![Király B-)](./images/smilies/cool2.gif)
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Közvélemény-kutatás: Ki az 5 legjobb futballedző szerintetek?
Mindennapos itt a fórumon az, hogy melyik játékos milyen, de az edzőkről még nem nagyon láttam véleményeket. Csak a jelenlegiekről, na de mi a helyzet a régebbiekkel? (Nyilván, akiket láttatok is élőben). Tényleg érdekelne.
(esetleg 1-2 mondatban kifejthetnétek, hogy miért XY...)
Mindennapos itt a fórumon az, hogy melyik játékos milyen, de az edzőkről még nem nagyon láttam véleményeket. Csak a jelenlegiekről, na de mi a helyzet a régebbiekkel? (Nyilván, akiket láttatok is élőben). Tényleg érdekelne.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most egy nagyon érdekes jelenségnek vagyok szemtanúja... a madridomon kívül egyik weboldal sem tölt be.
Ez hogyan lehetséges?
szerk.: kikapcsoltam és vissza bekapcsoltam a routert és most már megjavult. Haldoklik a router vagy mi?
![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Ez hogyan lehetséges?
szerk.: kikapcsoltam és vissza bekapcsoltam a routert és most már megjavult. Haldoklik a router vagy mi?
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
ő,ismered te is?!ziro4vr írta:nem volt a csapattársad egy gülüszemű, durván ballábas pléjer aki nagyon figyelt mikor ez elhangzott?miro írta: volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki..
![Nem tudom :|](./images/smilies/noexpression.gif)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7bup ... o3_500.jpg
Perez & CR
Zidane![Lóhere :luck:](./images/smilies/clover.gif)
Coutinho-Karim-Bale![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
![Nyilv :arrow:](./images/smilies/arrow.gif)
Zidane
![Lóhere :luck:](./images/smilies/clover.gif)
Coutinho-Karim-Bale
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem volt a csapattársad egy gülüszemű, durván ballábas pléjer aki nagyon figyelt mikor ez elhangzott?miro írta: volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki..
Nem illik.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
egy jó buli nem másnapra,hanem harmadnapra jön ki..
volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki..
volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki..
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Perez & CR
Zidane![Lóhere :luck:](./images/smilies/clover.gif)
Coutinho-Karim-Bale![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
![Nyilv :arrow:](./images/smilies/arrow.gif)
Zidane
![Lóhere :luck:](./images/smilies/clover.gif)
Coutinho-Karim-Bale
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
- ziro4vr
én csak a saját módszereimet írtam lerealistahuni írta: Tej? Na az engem tuti keményen megf*satna ha alkohollal keveredne a gyomromban.![]()
A kutyaharapás szőrével meg nem jó dolog köztudottan, még jobban dehidratálni az amúgy is nagyon dehidratált szervezetet nem túl okos dolog.
Én mostanában a saját készítésű limondádéra esküszök, kifacsarom 2 citrom levét, abból lesz egy liter cucc, cukort sem kell sajnálni belőle , azt legurítom és máris jobb.
A tea is jól esik egyébként(és jót is tesz) csak jó sok legyen belőle és ne legyen tűzforró. Meg olyanokat is olvastam/hallottam, hogy másnap kifejezetten kerülni kell a nehezen emészthető és zsíros kajákat, mert azok alaposan igénybe veszik az alapból szenvedő gyomrunkat.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
zsíros kaja alap hogy offos, ellenben egy jó leves pl aranyat érhet
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tej? Na az engem tuti keményen megf*satna ha alkohollal keveredne a gyomromban.este lefekvés előtt sok tej/víz, illetve kicsit vársz, ha nem propellerként dőlsz az ágyba akkor nem lesz gond másnap. ha van, akkor meg megiszol egy pofa sört.
A kutyaharapás szőrével meg nem jó dolog köztudottan, még jobban dehidratálni az amúgy is nagyon dehidratált szervezetet nem túl okos dolog.
Én mostanában a saját készítésű limondádéra esküszök, kifacsarom 2 citrom levét, abból lesz egy liter cucc, cukort sem kell sajnálni belőle , azt legurítom és máris jobb.
A tea is jól esik egyébként(és jót is tesz) csak jó sok legyen belőle és ne legyen tűzforró. Meg olyanokat is olvastam/hallottam, hogy másnap kifejezetten kerülni kell a nehezen emészthető és zsíros kajákat, mert azok alaposan igénybe veszik az alapból szenvedő gyomrunkat.
- ziro4vr
este lefekvés előtt sok tej/víz, illetve kicsit vársz, ha nem propellerként dőlsz az ágyba akkor nem lesz gond másnap. ha van, akkor meg megiszol egy pofa sört.
vaaaagy alkoholista leszel mint én, és akkor megszokod hamar...
vaaaagy alkoholista leszel mint én, és akkor megszokod hamar...
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nekem barátnőm full másnapos szokott lenni, meg a legjobb barátnője is, szóval rájuk pont nem vonatkozik az állítás
Egyébként meg szerintem azért, mert kevesebbtől is berúgnak, meg ők nem szokták annyira vegyíteni a piákat, mint a férfiak. Én legalábbis erre gyanakszom
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
felvillanyoztad a napom
egyébként én csak a barna piáktól meg a bortól vagyok másnapos a többiből akármennyit ihatok (na jó nem) nem lesz másnap
egyébként én csak a barna piáktól meg a bortól vagyok másnapos a többiből akármennyit ihatok (na jó nem) nem lesz másnap
![Kép](http://www.kephost.com/images/2015/03/30/rmsig2.png)
Emberfüggő persze, de most vegyük az én példámat. Már egy "csiccsentéstől" is meg van bélyegezve a másnapom, de ha meg többre sikerült, akkor pokol, élet és halál között vagyok... Nyilván tolom magamba a vizet, eszek, meg pihenek, minden ami kell, de nem gyógyít meg.
Voltam pár évig kolis (nem középsuliban), meg hát vannak ismerőseim akik olykor-olykor többet isznak a kelleténél (a szimulálást nyugodtan ki lehet zárni), de én még egy nőtől sem hallottam, nem is láttam rajta, hogy ilyen meg olyan beteg lenne. Azon filóztam hogy megeshet e ez a véletlen, a sors furcsa fintora, hogy olyan ismerőseim vannak akiknek pont semmi bajuk másnap, vagy szimplán a nők nem szoktak másnaposak lenni....
- ziro4vr
szerintem inkább jobban kéne vigyáznod a piádra, csak bontatlant fogyasszál...tucsoki írta:De tényleg...![]()
A női szervezet ellenállóbb, vagy mi lenne a megoldás, nem tudom. Megfigyeltem hogy a nő ismerőseimnek semmi baja nem szokott lenni egy kiadós részegség után, míg pl. én haldoklós típus vagyok. Van összefüggés a nemek közt?
Nem illik.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
tucsoki írta:De tényleg...![]()
A női szervezet ellenállóbb, vagy mi lenne a megoldás, nem tudom. Megfigyeltem hogy a nő ismerőseimnek semmi baja nem szokott lenni egy kiadós részegség után, míg pl. én haldoklós típus vagyok. Van összefüggés a nemek közt?
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
De tényleg...
mi? :DDDtucsoki írta:Valaki kitudná fejteni, hogy a nők miért nem másnaposak?
Valaki kitudná fejteni, hogy a nők miért nem másnaposak?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem tudom hogy Elektronikaban vagy itt kerdezzem-e, de laptoptaska valasztasnal nezzek valami szempontot? Mert vennek a 17.3as laptopomra,es nem tudom, hogy eleg-e a legolcsóbb,vagy valamit nezzek az aron meg a szinen kivul is. (Amugy kemeny,hogy Zegen nem talaltam ekkora laptoptaskat
)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
közben megoldottam úgy, hogy felraktam egy régebbi verziót, aztán visszafrissítettem, és most jó..
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo