Karim Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Karim Benzema - 9
Sztem Cavani lesz az utódja sajnos vagy nem sajnos. Nyáron a nagyobb nevek 90%-a váltott (Lewandowski, Falcao, Suarez, Costa, Mandzukic, Immobile, Sanchez stb.), úgyhogy ők nemhiszem, hogy továbbállnának rögtön. Ahogy hallom PSG-nél viszont megy a belső viszály, akkor valszeg jövőre új játékosok jönnek és mennek majd, és úgy hogy az FFP-nek is sikerüljön megfelelni, Cavani is menni fog talán.
Bár sztem Cavani nem lenne jó választás, de az sem biztos, hogy feltétlenül a sokat emlegetett Sturridge-Benteke-Lukaku féle PL-es vonulatban kellene gondolkodni, talán szét lehetne nézni máshol is.
Esetleg visszahozni Rondónt Spanyolországba, régen nagy jövőt jósoltak a venezuelainak és előny, hogy ismeri a ligát, lövögette a gólokat kis/közép spanyol csapatokban és nem tűnt el oroszban sem (nem úgy, mint sokan), most a Zenitben is megy neki (orosz góllövőlistát vezeti). Persze ettől még lehet, hogy ide kevés, a Zenit meccseit nem nézem, pusztán a számokat láttam.
Másik opció, hogy esetleg valami ismeretlenebb fiatal fazonnal kockáztatni (ebben az esetben mondjuk meg kellene tartani Benzemát biztosításként) és egy ígéretet hozni, mert mostanában nagyon ráálltunk, hogy csak kész játékosokat veszünk jó drágán, mondjuk szét lehetne nézni dél-amerikában vagy akár afrikában vagy (és ez most elsőre meglepő lehet) például horvátban. Elég csak Modricra, Rakiticre vagy Mandzukicra gondolni, hogy az utóbbi időben milyen jó kis spílerek jönnek onnan, de nagyon szép jövőt jósolnak az Interes Kovacicnak is.
Én a Fradi ellen figyeltem fel pl egy újabb ígéretes játékosra Andrej Kramarićra, aztán megnéztem eddig mit alkotott és elég meggyőző statokkal bír, a transfermarkt szerint Rijekában 48 meccs / 40 gól a tavalyi szeonnal együtt.
Persze nem kell rögtön ő, csak egy példa, hogy érdemes mindenfelé nézelődni, mert Benzema már a sokadik esélyével sem tud élni, meg-meg villan néha, de nem képes konstans teljesítményre.
Bár sztem Cavani nem lenne jó választás, de az sem biztos, hogy feltétlenül a sokat emlegetett Sturridge-Benteke-Lukaku féle PL-es vonulatban kellene gondolkodni, talán szét lehetne nézni máshol is.
Esetleg visszahozni Rondónt Spanyolországba, régen nagy jövőt jósoltak a venezuelainak és előny, hogy ismeri a ligát, lövögette a gólokat kis/közép spanyol csapatokban és nem tűnt el oroszban sem (nem úgy, mint sokan), most a Zenitben is megy neki (orosz góllövőlistát vezeti). Persze ettől még lehet, hogy ide kevés, a Zenit meccseit nem nézem, pusztán a számokat láttam.
Másik opció, hogy esetleg valami ismeretlenebb fiatal fazonnal kockáztatni (ebben az esetben mondjuk meg kellene tartani Benzemát biztosításként) és egy ígéretet hozni, mert mostanában nagyon ráálltunk, hogy csak kész játékosokat veszünk jó drágán, mondjuk szét lehetne nézni dél-amerikában vagy akár afrikában vagy (és ez most elsőre meglepő lehet) például horvátban. Elég csak Modricra, Rakiticre vagy Mandzukicra gondolni, hogy az utóbbi időben milyen jó kis spílerek jönnek onnan, de nagyon szép jövőt jósolnak az Interes Kovacicnak is.
Én a Fradi ellen figyeltem fel pl egy újabb ígéretes játékosra Andrej Kramarićra, aztán megnéztem eddig mit alkotott és elég meggyőző statokkal bír, a transfermarkt szerint Rijekában 48 meccs / 40 gól a tavalyi szeonnal együtt.
Persze nem kell rögtön ő, csak egy példa, hogy érdemes mindenfelé nézelődni, mert Benzema már a sokadik esélyével sem tud élni, meg-meg villan néha, de nem képes konstans teljesítményre.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Oké. Mindjárt megyek és pótlom a hiányosságotadamzz írta:Ennyit a szurkolókról. Szokásához híven kirakta,hogy holnap meccs és meglehet nézni,hogy egy negatív komment nem jött rá.
Még egy se? Akkor kénytelen leszek pótolni a hiányosságokat...adamzz írta:Ennyit a szurkolókról. Szokásához híven kirakta,hogy holnap meccs és meglehet nézni,hogy egy negatív komment nem jött rá.
Mr. BL, holnap meg majd rúgja a luftokat.Realista24 írta:Zidane megmondta tegnap, hogy gólt kell lőnie, lőtt. Hiányzik neki a kopasz, na.
Karim tudta melyik gólt kell rúgni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyit a szurkolókról. Szokásához híven kirakta,hogy holnap meccs és meglehet nézni,hogy egy negatív komment nem jött rá.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane megmondta tegnap, hogy gólt kell lőnie, lőtt. Hiányzik neki a kopasz, na.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jó kis VIP bérlete van, a pályáról nézheti a meccset
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Kerlon: erre gondolunk, ha nem láttad még
Egy összefoglalóba se láttam, csak azt a gyengécske fejest, de ahogy látom CR kezd újra jól játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A másodiknál a fejesre gondolok, amit fejelhetett volna jobban is, de mivel nem az erőssége, így végül is az nem is hiba
Igen, a labdaátvételes egyrészt, amiért haragszok rá, másrészt a bekapott gól előtti töketlensége miatt. Ha már a bokszzsákot agyon tudja verni, akkor egy játékos se okozzon gondot.
Igen, a labdaátvételes egyrészt, amiért haragszok rá, másrészt a bekapott gól előtti töketlensége miatt. Ha már a bokszzsákot agyon tudja verni, akkor egy játékos se okozzon gondot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nekem sajnos csak egy jut eszembe, de az végzetes volt. Nagyon remélem, hogy ma betalál a kapuba. A csapatnak és neki is jót tenne.Realista24 írta: Én kettő nagy hibára emlékszem, de majd jönnek a haterek, akik pontosítanak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én főleg az átvételesre emlékszem ,szerintem az, amikor közelről nem fejelte be , az a kapus érdeme is. bár nem tudom, hogy erre gondoltál -e Realista
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én kettő nagy hibára emlékszem, de majd jönnek a haterek, akik pontosítanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig is voltak ilyen oltások, nem olyan nagy csoda ez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az kemény hogy betámadták.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát így ha meglássa mekkora flop az utóbbi időben. Legalább nem lesz kedve 0/24-ben szelfizni.szerencsétlen még a fb posztjai alatt is kapja a savat már
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
dannen írta:szerencsétlen még a fb posztjai alatt is kapja a savat már
f**** you ... you suck.Leave us plz
we dont need u.....u simply suck, how can u call yourself a striker?
Go out karim we hate you
Utolsó a legjobbyou no player
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
patonak tele van a twittere veleRealista24 írta:Én a #hardwork postot várom
(#newrealmadridNo.9_2015)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én a #hardwork postot várom
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema