, most meg átment egy szurkoló lábán, miután kiosztott pár autogrammot. Csórinak nem nagyon megy ez
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale kocsiját megrugdalták múltkor, most meg átment egy szurkoló lábán, miután kiosztott pár autogrammot. Csórinak nem nagyon megy ez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- miro
legyen eredményes,az utóbbi két meccsen ez már jött is.
lőtt három gólt,adott 1gólpasszt,ne hogy már azért csak ütve legyen..
játékban sose lesz jó,max jobb.
mindenki szar volt azokon a meccseken,ez sem kifogás,tudom,de menni fog ez neki.
oda fog érni,a gyorsaságára meg azért nézzétek csak meg a basel ellen,cr gólja előtt amikor belőtte neki a zsugát oldalról,honnan vette át a labdát,betolta a védő elé,és simán elé került,kb 2 méter fórja volt a csávónak pedig..
lőtt három gólt,adott 1gólpasszt,ne hogy már azért csak ütve legyen..
játékban sose lesz jó,max jobb.
most kezdjük el azt hogy,de a két döntőnkben ő lőtte 1-1-nél a gólt?Igen, és előtte? Miért nem villantott a Szuperkupában például vagy bajnokin az Atletico ellen, ha akkora király?
mindenki szar volt azokon a meccseken,ez sem kifogás,tudom,de menni fog ez neki.
oda fog érni,a gyorsaságára meg azért nézzétek csak meg a basel ellen,cr gólja előtt amikor belőtte neki a zsugát oldalról,honnan vette át a labdát,betolta a védő elé,és simán elé került,kb 2 méter fórja volt a csávónak pedig..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Beindulásokban, bemozgásokban egyre jobb, vagy másként egyre több lehetősége van. Modric, Kroos ha ott van a csapatodban, akkor ez mindenképp fontos, mert oda fogják tenni a labdát, onnantól meg csak a támadón múlik. Átalakul Bale játéka, feladata, ahogy másoké is alakul még. Elöl nem lesznek gondjaink, az egyensúlyt kell majd megtalálni, hogy kevesebbszer legyenek hátul kiszolgáltatott helyzetben a védők. Illetve a tolódásokkal is vannak gondok. (talán érdemel lenne most Pintért megszerezni, Hierro úgy is csak alibizik )
Nem illik.
Szerintem van amiben javult. Sokkal jobban indul be mélységbe és a társak is sokkal jobban találják meg ez az elmúlt két meccsen észrevehető volt. A taktika is jól alakul a számára, mert sokkal többet mozoghat el a jobb oldalról. Rengeteg apró változtatást eszközölt Ancelotti, amik szerintem eddig rendre jól sültek el és sokkal dinamikusabb a csapat a szuperkupa óta. Arról nem is beszélve, hogy erőnlétileg egyre jobb lesz a csapat.
Amúgy hehe hehe lehet, hogy most Arbeloanak nyitott, de lesz, amikor Daninak kell nyitni, aki sokkal jobban használja ki a területét, mint Alvaro tehát, hogy most az öregnek kell területet csinálni, attól ne Bale legyen a hibás...
Amúgy hehe hehe lehet, hogy most Arbeloanak nyitott, de lesz, amikor Daninak kell nyitni, aki sokkal jobban használja ki a területét, mint Alvaro tehát, hogy most az öregnek kell területet csinálni, attól ne Bale legyen a hibás...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát ott rég baj van, ha arbeloának kell megnyitni a szélét.Jungee írta:Valami tényleg nem oké. Végig néztem még egyszer a tegnapi meccset. 3 játékost figyeltem leginkább. Egyik pont Bale volt. Azért tűnik lassúnak mert olyan helyeken mozog (gondolom edzői utasítás) ahol nem a vadló gyorsaság kell. Inkább a pici dinamikus 1-2 méteren. Végig benn játszott szűken Benzema mellett. Ezzel megnyitva a szélét Arbeolanak. Szerintem a dolgát amit kértek tőle megcsinálta. Sőt gólt is rúgott, 3métert vert a két védőre a két gólnál. Azt veszem észre Carlo nem igazán arra használja amit tud.
(első hozzászólás yeeee , üdv nektek )
azonkívül az ember totálfogalmatlan kis gyorspasszos játékban, ami pl bennünk magyarokban vagy latin népekben zsigerből benn van, azt ezek nem tudják megtanulni.
-
Valami tényleg nem oké. Végig néztem még egyszer a tegnapi meccset. 3 játékost figyeltem leginkább. Egyik pont Bale volt. Azért tűnik lassúnak mert olyan helyeken mozog (gondolom edzői utasítás) ahol nem a vadló gyorsaság kell. Inkább a pici dinamikus 1-2 méteren. Végig benn játszott szűken Benzema mellett. Ezzel megnyitva a szélét Arbeolanak. Szerintem a dolgát amit kértek tőle megcsinálta. Sőt gólt is rúgott, 3métert vert a két védőre a két gólnál. Azt veszem észre Carlo nem igazán arra használja amit tud.
Mezőnyben meg egy kibaszott nagy nulla, pláne ahhoz képest, hogy bérelt helye van a kezdőben.Corleone írta:két meccs,3 gól,1 gólpassz.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Igen, és előtte? Miért nem villantott a Szuperkupában például vagy bajnokin az Atletico ellen, ha akkora király?
két meccs,3 gól,1 gólpassz.
undorító.
Látni lehet, hogy nincs minden rendben vele, amit mezőnyben mutat, az túlnyomórészt kevés. Bíztam benne, hogy tud még szintet lépni, de egyelőre nem úgy tűnik.
#happyshitting
- miro
R.M.C.F írta:Valami baj lehet ezzel a jóemberrel is. Hirtelen esett vissza,keveset fut,keveset mozog. A hozzáállása megváltozott. Kevés benne az akarat,ez pedig érdekes,mert régebben ez pozitiv volt nála nagyon.
Lehet hogy a bl győztes csapatban,kicsit...khhmm....megnőtt az arc?
Padra vele...
két meccs,3 gól,1 gólpassz.
undorító.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Semmit nem látni a lendületéből..mintha már nem lenne gyors...Ettől független a bal szélen világklasszis, és ott kellene játszatni. (Mint ahogy a mai góljait is onnan szerezte.) De mintha direkt ki akarnának vele cseszni, teszik ida-oda amoda, elsősorban a jobbszélre, ahol teljesen fogalmatlan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem elég lesz az is tőle, ha folyamatosan leköti az ellenfelet és, ha odakerül, akkor beveri a helyzeteit, mint ma.[/quote]Kerlon írta: úgymond csillogó szemekkel tette a dolgát, most meg egyszerűsödve, gépiesen.
az se kevés, de én hittem hogy rengeteg van benne mikor idejött és még most is hiszem, csak valami félrement. persze a számokat hozza, de az alap szerintem.
Nem illik.