Köszi, akkor ugrott. Valamiért úgy rémlett, hogy ilyenkor 1.00El Unico írta:Tippmixen ugy van,hogy ha pl. a Nadal feladja Federer ellen a meccset,akkor Federer nyert. És azok nyertek,akik Federerre fogadtak.
Szerencsejátékok
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Szerencsejátékok
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tippmixen ugy van,hogy ha pl. a Nadal feladja Federer ellen a meccset,akkor Federer nyert. És azok nyertek,akik Federerre fogadtak.
sztem az attól függ, h ki adta fel.Ferencváros írta:Ha teniszt feladja az egyik akkor eredmenytol fuggetlenul 1.00 szorzo, tehat nem ment el?
ha az adta fel, akire tettél mixen, akkor elmegy a mixed, mert olyan, mintha a másik nyert volna.
ha a másik adta fel, akkor nyertél azzal a szorzóval ami volt.
bl:
sporting - chelsea x2
city - roma 1,5 over
shaktar - porto 1,5 over
5euro->10euro
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Ferencváros
Ha teniszt feladja az egyik akkor eredmenytol fuggetlenul 1.00 szorzo, tehat nem ment el?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Varane, Modric'
Bet365nek az appja az tökéletesen működik es a pénzt is simán utaljak
- Aroninho
- Kedvenc játékosaid: Rafael Van der Vaart, Bastian Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid >> MU, ETO, Roma
Melyik online fogadó oldalt ajánljátok?
Én régebben (valami ajándék kuponból, amit valahol kaptam ) játszogattam a bet-at-home-on, de azt ugyebár lelőtték, és gondolom nem is nagyon lesz újra használható.
Köszi előre is
Én régebben (valami ajándék kuponból, amit valahol kaptam ) játszogattam a bet-at-home-on, de azt ugyebár lelőtték, és gondolom nem is nagyon lesz újra használható.
Köszi előre is
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó ez a Dortmund....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az mi makk, hogy pont mielőtt büntetőt kapott Marcelo még meg tudtam rakni 1.9-ért a Real/Realt egy tizessel?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Ferencváros
A Barca megveri idegenbe kettővel a Málagat? 1.91-ért jónak tűnik.
Ekkora ordas nagy kikúrt bundát régen láttam. Ivanovic-Pavlyuchenkova meccsen 5-7, 5-5 breaklabda Pavlyuchenkovának állásnál kikéri az ápolást Ivanovic, aztán visszajön jelentős idő után, de elveszti a játékot, az orosz adogathatott volna a meccsért.
ERRE:feladja. 5-7, 5-6 ellenfél meccsért adogatásnál feladja!
Nem láttam a meccset, csak livescoreból, illetve ebből ítélek:
Egyrészt rohadt sportszerűtlen dolog ez szvsz, másrészt meg 4.00-es oddsz volt az oroszra, de így ugye 1.00 lett belőle. A szerb maffia biztos rászólt a fülére Anának.
Ha tényleg olyan óriási sérülése volt, akkor elnézést, maximálisan, de síkideg vagyok.
ERRE:feladja. 5-7, 5-6 ellenfél meccsért adogatásnál feladja!
Nem láttam a meccset, csak livescoreból, illetve ebből ítélek:
De ha csak nem tört el valamije, kétlem hogy annyira unable volt, hogy ne tudja megvárni, amíg az ellenfele 4 pontot szervál és pá.was ready to serve for the match after going 6-5 ahead, but Ivanovic put an early end to the match when she was unable to continue.
Egyrészt rohadt sportszerűtlen dolog ez szvsz, másrészt meg 4.00-es oddsz volt az oroszra, de így ugye 1.00 lett belőle. A szerb maffia biztos rászólt a fülére Anának.
Ha tényleg olyan óriási sérülése volt, akkor elnézést, maximálisan, de síkideg vagyok.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Bad luck Brian ma is megvolt.
Philadelphia 9 mp-vel a félidő előtt vette át a vezetést, én pedig megraktam a Washington félidő- Phily teljes játékidőt, 8-as oddsszal jöhetett volna.
Volt egy:
Palermo-Inter D
Barca -2,5
3.05-ös oddszért, meg Indianapolis, Cinci, New Orleans -6,5
2,87-es oddszért.
Philadelphia 9 mp-vel a félidő előtt vette át a vezetést, én pedig megraktam a Washington félidő- Phily teljes játékidőt, 8-as oddsszal jöhetett volna.
Volt egy:
Palermo-Inter D
Barca -2,5
3.05-ös oddszért, meg Indianapolis, Cinci, New Orleans -6,5
2,87-es oddszért.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
annyira imádom ezt a szutykos tottenham-et....
MEgizzasztott a Wolfsburg, 94. percig, de így már nem volt rossz a mai nap.
Everten nyer és mindkét csapat lő gólt 3.60
Legia Warsaw 1.70
M'gladbach vagy X 1.36
800 -> 6.676
Meg 40. perc környékén raktam, 47.ben lőtték asszem:
Belgium U19 1. félidő nyer 5.00
500 -> 2.500
Illetve egy kemény:
Frisk Asker nyer 7.25
50 -> 362.50
Everten nyer és mindkét csapat lő gólt 3.60
Legia Warsaw 1.70
M'gladbach vagy X 1.36
800 -> 6.676
Meg 40. perc környékén raktam, 47.ben lőtték asszem:
Belgium U19 1. félidő nyer 5.00
500 -> 2.500
Illetve egy kemény:
Frisk Asker nyer 7.25
50 -> 362.50
- Ferencváros
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meglesz a PSG-nek szerintem, az Ajax nekik jól jön, mert nem egy bekkelős csapat, mint a francia alsóház csapatai.
A PSG idegenben eléggé necces szokott lenni, plusz annyira nem élet halál nekik a győzelem még.Realista24 írta:Napituti, PSG győzelem, 1-3
Meg ugye Olympiakos-Atletico.
Ma egyedül a Chelsea hazait látom tutinak, mondjuk még hendivel is elég biztosnak tűnik, bár attól már egy kicsit tartok, meg a felforgatott csapatok miatt a Bayern-City mindkettő szerez gólt.
A többire meg kb x-eket vagy x2-t raktam kombiban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az is David Luiz öngól :ĐRealista24 írta:Napituti, PSG győzelem, 1-3
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Napituti, PSG győzelem, 1-3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Én mára a Chelsea-t meg a Bilbao-t raktam. A Sachtar idegenben nem valami acélos a BL-ben, a Bilbao meg pont, hogy otthon erős. Hát jól jönne ez a 2 győzelem...
Pellegrini eltiltott, Toure nem biztos, Agüero sérülésekkel bajlódik, Jovetic, Zabaleta, Fernando nincs.kredenc írta:Bayernből hiányzik Ribery, Robben, Schweinsteiger, Javi Martinez, Thiago Alcantara, Rafinha és Badstuber. Miért 5,2 a City oddsa?
Még a végén elgondolkodom rajta vagy egy (0-1) V-n,még az is 2,25. 1,44 az,hogy a City nem kap ki 1 gólnál többel,ez nekem ajándéknak tűnik.
Ja, Robben pedig lehet, hogy játszik.