Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
tucsoki

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 22., hétfő 17:14

csabi* írta:mért mennyi a kacsa fizuja?
és gondolod ha egy real madrid hívná akkor nem adna le az igényeiből?
3.5m eurót keres évente. Rengeteg focista van akinek a pénz fontosabb....

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 22., hétfő 17:11

mért mennyi a kacsa fizuja?
és gondolod ha egy real madrid hívná akkor nem adna le az igényeiből?
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 17:10

csabi* írta:és patonak van kivásárlási ára? :D
15 miller körül van, nála nem az ár a gond, hanem a magas fizetés.

pato és paco nagyjából ugyannyiba kerülnek egy 5 évre levetítve sztem.
pato a jobb focista, ha csak a labdával való bánást nézzük, de ugye ez kevés sajnos.
Kép
Kép
Kép

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 22., hétfő 17:05

és patonak van kivásárlási ára? :D
Kép

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 17:00

csabi* írta:
Kerlon írta: Valenciából olcsón tehetséges embert? :)
mondom annyira :D
biztos kijönne egy 35ből, de lehet csak túl naív vagyok
mai árakon sztem egy 50 miller lenne legalább.
én személy szerint letenném érte, ezerszer inkább, mint ezek a cavani, suarez, jorente, falcao szintű felhypeolt tucatemberek, akik vagy lassúak, vagy favágók, vagy mindkettő.
Paco: anno a Barca vinni akarta, 9 milla volt a kivásárlási ára, de csak 4,5-et ajánlottak érte.
Most 20-30 milla közé teszik a kivásárlási árát (lehet nincs is)
amióta válogatott lett, kizárt, hogy ennyiért hozható lenne. pláne ugye nekünk.

mondom én pato lesz ebből :D
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 22., hétfő 16:59

Paco: anno a Barca vinni akarta, 9 milla volt a kivásárlási ára, de csak 4,5-et ajánlottak érte.
Most 20-30 milla közé teszik a kivásárlási árát (lehet nincs is)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 22., hétfő 16:57

Kerlon írta: Valenciából olcsón tehetséges embert? :)
mondom annyira :D
biztos kijönne egy 35ből, de lehet csak túl naív vagyok
Kép

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 22., hétfő 16:41

pato vagy paco, nekem aztán édesmindegy, mindkettő tetszik.

bár azt szögezzük le, hogy ronaldo óta patonak vannak a legjobb adottságai.
monnyuk a valenciából nehéz igazolni, de ha már csatár, akkor pákó se rossz.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 22., hétfő 16:38

csabi* írta:amúgy majd revolver elmondja mire gondolt addig is felesleges belebeszélni akármit is

amúgy paco alcacer kell.. fiatal, spanyol, kurva tehetséges mi kell még? gondolom nem is lenne annyira drága
Valenciából olcsón tehetséges embert? :)

Más: Carlo holnap kicsit mutatja majd a fukkot Karimnak, mert több, mint valószínű, hogy Chicharito fog kezdeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. szeptember 22., hétfő 16:12

a jó isten mentsen minket cavanitól. kegyetlen gyenge az az ember. akkor már inkább patot valami jelképes összegért....

ettől függetlenül remélem a gólokat is hozni fogja az öreg karim, mert nagy kedvencem. nem örülnék a távozásának, ráadásul a csapatban is nagyon megvan a helye, ilyen technikai képességű, kicsiben jól játszogató csatár nem nagyon van a piacon. van egy olyan érzésem, hogy amíg cr itt lesz, addig benzema is marad, mert cr játéka benzema elmozgásai miatt tud igazán életveszély lenni. nagyon érzi, hol és mikor kell teret nyitni a védelemben.

alcacert nézegetem egy ideje, egész jó kis játékos, még fejlődőképes, de az ára valószínű nagyon fel lesz nyomva rövid időn belül, mert a psg-nek is kell majd egy csatár hamarosan, a citybe támadót mindig szívesen igazolnak. ez a szezonja vízválasztó lesz, a valencia valószínűleg el kell, hogy adja és inkább adnák ők is külföldre.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 22., hétfő 15:55

amúgy majd revolver elmondja mire gondolt addig is felesleges belebeszélni akármit is

amúgy paco alcacer kell.. fiatal, spanyol, kurva tehetséges mi kell még? gondolom nem is lenne annyira drága
Kép

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 22., hétfő 15:46

Remy írta:Tehát, ha valaki példát ír, akkor azt ki kell röhögni? Mintha onnan nem jönnének ki jó játékosok.
Én nem Santi ellen írtam, sőt... Csak sokaknak csak a brazil, francia, spanyol nemzeteknél kezdődnek a játékosok.
Ezért írtam, hogy szerintem nem a helyesírásán akadt ki revolver.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 22., hétfő 15:44

M1Ö írta:
Santi írta:Ha csak azért olvastad el, hogy beletudj kötni egy-két nem túl magyaros megfogalmazásba, akkor grat
Szerintem nem ennek szólt a facepalm, hanem annak, hogy orosz és horvát bajnokságban játszó csatárokat hoztál fel példának.
Igen, mert nem biztos, hogy 80-90 millióért kellene kész játékosokat venni, hanem talán lehetne rizikózni ezekkel, akik nem lennének drágák, fiatalok és már mutattak valamit (pato is ilyen, hiába röhögitek ki érte hehe-t), ezért írtam hogy más bajnokságokban is szét lehetne nézni, nemcsak a top ligákban, a top játékosok között, és erre írtam két példát, de azt is odaírtam, hogy persze őket csak számok alapján mondtam, mert rondón meccseit nem láttam, a horvátnak meg 2 meccsét láttam összesen. Lehet, hogy kevesek ide, de nem világsztárként jött pl Marcelo, Higuaín vagy Varane sem, és ezt sort lehetne folytatni, erre próbáltam célozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2014. szeptember 22., hétfő 15:46-kor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 22., hétfő 15:43

M1Ö írta:
Santi írta:Ha csak azért olvastad el, hogy beletudj kötni egy-két nem túl magyaros megfogalmazásba, akkor grat
Szerintem nem ennek szólt a facepalm, hanem annak, hogy orosz és horvát bajnokságban játszó csatárokat hoztál fel példának.
Tehát, ha valaki példát ír, akkor azt ki kell röhögni? Mintha onnan nem jönnének ki jó játékosok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 22., hétfő 15:40

Ez a valánciás gyerek simán jó lehetne, Paco Alcazar. Meg fiatalból szinte mindig van választák, nyárig jöhet elő egy-két arc.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 22., hétfő 15:32

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 22., hétfő 15:14

Remy írta:
Santi írta: ON: @hehe: Valószínűleg én leszek az egyetlen, aki nem röhög ki élből Pato miatt ezen a fórumon. Ugyanis én nem látom játszani minden héten, így nemtudom jelenleg mire képes. A Milanban volt egy jó időszaka, de megsérült és akkor lefőtt, de azt biztosra veszem, hogy eltudna focizni újra Európában, az már más kérdés, hogy ilyen szinten is tudna-e, mint a Real Madrid.
Én bármikor szívesen megnézném, hogy Pato mire lenne képes itt, DE csak abban az esetben, ha van egy olyan valaki mellett, akire lehet számítani, ha esetleg a brazil nem tud teljesíteni. Tehát Benzema mellé most lehetett volna hozni Hernandez helyett. Viszont elsőszámű csatárnak leigazolni már túl nagy kockázat lenne.
Szerencsére Pato már csak a fizetése miatt sem jön szóba nálunk.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 22., hétfő 15:11

Santi írta: ON: @hehe: Valószínűleg én leszek az egyetlen, aki nem röhög ki élből Pato miatt ezen a fórumon. Ugyanis én nem látom játszani minden héten, így nemtudom jelenleg mire képes. A Milanban volt egy jó időszaka, de megsérült és akkor lefőtt, de azt biztosra veszem, hogy eltudna focizni újra Európában, az már más kérdés, hogy ilyen szinten is tudna-e, mint a Real Madrid.
Én bármikor szívesen megnézném, hogy Pato mire lenne képes itt, DE csak abban az esetben, ha van egy olyan valaki mellett, akire lehet számítani, ha esetleg a brazil nem tud teljesíteni. Tehát Benzema mellé most lehetett volna hozni Hernandez helyett. Viszont elsőszámű csatárnak leigazolni már túl nagy kockázat lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 22., hétfő 15:08

revolver írta:
... és nem tűnt el oroszban sem (nem úgy, mint sokan)...
...akár afrikában vagy (és ez most elsőre meglepő lehet) például horvátban...
:fpalm: :fpalm:
OFF: Most ebben mi akkora facepalm? Ha csak azért olvastad el, hogy beletudj kötni egy-két nem túl magyaros megfogalmazásba, akkor grat, de ez a fórum még mindig nem a MTA Nyelvtudományi Intézetének a fóruma és nem is Grétsy László rovata.
Helyes vagy nem helyes, nem érdekel, mert ez nem egy helyesírási verseny. Eegyébként ha nagyon kellene, akkor meg lehet szebben tudnék magyarul, mint itt a 90% :roll:
Errefelé sokszor mondják így, hogy "megyünk ukránba", "olaszban voltunk nászúton" stb. stb és már megszoktam én is. Egyébként ettől ezen fórumon sokkal cifrább hibákért se szoktak szólni sokszor, úgyhogy nem értem miért kell ebbe belekötni. (szerk.: közben látom valaki kitörölte ezt a kommentet azóta, de akkoris tartom amit írtam)

ON: @hehe: Valószínűleg én leszek az egyetlen, aki nem röhög ki élből Pato miatt ezen a fórumon. Ugyanis én nem látom játszani minden héten, így nemtudom jelenleg mire képes. A Milanban volt egy jó időszaka, de megsérült és akkor lefőtt, de azt biztosra veszem, hogy eltudna focizni újra Európában, az már más kérdés, hogy ilyen szinten is tudna-e, mint a Real Madrid.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Santi 2014. szeptember 22., hétfő 15:12-kor.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2014. szeptember 22., hétfő 15:05

Lewandowski, Falcao, Suarez, Costa, Mandzukic, Immobile, Sanchez
Az érthetetlen az, hogy Benzema ezeknél a csatároknál semmivel nem produkál rosszabb számokat, sőt van amelyiket veri is. Idén is ugyanígy lesz ez. Ancelotti sem véletlenül dicséri Benzemat, a játéka baromi hasznos egy olyan csapatban ahol Ronaldo és Bale kaliberű játékosok vannak a támadósorban. Nem hinném hogy drasztikusan jobb teljesítményt nyújtanának a fent említett csatárok Benzema helyett, és abban is biztos vagyok hogy nem fogjuk eladni amég Ancelotti és Perez a klubnál van.

Vissza: