OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 21., vasárnap 19:00

szerintem zombori mert taktikailag ő a legfelkészültebb ever B-)
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 21., vasárnap 18:57

Közvélemény-kutatás: Ki az 5 legjobb futballedző szerintetek?

Mindennapos itt a fórumon az, hogy melyik játékos milyen, de az edzőkről még nem nagyon láttam véleményeket. Csak a jelenlegiekről, na de mi a helyzet a régebbiekkel? (Nyilván, akiket láttatok is élőben). Tényleg érdekelne. :) (esetleg 1-2 mondatban kifejthetnétek, hogy miért XY...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. szeptember 21., vasárnap 16:39

Most egy nagyon érdekes jelenségnek vagyok szemtanúja... a madridomon kívül egyik weboldal sem tölt be. :ozil: :lol:
Ez hogyan lehetséges?

szerk.: kikapcsoltam és vissza bekapcsoltam a routert és most már megjavult. Haldoklik a router vagy mi? :hmmm:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 21., vasárnap 16:33

ziro4vr írta:
miro írta: volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki.. :D
nem volt a csapattársad egy gülüszemű, durván ballábas pléjer aki nagyon figyelt mikor ez elhangzott? :lol:
ő,ismered te is?! :| :lol: :lol:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7bup ... o3_500.jpg
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 15:44

miro írta: volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki.. :D
nem volt a csapattársad egy gülüszemű, durván ballábas pléjer aki nagyon figyelt mikor ez elhangzott? :lol:
Nem illik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 21., vasárnap 15:42

egy jó buli nem másnapra,hanem harmadnapra jön ki.. :)
volt olyan edzőm aki megmondta hogy ha vasárnap van meccs,akkor ne pénteken hanem szombaton éjszakázzon mindenki.. :D
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 15:37

realistahuni írta: Tej? Na az engem tuti keményen megf*satna ha alkohollal keveredne a gyomromban. :lol:
A kutyaharapás szőrével meg nem jó dolog köztudottan, még jobban dehidratálni az amúgy is nagyon dehidratált szervezetet nem túl okos dolog.
Én mostanában a saját készítésű limondádéra esküszök, kifacsarom 2 citrom levét, abból lesz egy liter cucc, cukort sem kell sajnálni belőle , azt legurítom és máris jobb.
A tea is jól esik egyébként(és jót is tesz) csak jó sok legyen belőle és ne legyen tűzforró. Meg olyanokat is olvastam/hallottam, hogy másnap kifejezetten kerülni kell a nehezen emészthető és zsíros kajákat, mert azok alaposan igénybe veszik az alapból szenvedő gyomrunkat.
én csak a saját módszereimet írtam le :mrgreen:

zsíros kaja alap hogy offos, ellenben egy jó leves pl aranyat érhet
Nem illik.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. szeptember 21., vasárnap 15:29

Ahogy olvasom akkor én viszonylag szerencsésnek mondhatom magam. Reggel felkelek, 5 percig gyomor picit háborog aztán utána semmi baj. Jöhet az ismétlés. :mrgreen:
.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 21., vasárnap 15:06

este lefekvés előtt sok tej/víz, illetve kicsit vársz, ha nem propellerként dőlsz az ágyba akkor nem lesz gond másnap. ha van, akkor meg megiszol egy pofa sört.
Tej? Na az engem tuti keményen megf*satna ha alkohollal keveredne a gyomromban. :lol:
A kutyaharapás szőrével meg nem jó dolog köztudottan, még jobban dehidratálni az amúgy is nagyon dehidratált szervezetet nem túl okos dolog.
Én mostanában a saját készítésű limondádéra esküszök, kifacsarom 2 citrom levét, abból lesz egy liter cucc, cukort sem kell sajnálni belőle , azt legurítom és máris jobb.
A tea is jól esik egyébként(és jót is tesz) csak jó sok legyen belőle és ne legyen tűzforró. Meg olyanokat is olvastam/hallottam, hogy másnap kifejezetten kerülni kell a nehezen emészthető és zsíros kajákat, mert azok alaposan igénybe veszik az alapból szenvedő gyomrunkat.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:33

este lefekvés előtt sok tej/víz, illetve kicsit vársz, ha nem propellerként dőlsz az ágyba akkor nem lesz gond másnap. ha van, akkor meg megiszol egy pofa sört.

vaaaagy alkoholista leszel mint én, és akkor megszokod hamar... :mrgreen:
Nem illik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:25

Nekem barátnőm full másnapos szokott lenni, meg a legjobb barátnője is, szóval rájuk pont nem vonatkozik az állítás :D Egyébként meg szerintem azért, mert kevesebbtől is berúgnak, meg ők nem szokták annyira vegyíteni a piákat, mint a férfiak. Én legalábbis erre gyanakszom :D

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:24

felvillanyoztad a napom :lol:
egyébként én csak a barna piáktól meg a bortól vagyok másnapos a többiből akármennyit ihatok (na jó nem) nem lesz másnap :)
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 21., vasárnap 14:17

:D

Emberfüggő persze, de most vegyük az én példámat. Már egy "csiccsentéstől" is meg van bélyegezve a másnapom, de ha meg többre sikerült, akkor pokol, élet és halál között vagyok... Nyilván tolom magamba a vizet, eszek, meg pihenek, minden ami kell, de nem gyógyít meg.
Voltam pár évig kolis (nem középsuliban), meg hát vannak ismerőseim akik olykor-olykor többet isznak a kelleténél (a szimulálást nyugodtan ki lehet zárni), de én még egy nőtől sem hallottam, nem is láttam rajta, hogy ilyen meg olyan beteg lenne. Azon filóztam hogy megeshet e ez a véletlen, a sors furcsa fintora, hogy olyan ismerőseim vannak akiknek pont semmi bajuk másnap, vagy szimplán a nők nem szoktak másnaposak lenni....

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 21., vasárnap 13:59

tucsoki írta:De tényleg... :D

A női szervezet ellenállóbb, vagy mi lenne a megoldás, nem tudom. Megfigyeltem hogy a nő ismerőseimnek semmi baja nem szokott lenni egy kiadós részegség után, míg pl. én haldoklós típus vagyok. Van összefüggés a nemek közt?
szerintem inkább jobban kéne vigyáznod a piádra, csak bontatlant fogyasszál... :lol:
Nem illik.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. szeptember 21., vasárnap 13:58

tucsoki írta:De tényleg... :D

A női szervezet ellenállóbb, vagy mi lenne a megoldás, nem tudom. Megfigyeltem hogy a nő ismerőseimnek semmi baja nem szokott lenni egy kiadós részegség után, míg pl. én haldoklós típus vagyok. Van összefüggés a nemek közt?
:lol: ez nagyon jo, de am mibol gondolod ezt? Személyiség függő szerintem, sot kötve hinnem, h egy no jobban bírja, de h rafkosabbak az tuti, azt simán meg tudjak jatszani h mar csomót megittak, es am nem, de ilyen a szelektív emlékezetük is, ne dolj be ilyesminek :roll: de a kérdésed irtózatos jo :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 21., vasárnap 13:55

De tényleg... :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 21., vasárnap 13:48

tucsoki írta:Valaki kitudná fejteni, hogy a nők miért nem másnaposak?
mi? :DDD

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 21., vasárnap 13:39

Valaki kitudná fejteni, hogy a nők miért nem másnaposak?

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. szeptember 21., vasárnap 12:45

Nem tudom hogy Elektronikaban vagy itt kerdezzem-e, de laptoptaska valasztasnal nezzek valami szempontot? Mert vennek a 17.3as laptopomra,es nem tudom, hogy eleg-e a legolcsóbb,vagy valamit nezzek az aron meg a szinen kivul is. (Amugy kemeny,hogy Zegen nem talaltam ekkora laptoptaskat :D )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. szeptember 20., szombat 19:00

közben megoldottam úgy, hogy felraktam egy régebbi verziót, aztán visszafrissítettem, és most jó.. :lol:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Vissza: