Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ugyan ùgy Messire van nyomva minden igazából. Ha őt leszedik akkor nincs baj. Nála jobb befejező amùgy nem nagyon van. Így szerintem ez nem biztos, hogy előny ha irányít. Egy focizni akaró támadó Messi veszélyesebb mint egy focizni akaró, irányító Messi.
Az világos, hogy a támadótriójuk csakis abban az esetben működhet, ha Messi azt játsza amit most.
Egyénileg nyilván visszalépés, de a csapat szempontjából egyértelműen ez a kulcs a sikerekhez, és azért valljuk be ritkán látható jelenség, hogy egy nemrég még csúcson lévő játékos átformálja a játékát, és jelentősen alárendelje azt a csapata érdekében. Ha ezt végig, magas szinten tudja tartani a szezon során, az bizony nagy dolog lesz.
Egyébként direkt megnéztem a másik oldalt, nem láttam egy eltúlzott reakciót sem, honnan vannak akkor?
Egyénileg nyilván visszalépés, de a csapat szempontjából egyértelműen ez a kulcs a sikerekhez, és azért valljuk be ritkán látható jelenség, hogy egy nemrég még csúcson lévő játékos átformálja a játékát, és jelentősen alárendelje azt a csapata érdekében. Ha ezt végig, magas szinten tudja tartani a szezon során, az bizony nagy dolog lesz.
Egyébként direkt megnéztem a másik oldalt, nem láttam egy eltúlzott reakciót sem, honnan vannak akkor?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Ha megdönti az egy évben adott gólpasszok rekordját, akkor megkapja arra az 5. Aranylabdát.
- kredenc
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane
Úgy gondolod,hogy akkor is a gólokra fogják adni az aranylabdát?Csabi írta:én kétlem hogy messi hosszú távon képes legyen azt elviselni, hogy neymar de esetleg suarez is előtte virítson, akár egy aranylabda kiosztásánál, akár máskor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy szerződésmódosítás/fizetésemelés biztos enyhíteni fog a bánatán. Lassan úgyis időszerű, nem?Csabi írta:én kétlem hogy messi hosszú távon képes legyen azt elviselni, hogy neymar de esetleg suarez is előtte virítson, akár egy aranylabda kiosztásánál, akár máskor.
Egyébként rúgtak pofás gólokat tegnap, kár azért a Levante helyzetért, ahol Rakitic mentett, még az elején.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én kétlem hogy messi hosszú távon képes legyen azt elviselni, hogy neymar de esetleg suarez is előtte virítson, akár egy aranylabda kiosztásánál, akár máskor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegnap megtudhattuk:
Nincs még egy olyan játékos, aki úgy lát a pályán, mint ő
Nincs még egy olyan játékos, aki úgy lát a pályán, mint ő
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Igen, Messi most már a valaha volt legjobb irányító is.
Végülis egy Guti,Xabi,Xavi,Iniesta vonulat elmehet a faszomba.
Végülis egy Guti,Xabi,Xavi,Iniesta vonulat elmehet a faszomba.
jogos, mert gólt meg lehet folpassz nélkül lőni, messi winRemy írta:De várjál... igazából ez jogos. Gólpassz nélkül nincs gól. Valaki mindig lepasszolja. Az a valaki meg Messi.Csabi írta:mindig az számít.
gólpassz > gól. a barcás gyerekek idei mottója.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
csak pár: özil, fabregas, kroos, modric, pirlo, iniesta, isco, kantaDrake írta:Leo megint kis labdát adott...Szerintem nincs még egy ilyen játékos,aki így lát a pályán.hehe írta:néééjmárrr golászóóó
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Eurobarcára nem járok, mert az minősíthetetlen és a legtöbb ember ott azt sem tudja mi a tisztelet. Persze tisztelet a kivételnek. Most böngésztem nem rég a trollfocit és ott láttam ezt az asszisztos dolgot. Meg olvastam is már és hallottam is egy két helyen csak nem tudom hol hogy most ez a divat. De tényleg hozzáteszem tisztelet a kivételnek. Nekem semmi bajom nincs a normális barca szurkolókkal. Egyik barcás ismerősöm is írt, hogy messi gólpasszokat ad CR meg csak gólt lő. Most ez komoly? Ha CR adná a gólpasszokat el lenne mondva minden sz*rnak meg hogy csak gól passz. Kicsit unalmas már a messi imádat, hogy mindenki rózsaszín szemüveget húz. És erre még rátesz a sporttévé is. Emlékszem még régebben volt egy olyan meccs, hogy messi a gólvonalról passzolta be a labdát(na jó volt több ilyen is ) és a lényeg, hogy a kommentátor ezt úgy állította be mintha az év gólját lőtte volna. Még nagyanyám is bepasszolta volna. Ő meg elkezdte, hogy világ legjobbja tessék megnézni milyen boka mozdulattal ért bele a labdába ahogy gurult a labda micsoda elegancia bla bla. Ha meg CR lő egyet 30-ról akkor kapus hiba meg szerencséje volt. Kezdd már nagyon elegem lenni az ilyenekből... sorry ez most kijött.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
És ezt honnan veszed?Az eb-n 1 emberkétől nem olvastam ilyen kommentet...Ha az nso-s iqbetyárokra gondoltál akkor bocs...mathers írta:Amúgy az hatalmas vicc, hogy most mivel CR több gólt lövöldöz mint messi, így már a gólok nem is számítanak. Most már csak a gólpassz a lényeg a barcásoknak.
Rakitic meg eddig számomra hatalmas meglepetés.Amikor leigazoltuk azt hittem,hogy egy ilyen színtelen-szagtalan alibi pléjer,amolyan Oldalpassz Robi klón.Szerencsére ennek a tökéletes ellentéte,kúszik-mászik szerel,távolról lő,le a kalappal előtte.
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
A legjobb csatárok maguk alakítják ki a helyzeteiket, gólpassz nélkül. A gólpassz csak ajándék nekik.Remy írta:De várjál... igazából ez jogos. Gólpassz nélkül nincs gól. Valaki mindig lepasszolja. Az a valaki meg Messi.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk ez szerintem ilyen formában nem igaz.. Annak megy az örömködés, hogy úgy tűnik Messi jól megvan egy picit hátrébb is, így nem lesz gáz, ha "csak" kiszolgálnia kell majd a Suarez-Neymar kettőst, és így akár működhet is ez a hármas majd.mathers írta:Amúgy az hatalmas vicc, hogy most mivel CR több gólt lövöldöz mint messi, így már a gólok nem is számítanak. Most már csak a gólpassz a lényeg a barcásoknak.
Ma amúgy még Sandronak is letette önzetlenül a labdát, csodálkoztam is rajta, pedig akkor még gólt se lőtt.. Szóval lehetséges, hogy tényleg nem fogja zavarni, ha több lesz idén a gólpassza, mint a gólja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De várjál... igazából ez jogos. Gólpassz nélkül nincs gól. Valaki mindig lepasszolja. Az a valaki meg Messi.Csabi írta:mindig az számít.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindig az számít.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Amúgy az hatalmas vicc, hogy most mivel CR több gólt lövöldöz mint messi, így már a gólok nem is számítanak. Most már csak a gólpassz a lényeg a barcásoknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Matyiőt eltudom képzelni egy vidal szaszon reklámban,mert kell a marketing azééé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Maximum a mezehehe írta:el a kezekkel, nektek ott van a fogas.Mondjuk egy jó Pátinnyó hiányzik onnan elölről.
patot lefoglaltam, jövő augusztusban érkezik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
el a kezekkel, nektek ott van a fogas.Mondjuk egy jó Pátinnyó hiányzik onnan elölről.
patot lefoglaltam, jövő augusztusban érkezik.