Igen az Eurosport2.Remy írta:Adja valami?gaborz1 írta:Más is mérgezi magát az Indiai Super Liga nyitómeccsével (Atletico de Kolkata - Mumbai City FC)?
Most volt egy szép átemelős gól. Ezen kívül eddig elég silány és mókás meccs.
Igen az Eurosport2.Remy írta:Adja valami?gaborz1 írta:Más is mérgezi magát az Indiai Super Liga nyitómeccsével (Atletico de Kolkata - Mumbai City FC)?
Adja valami?gaborz1 írta:Más is mérgezi magát az Indiai Super Liga nyitómeccsével (Atletico de Kolkata - Mumbai City FC)?
hummels helyett egy ramos csak akkor túl sok madridi lennenmate írta:FIFA XI nálatok hogyan nézne ki? 2014-es évi. Nem képességek, hanem idei teljesítmény alapján.
Neuer - Carvajal, Hummels, Godin, Filipe Luís - Modric, Di Maria, Kroos - CR, Diego Costa, Zlatan
Filipe még nem tudta magát beverekedni a Chelsea kezdőjébe, viszont vetélytársa Azpilicueta elég nagy formában tolja. Carvajal eddig hullámzó, Ivanovic elég stabilan hozza a jó teljesítményeket. Kroos jó-jó, de Fábregas eddig a régi önmagát is túlszárnyalja szerintem. Zlatan-t nem figyeltem annyira, viszont Agüero/Hazard felveszi vele a kesztyűt ha valóban az idei teljesítményt figyeljük.nmate írta:FIFA XI nálatok hogyan nézne ki? 2014-es évi. Nem képességek, hanem idei teljesítmény alapján.
Neuer - Carvajal, Hummels, Godin, Filipe Luís - Modric, Di Maria, Kroos - CR, Diego Costa, Zlatan
Nem hiszem el Ez azert eleg durva. Pedig nem kert nagyokat Marseille szinten szerintem.GT37 írta:Szerintem erre gondolt: http://www.marca.com/en/2014/09/05/en/f ... 32919.htmlMarci77 írta: Ez szep kis nyilatkozat.
Azt be tudnad linkelni ahol azt mondta hogy nem is erti,XYt miert hoztak? (lehet angol is)
Szerintem erre gondolt: http://www.marca.com/en/2014/09/05/en/f ... 32919.htmlMarci77 írta: Ez szep kis nyilatkozat.
Azt be tudnad linkelni ahol azt mondta hogy nem is erti,XYt miert hoztak? (lehet angol is)
ezzel a bielsával van valami gikszer. miért nyilatkozik ilyet mikor ez a munkahelye ? mintha alig várná hogy mehessen. a szezont úgy kezdte hogy olyan játékosokat vett az elnök akiket ő egyáltalán nem is akart konkrétan meg is nevezett játékost hogy azt sem tudja ki ő és miért van itt.Marcelo Bielsa: "Mikor aláírtam a szerződésem rövid távon gondolkodtam, de én mindig ezt teszem. Én egy évre akartam eleinte csak aláírni, de a klubbal kötöttünk egy egyezséget és ez egy 1+1 éves szerződés lett. A klub ugyan két éves szerződésként kommunikálta mindezt, de van egy "lelépési záradékom", amely értelmében egy év után távozhatok. Mindkét fél élhet ezzel a döntési joggal.
Én is azt nézem, de már a kezdetektől. Nem gyilkolom magam barca meccselR.M.C.F írta:Na....barca eldőlt,át megyek a psg lyonra,van ott egy két érdekes alak,és szerintem lehet jó lesz a szekondhálf.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég