Nagy tévedésben vagy, mert mikor nem volt képes lepasszolni Jesének ziccerben, vagy mindent ellőtt 30-ról én is elküldtem a fenébe. inkább az a kabaré, hogy 1 órán belül te vagy a második aki bár lefikázza a hsz-emet, nem vagy képes válaszolni, hogy miért is, vagy normálisan megindokolni. De nem is kell. És, hogy tisztán lásd, nálam sosem fog Ronaldo olyan szerepet betölteni, mint egy Zidane, egy top formában lévő Ronaldinho, Modric esetlegesen egy majdani Isco, akik olvasni tudják a játékot középről, mert nekem az a mindenem. De egyszerűen nem tudtam elmenni az mellett, amit Ronaldo művelt a BL-ben és a profizmusa és maximalizmusa miatt az egyik kedvencem lett, nem is elsősorban a játéka miatt. De nem is róla akarok beszélni, főleg, hogy sokáig úgy gondoltam, hogy lehet jobb a csapatnak, ha ő nincs. De van, és teszi, csinálja, nem azt az embert kell elővenni aki 270 meccsen lőtt 290 gólt.hehe írta:imádom, ahogy a céronaldosok szétrobbannak az idegtől, ha kritizálják az emberüket
ááá kabaré ami itt megy, sóder klub hétfő este
amúgy én eladnám céronaldot százér a mu-nak
Itt Benzema a lényeg. Pl. ne mondja nekem senki, hogy Isco fejébe valaki képes lenne beleverni, hogy egy csel után tegye le a labdát, passzoljon, vagy lőjön, ne akarjon belebonyolódni, akkor nem csinálná jobban, mint Benzema, akár hamis 9-esként is. Az a baj vele, hogy sokszor ziccerben is még visszaakarja húzni, a védő pedig simán beéri.