colladokkal
Ő eddig is fent volt idén, Jesús, aki most is védett.
Ha megfelel neki, 3. számú kapusnak jó.
Morata-t be kell vonni valami bizniszbe. Az elejétől fogva azt mondom, hogy nagyon gyenge, kiegészítő embernek is.
Nacho-t viszont szerintem indokolatlanul nézik le sokan. Az első fellépésein én is azt mondtam, hogy hulladék, de mostanában, ahogy egyre többet láttam, arról meggyőzött, hogy van helye az első keretben. Hátul univerzális ember, nem egy világmegváltó, de stabil teljesítményt nyújt. Ha Arbeloa fix kezdő tudott lenni évekig, akkor Ő is elfér itt. Akár jobbra, akár balra lehet 2. számú opció.
Itt jön képbe megint Coentrao. Ha csak a minőséget nézem, ragyogó lenne, ha maradna, viszont ha Marcelot elkerülik a sérülések (ahogy eddig sem volt jellemző rá a sok kihagyás), akkor teljesen felesleges egy ilyen szintű csere mögé. Ráadásul előbb-utóbb elégedetlenséghez vezet. Most volt alkalma bizonyítani Coentraonak, meg is tette, és bár ez paradoxnak tűnik, ezért adnám el most, van esély rá, hogy jó zsetont lehetne érte kapni. Viszont egy nagyrészt végigpadozott év után jóval kevesebbért menne el.
Ráadásul Ő is nyilatkozta, hogy nem érzi, hogy itt szeretnék, sőt...
A távozása abszolút plusz pénz lenne, Nacho és Arbeloa is be tud ugrani Marcelo mögé.
Most nem ez az a luxus, amit megengedhet magának a Real, amikor több a lyukas poszt, a minőségi emberek pedig iszonyat drágák. Na mindegy.
Jesé meg megérdemelné az esélyt. Ez is Mou egyik csökönyös hülyesége volt. Persze nem kell "beszólni" az edzőnek, főleg nem a sajtón keresztül, de minden nyomoréknak lehetőséget adott már, a nyilvánvalóan legtehetségesebb Castillásnak meg nem, olyan kamu indokkal, hogy nincs 9 és feles poszt az egyben. Nem is az, hogy a támadó harmadban mindenhol megélne a gyerek, illetve lehetőséget kaphatott volna bármelyik poszton.
Mindegy, ez a múlt. Annyit mindenképpen kiérdemelt, hogy megnézzük mit tud élesben. Egy ilyen szezon után azért sok első osztályú klub elvinne egy ilyen játékos, aki a spanyol második vonalban így termel. Persze általában nem topklubok, ez a félelmem vele kapcsolatban, nehogy nagy legyen a lépcső... Azt is támogatnám éppen e miatt, hogy kölcsönbe menjen egy erős középcsapatba, ahol számítanak rá. Annak semmi értelme, hogy marad a Castillában, és néha felviszik a nagyokhoz. Azt idén kellett volna, csak nem úgy alakult.