R.M.C.F írta:Adom, ott lehet a kulcs a stabil és hatékonyabb csapathoz.Így az egyetlen megoldás, ha leszedjük a franciát
pontosan.ez látszik,bale és ronaldo is tud játszani.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 23., kedd 22:59
R.M.C.F írta:Adom, ott lehet a kulcs a stabil és hatékonyabb csapathoz.Így az egyetlen megoldás, ha leszedjük a franciát
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 23., kedd 22:55
Adom, ott lehet a kulcs a stabil és hatékonyabb csapathoz.Így az egyetlen megoldás, ha leszedjük a franciát
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 23., kedd 22:52
Szerintem a komolyabb meccseken pont ez lesz és ebbe Isco akkor fog beleszólni, ha nekünk lesz fontosabb győzni, akkor ki fog kerülni minden bizonnyal Illarramendi vagy Modric.CS0ki írta:Ancelottinak újra ki kellett találnia a csapatot, és látszólag jó úton van...Kicsit meg van kötve a keze, mert legyünk őszinték, teljesítménytől függetlenül CR, Bale és Hámesz kezdők lesznek, főleg az első kettő. Innentől kezdve viszont ha Benzemát is betesszük, akkor nekem eddig is kevés volt a középpálya, úgy néz ki, hogy talán Ancelottinak is. Így az egyetlen megoldás, ha leszedjük a franciát ( a teljesítménye se olyan hogy feltétlen be kell rakni a csapatba), és feltoljuk a két gólgépünket előre. Mert Bale lassan olyan egyszerű lesz, mint egy vasgolyó, játékba semmit nem tesz hozzá, a védekezés nagyjából büdös neki(olyan szinten, ami kéne egy középpályástól), legjobb feltolni, aztán hadd rohangáljon be a védelem mögé, elég jó befejező, és addig sem zavarja a középpályás építkezést.
Igazából Modric-csal vagyok bajba, akit imádok, de idén eddig csak egy igazán jó meccse volt, hiányoznak a megindulások, több a rossz passz, kicsit beleszürkült a nem túl ideálisan összetett csapatba.
Valami ilyesmit tennék fel:
Illara
Modric Kroos
Hamesz
Bale CR
Csak ugye Isco...őt sem ártana többet játszatni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 23., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 23., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 23., kedd 19:38
Tádám írta:Kerlon írta:Kemény kezdőt pakolt ki az öreg. Kíváncsi vagyok, hogy James vagy Isco lesz fentebbi pozícióban.
Remélem James, kíváncsi vagyok mit tud ott.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. szeptember 23., kedd 19:21
Kerlon írta:Kemény kezdőt pakolt ki az öreg. Kíváncsi vagyok, hogy James vagy Isco lesz fentebbi pozícióban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 23., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 23., kedd 19:19
De, mint a Depor ellen.heccsat írta:remélem Illarra nem húzza le nagyon majd a kp-t
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 23., kedd 19:18
heccsat írta:tetszik a kezdő, már csak egy modric-illarra csere kéne és ez lenne az álom kezdőm
na hajrá csapassuk, remélem Illarra nem húzza le nagyon majd a kp-t
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 23., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. szeptember 23., kedd 19:14
Géci írta:És mi van akkor ha ez megint 4-4-2-ő elöl pedig Bale, CR ?
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. szeptember 23., kedd 19:13
ezen gondolkoznak az emberek a marcán is. könnyen elképzelhető, hogy ez lesz, ami szerintem még mindig jobb megoldás, minthogy isco legyen fals centerÉs mi van akkor ha ez megint 4-4-2-ő elöl pedig Bale, CR ?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 23., kedd 19:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 23., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. szeptember 23., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 23., kedd 18:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 23., kedd 13:03
MERT AZ IS VAGYOK!!!!!mit gondolsz mi újat tud mondani? úgy kérdezgetitek néha szerencsétlen mintha valami belső ember lenne a realnal
James játszani fog, szinte biztos, neki kellenek az ilyen meccsek. Szóval vagy Modric vagy Isco szerintem nem lesz pályán kezdéskor.tubatibi írta:Nagyon megnézném ma az Elche ellen azt a fb-s kezdőt, R24 mennyi esély van rá, hogy az fusson ki a pályára?
Simán lehetne csapatni ilyen kiscsapatok ellen a Kroos/Modric-James-Isco kp-t. Kérdés, hogy Carlo bevállalja-e ezt vagy felküldi a Modric-Kroos-James kp-t, hogy szokjanak össze. Érdekes, kíváncsian várom a hivatalos kezdőt.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 23., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: mrtwelvetrees » 2014. szeptember 23., kedd 8:53
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem