Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Viszont azt néztem most, hogy az Atleticonak igen jó meccsek következnek. A barca pedig a Clásicótól kapja majd a szaftosakat (Atletico, Valencia, Sevilla). Igaz addig is lehetnek meglepetések, mint pl a Rayo vagy az Eibar. Nekünk szépen hozni kell a kötelezőket addig. Az Atleticora leszek kíváncsi leginkább. Bajnokságba most kapják a javát + BL kombó mit hoz ki belőlük vajon
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
adamzz írta: Sajnos idegenben lesz az első meccs, ami kb már hagyomány, rohadt érdekes,hogy a 06/07-es szezon óta mindössze kétszer volt az őszi klasszikus a Bernabeuban. Most valahogy jól jött volna.
A Bernabeuban lesz az őszi meccs
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Eddig ami kicsit erősebb volt az a Villareal volt. Azon kívül rém gyenge csapatok ellen játszottak.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Szokásos módon, a barca ősszel nagyon egyben van. Úgy látszik, Messi képes félretenni az egóját(egyelőre), és a csapattal foglalkozni. Amíg ez így lesz addig nagyon könnyedén fogják nyeregetni a meccseiket a hulladék csapatokkal szemben. Szerintem a klasszikusig mi se fogunk pontot hullajtani, vagy ha igen akkor a barca is fog. Csak arra akartam kilyukadni,hogy szerintem 6 pont meglesz a két csapat között a klasszikus előtt. Sajnos idegenben lesz az első meccs, ami kb már hagyomány, rohadt érdekes,hogy a 06/07-es szezon óta mindössze kétszer volt az őszi klasszikus a Bernabeuban. Most valahogy jól jött volna. Az Atleti nem hiszem,hogy tényező lesz idén. A két nagy ellen talán ki se fognak kapni de nincs egy diego costa aki begyötörne egy gólt a kis csapatoknak.
Sok a 6 pont, de matematikailag továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk.petiamadridista írta:hát a védelemmel egyelőre nincs gond, mivel még gólt sem kaptak.
és elnézve a menetrendet a klasszikusig semmi komolyabb kihívójuk nem is akad..
ami azért para, így a 6 pontos hátrány eléggé sok. sőt nagyon sok.
Minimálisan sem kezdek el addig aggódni, amíg ez így van.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most ezen kajak mit nem értesz?
akkor légyszi magyarázd el
-
van egy rossz híremDJ96 írta:Első fordulóban duplázott.
Vagy én vagyok hülye és nem értem mit akartál ezzel
R.M.C.F írta:Akkor most holnap mi lesz a vezércikk? Messi 4 hónap után betalált a bajnokságban?
Mert ugye emlékszünk mi madridisták anno amikor vezérbe tolták sokat hogy raul 6 hónapig nem tudott gólt lőni a ligában.........azt mondjuk nem írták oda,hogy a 6 hónapból,3.5 hónapig sérült volt,a többin meg nyáron nem voltak meccsek.
Első fordulóban duplázott.
Vagy én vagyok hülye és nem értem mit akartál ezzel
Nem volt még próbára téve, lesznek ott még bajok higyjétek el.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
szerintem nem a védelmükkel nincs gond hanem a védekezésükkel
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát a védelemmel egyelőre nincs gond, mivel még gólt sem kaptak.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ebben bízom Én is.Matyinak ezen a meccsen is volt 2-3 olyan hibája,hogy a fejem fogtam.A Klasszikusra remélhetőleg összeáll egy Verma-Piké/Masch kezdőpáros.ikarus93 írta:Benne azért reménykedhettek, mert mikor az Arsenalba éppen nem a sérüléses időszakát élte, akkor nagyon biztos pont volt a védelemben.
- ikarus93
Drake írta:Már 2 hete teljes értékű edzésmunkát végez,de még nem kapott orvosi engedélyt.A Málaga ellen ott lehet a padon.ikarus93 írta:Vermalen meddig sérült?
Benne azért reménykedhettek, mert mikor az Arsenalba éppen nem a sérüléses időszakát élte, akkor nagyon biztos pont volt a védelemben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Már 2 hete teljes értékű edzésmunkát végez,de még nem kapott orvosi engedélyt.A Málaga ellen ott lehet a padon.ikarus93 írta:Vermalen meddig sérült?
-
Gondolom megunta Jesus, hogy Messi még nem talált be neki.ziro4vr írta:messi nózit túr, ajándékot kap, belövi. taps, függöny
GT cimbi, végre egy faja ava
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor most holnap mi lesz a vezércikk? Messi 4 hónap után betalált a bajnokságban?
Mert ugye emlékszünk mi madridisták anno amikor vezérbe tolták sokat hogy raul 6 hónapig nem tudott gólt lőni a ligában.........azt mondjuk nem írták oda,hogy a 6 hónapból,3.5 hónapig sérült volt,a többin meg nyáron nem voltak meccsek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
A Barca összel mindig jól produkál, csak amikor jön a tavasz és jönnek a komolyabb ellenfelek, na akkor meg szokott állni a tudomány.
Vermalen meddig sérült?
Vermalen meddig sérült?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De amúgy ez a negyedik meccsük zsinórban amit jó eséllyel gól nélkül fognak zárni, és a BL-ben sem kaptak.
Mi meg...
Ha a Rayo és a Malaga vendégeként is nyerni tudnak akkor az már komoly fegyvertény, és rajtunk lesz a nagyobb nyomás hazai pályán. 6 pontos hátrányban.(persze addig még lesz Villareal, Levante idegenben, Bilbao otthon)
Ha 6-nál nagyobb hátrányt szedünk össze a klasszikusik, mondjuk 8-at, 9-et vagy 10-et, és neadjisten a klasszikust is elveszítjük akkor még a legoptimistábbak is lemondhatnak a bajnokságról azt hiszem, hacsak nem lesz egy óriási sérüléshullám a barcánál.
Nem temetni akarom a csapatot(október 25-ig egyelőre ) de itt gyorsan eldőlhet a liga sorsa az elkövetkezendő bő egy hónapban.
Mi meg...
Ha a Rayo és a Malaga vendégeként is nyerni tudnak akkor az már komoly fegyvertény, és rajtunk lesz a nagyobb nyomás hazai pályán. 6 pontos hátrányban.(persze addig még lesz Villareal, Levante idegenben, Bilbao otthon)
Ha 6-nál nagyobb hátrányt szedünk össze a klasszikusik, mondjuk 8-at, 9-et vagy 10-et, és neadjisten a klasszikust is elveszítjük akkor még a legoptimistábbak is lemondhatnak a bajnokságról azt hiszem, hacsak nem lesz egy óriási sérüléshullám a barcánál.
Nem temetni akarom a csapatot(október 25-ig egyelőre ) de itt gyorsan eldőlhet a liga sorsa az elkövetkezendő bő egy hónapban.
ne legyél pofátlan, már kaptak 5-tGT37 írta:Jesús majdnem olyan jó, mint Keylor Navas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K