Chicharito - 14
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Chicharito - 14
Dehogynem jobb! Bekötött szemmel jobban erzi kaput Chica, mint Morata.
Abban egyet értek, hogy nem egy ilyen echte befejező csatár kellett volna.
De Moratánál egy osztállyal feljebb van!
Abban egyet értek, hogy nem egy ilyen echte befejező csatár kellett volna.
De Moratánál egy osztállyal feljebb van!
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kicsit labdaügyesebb csatár kellett volna, egyszerűen nem illik ide. Amúgy Moratat mindenki szarozta agyba-főbe, de egyáltalán nem jobb a mexikói szvsz.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem kötözködésből, de neked vannak valamilyen spanyol felmenőid, vagy mi ez az imádat a spanyol játékosok felé?Jim írta:remélem nyáron jön Alcacer
Ez az Alcacer gyerek meg kicsit hamar lett felkapva. Volt a szezon elején pár gólja, meg asszisztja, de azóta elég szépen vissza esett. Mondjuk nekem alapból a játékstílusa sem tetszik.
Jövőre is Karim mögé kell valaki, a kérdés már csak az, hogy ki lenne tökéletes.
Chicharito is maradhatna, mert nagyon olcsó, gondolom a fizetése sem eget verő, tudja, hogy hol a helye, de mikor megkapja a lehetőséget, küzd, hajt. Arra a 15-20 meccsre tökéletes.
naaa...Kerlon írta:mert sutább, mint Khedira
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csak vészmegoldás volt
remélem nyáron jön Alcacer
remélem nyáron jön Alcacer
mert sutább, mint Khedirakelemen.istvan írta:Csak azt nem értem szerencsétlen miért van ennyire mellőzve?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ja valszeg Benzema látta azt a pár bombát aztán leesett neki h ha itt nem hajszolja magát, hamar csicsarító mögött találja magát a kispadon. Szerintem jó ösztönzés volt Benzema számára Javi, aki a kupában valszeg kezdő lesz megint
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Talán Benzema jó formájának lehet hozzá köze.kelemen.istvan írta:Csak azt nem értem szerencsétlen miért van ennyire mellőzve?
- h3x0r
Olyan mint tavaly Casemiro. Ha nagyon kell pihentetni vagy mindenki mas serult, akkor fog jatszani, egyebkent nem nagyon. Nyaron friss BL gyozteskent ugyis tavozik.CS0ki írta:Miért ne jutna? Biztos vagyok benne, hogy egy hét múlva kezdő lesz a kupában, ahogy két hét múlva is a BL-ben is.ezek után én már nem hiszem, hogy egyáltalán valamennyi játéklehetőséghez jut
Miért ne jutna? Biztos vagyok benne, hogy egy hét múlva kezdő lesz a kupában, ahogy két hét múlva is a BL-ben is.ezek után én már nem hiszem, hogy egyáltalán valamennyi játéklehetőséghez jut
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ezek után én már nem hiszem, hogy egyáltalán valamennyi játéklehetőséghez jut, pláne, hogy jesé már lassan visszatér, és azokat a 10 perceket ő is lefogja tudni játszani, ha meg nem, akkor vagy cr vagy bale felmegy centerbe.“Mikor játszott, Chicharito jól teljesített, és jóra értékelem a munkáját. Ha nem játszik többet, az a technikai döntések következménye. (Ancelotti)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Csak azt nem értem szerencsétlen miért van ennyire mellőzve?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Mit kell rajta védeni? Dicsértem igazából, kivéve technikai szempontból, az meg nem fog változni.Mondjuk a védelmében azért had tegyem hozzá, hogy nehéz 15-20 percek alatt formába lendülni...
Amúgy lehet, hogy a vártál kevesebbet fog játszani, mert lehet, hogy olyan felállásban fogunk sokat játszani, ahol Bale, CR van elől.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Mondjuk a védelmében azért had tegyem hozzá, hogy nehéz 15-20 percek alatt formába lendülni...és még alig 1-1,5 hónapja van itt...szóval csodákat nem érdem tőle elvárni, de min. 10 gól össze fog neki jönni szezon végére...CS0ki írta:Azért csak van egy olyan csatárunk, aki még Higunál is gyengébb technikailag! Mindegy, lelkes a gyerek, rohangál szépen, el fog tenni pár golyót a kapuba, remélhetőleg neccesebb meccseken is!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
fogadok bárkivel, hogy nem lesz meccset eldöntő gólja. +3-4nél eltesz majd párat aztán annyiCS0ki írta:Azért csak van egy olyan csatárunk, aki még Higunál is gyengébb technikailag! Mindegy, lelkes a gyerek, rohangál szépen, el fog tenni pár golyót a kapuba, remélhetőleg neccesebb meccseken is!
Nem illik.
Azért csak van egy olyan csatárunk, aki még Higunál is gyengébb technikailag! Mindegy, lelkes a gyerek, rohangál szépen, el fog tenni pár golyót a kapuba, remélhetőleg neccesebb meccseken is!
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
nagyon látszik benne az angol mentalitás még.
mindkét góljánál betolta maga elé és már püfölt,nem szórakozott,kell ez ide.
mindkét góljánál betolta maga elé és már püfölt,nem szórakozott,kell ez ide.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tegnap mindenkinek mutatta a fukkot az emberünk ÍGY TOVÁBB KICSI, MUTASSAD IS!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
nevettesd ki még jobban magad.Top írta:zalkrisz írta:Attól, hogy neked lecsúszott, attól még vannak rajtad kívül több ezren, akik viszont tudatosan lőttek így gólt. De ha neked lecsúszott, akkor Chichanak is. Így van
Jah, és őt meg sem kell kérdezni.
:DD ja a másodikat meg kiszámolta ,ha rálövi a védőre pont gól lesz.Hagyjuk ezt ügyes volt jól állt be szép gólt rugott
Benzemát se birom de 3 szintel benzema alatt van cserének meg jó lesz.
- Fuentealbilla
Hát sajnos inkább Benzemának mutatta a fukkot... , hogy milyen amikor valaki ha ott van előtte a helyzet akkor bevágja és nem elbenzemázza. Csóri annyi gólt lőtt kis túlzással mint Benzin az utóbbi fél évben a Realban
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát ha azt nézzük, hogy béla idén csicsa szintjén "mozog" a pályán akkor lehet, hogy borsótól inkább várhatjuk a bombákatRealista24 írta:Mindenki Baletol varja a bombákat, jott a kicsi, aztan mutatja a fukkot Mr. Ballabnak
na jó nem