Igen,de nem mint emberek,mert minket is anya szült,hanem a felfogásban,tiszteletben,hozzáállásban,kevesebb gyűlölettel rendelkeztünk pl.........számottevő időt foglalkoztam a két tábor kiértékelésével éveken át......mindig is érdekel az emberek gondolkodása,és igen,nagy volt a kontraszt,most hogy a madrid megnyerte a 10.bl-t,kezdenek visszavenni....de előtte brrrrrr......Miért, mi mások vagyunk?
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Vermaelen első gólja Barça-mezben.
A vele és Suárezzel kiegészülő Barça B játszik éppen barátságos meccset az indonéz U19-es válogatottal, a fenti góllal vezetünk 1-0-ra.
szerk.: Suárez is lőtt egyet.
A vele és Suárezzel kiegészülő Barça B játszik éppen barátságos meccset az indonéz U19-es válogatottal, a fenti góllal vezetünk 1-0-ra.
szerk.: Suárez is lőtt egyet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát ez igaz.
tegnap is kapott egy kamutizit az elche, már ment az uefalona, aztán mivel volt pár támadásuk, jött az is, hogy barcakurva csapat ez is.
fél órán belül meg megdőlt mind a kettő, mert egyrészt ti is kaptatok egy olyan tizit, másrészt meg kitömtétek őket, mint általában az összes kiscsapatot.
közben odaát is olvastam ilyeneket, hogy kroos szar igazolás, meg hogy az elche meccsben volt, stb.
mind a két tábor hajlamos túlzásokba esni.
tegnap is kapott egy kamutizit az elche, már ment az uefalona, aztán mivel volt pár támadásuk, jött az is, hogy barcakurva csapat ez is.
fél órán belül meg megdőlt mind a kettő, mert egyrészt ti is kaptatok egy olyan tizit, másrészt meg kitömtétek őket, mint általában az összes kiscsapatot.
közben odaát is olvastam ilyeneket, hogy kroos szar igazolás, meg hogy az elche meccsben volt, stb.
mind a két tábor hajlamos túlzásokba esni.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért, mi mások vagyunk? Elég benézni a tegnapi megy a meccs topikba. Gyerekes... Annak a barcának még jó, hogy nem ment neki minden kiscsapat. Mi megtettük, kaptunk is 11 gólt két meccsen. Évekve telt míg megtanultunk játszani ellenük. Akkor a kicsikkel mi lett volna? barcakurva csapatok... Meg h tolják a barcát már most.. persze, az is a barca hibája, hogy 2-0 után 4-et kapunk a Sociedadtól. Inkább ne süllyedjünk le a szintükre.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Meg a Barcának mindenki lefekszik szokott még menni.Drake írta:Amikor mi gálázunk akkor itt a "Hadd higyjék el,hogy jók,aztán amikor jön az első nagyobb csapat akkor koppannak." szöveg a menő.Sose lesz egyetértés a két csoport közt,ezt jó lenne végre elfogadni.mathers írta:átnéztem a barca fórumra de kár volt. Azt írja egy tag ott, hogy semmi játékunk nem volt. Az Elche lefocizott minket és egy már földön hevert csapat ellen gáláztunk. Azért néha komolyan meglepődök, hogy vannak olyanok akik még Hegyi Ivánt is felül múlják.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Amikor mi gálázunk akkor itt a "Hadd higyjék el,hogy jók,aztán amikor jön az első nagyobb csapat akkor koppannak." szöveg a menő.Sose lesz egyetértés a két csoport közt,ezt jó lenne végre elfogadni.mathers írta:átnéztem a barca fórumra de kár volt. Azt írja egy tag ott, hogy semmi játékunk nem volt. Az Elche lefocizott minket és egy már földön hevert csapat ellen gáláztunk. Azért néha komolyan meglepődök, hogy vannak olyanok akik még Hegyi Ivánt is felül múlják.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
átnéztem a barca fórumra de kár volt. Azt írja egy tag ott, hogy semmi játékunk nem volt. Az Elche lefocizott minket és egy már földön hevert csapat ellen gáláztunk. Azért néha komolyan meglepődök, hogy vannak olyanok akik még Hegyi Ivánt is felül múlják.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azt is hozzá tette, de tisztán emlékszem, hogy zsinorba volt 2 meccse is, hogy volt hibázott büntetője... Mind1 amùgy lényegtelen, csak ez a Farkas Norbi néha kap valami löketet az agyba...CS0ki írta:Ezek egyike sem a baj nokságban volt. A spanyol bajnoki meccseken, összefoglalókban hajlamosak a kommentátorok kizárólag a bajnoki statisztikákról beszélni, még ha nem is hívják fel a figyelmet erre mindig.a tavalyi szuperkupa döntőbe is hagyott ki az atletico ellen, meg mikor dimatteo kiütötte őket a chelseavel akkor is kihagyott egyet...
Ezek egyike sem a baj nokságban volt. A spanyol bajnoki meccseken, összefoglalókban hajlamosak a kommentátorok kizárólag a bajnoki statisztikákról beszélni, még ha nem is hívják fel a figyelmet erre mindig.a tavalyi szuperkupa döntőbe is hagyott ki az atletico ellen, meg mikor dimatteo kiütötte őket a chelseavel akkor is kihagyott egyet...
- Galacticos
hát mert nem is igaz.Géci írta:Farkas Norbi szerint, Messi 4 év után rontott büntetőt. Ebben nem vagyok biztos...
a tavalyi szuperkupa döntőbe is hagyott ki az atletico ellen, meg mikor dimatteo kiütötte őket a chelseavel akkor is kihagyott egyet...
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Értem én, de pont az ilyen dolgok miatt nem nagyon nézem egyik ilyen műsorukat sem.
Ha már Fieszta: nálam Vincze Ottó viszi a prímet, nagyon bírtam játékosként, de amit ott leművel, eszméletlen... Úgy beszél néha, mintha x éven keresztül lett volna közönség kedvenc a Barcában. A magyar sportújságírás is lesüllyedt a hazai foci színvonalára...
Ha már Fieszta: nálam Vincze Ottó viszi a prímet, nagyon bírtam játékosként, de amit ott leművel, eszméletlen... Úgy beszél néha, mintha x éven keresztül lett volna közönség kedvenc a Barcában. A magyar sportújságírás is lesüllyedt a hazai foci színvonalára...
-
De most érted... Egy olyan valakiről beszélünk aki a "nagy" Fiesta isten f...sza... Meg a spanyol foci mindentudója. Erre benyom egy ilyet!
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha ez a szótárában azt jelenti, hogy mellélőtte, akkor lehet, egyébként:Géci írta:Farkas Norbi szerint, Messi 4 év után rontott büntetőt. Ebben nem vagyok biztos...
http://kephost.com/images/2014/09/21/Nevtelen4cc8f.png
-
Farkas Norbi szerint, Messi 4 év után rontott büntetőt. Ebben nem vagyok biztos...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de most poén nélkül gülü lát olyan jól a pályán mint messi mondjuk olyan szemekkelh3x0r írta:Ozilrol hamar megfeledkeztelDrake írta:A tegnapi kommentembe elfelejtettem beírni,hogy JELENLEG szerintem nincs még egy olyan játékos aki úgy lát a pályán mint Ő.
- h3x0r
Ozilrol hamar megfeledkeztelDrake írta:A tegnapi kommentembe elfelejtettem beírni,hogy JELENLEG szerintem nincs még egy olyan játékos aki úgy lát a pályán mint Ő.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sok játékos ad ilyen passzokat, sőt, lehet, hogy többet is meccsenként, az már más kérdés, hogy:
1. nem látod azokat a meccseket
2. nem lesz belőle gól, mert a támadó balfallosz.
Úgyhogy óvatosan bánnék a véleményeddel.
1. nem látod azokat a meccseket
2. nem lesz belőle gól, mert a támadó balfallosz.
Úgyhogy óvatosan bánnék a véleményeddel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A tegnapi kommentembe elfelejtettem beírni,hogy JELENLEG szerintem nincs még egy olyan játékos aki úgy lát a pályán mint Ő.Persze azért Zidane,meg a fénykorában lévő Xavi meccsenként több killerpasst adott,de a mai irányítóknál szerintem jobb a Bolha.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem konkrétan a posztról és feladat körön van a hangsúly. Legalább is nekem úgy jött le, hogy Drake (asszem) el lőtt egy olyat, hogy senki nem lát úgy a pályán, mint Messi és ez nem tetszik a fórumnak, jogosan.... Nagyon jó egyébként ebben is, de abszolút nem a legjobb.Fuentealbilla írta:Akkor már talán Zidane nem? Guti alkalmanként pazar játéka mellett nem tudott konstans jó teljesítményt lehozni egy fél szezonon át sem... nem véletlenül nem volt huzamosabban a Real színeiben kezdő... így márpedig soha nem lehet a LEG-ek között emlegetni... még akkor sem ha néhány megoldását szerintem maga Zidane is irigykedve nézte. (kis túlzással)
Xabi mélységi irányító volt. Messi azért nem jött ennyire hátra
Xavi egy kiemelkedő player volt, de a LEG-ek névsorában azért őt sem erőltetném... Iniesta meg sosem volt klasszikus irányító inkább bal szélről próbált meg alkotni általában... bár a Barca meccsein idén megfigyelhető, hogy kezd egy kicsit hátrébb játszani... (gondolom) előre már kopik a gyorsaság... 30 év az 30 év... ha megérkezik pitbull a barcába akkor úgyis le lesz fedve az elől lévő helyek a gránátosoknál.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Fuentealbilla
Akkor már talán Zidane nem? Guti alkalmanként pazar játéka mellett nem tudott konstans jó teljesítményt lehozni egy fél szezonon át sem... nem véletlenül nem volt huzamosabban a Real színeiben kezdő... így márpedig soha nem lehet a LEG-ek között emlegetni... még akkor sem ha néhány megoldását szerintem maga Zidane is irigykedve nézte. (kis túlzással)adamzz írta:Igen, Messi most már a valaha volt legjobb irányító is.
Végülis egy Guti,Xabi,Xavi,Iniesta vonulat elmehet a faszomba.
Xabi mélységi irányító volt. Messi azért nem jött ennyire hátra
Xavi egy kiemelkedő player volt, de a LEG-ek névsorában azért őt sem erőltetném... Iniesta meg sosem volt klasszikus irányító inkább bal szélről próbált meg alkotni általában... bár a Barca meccsein idén megfigyelhető, hogy kezd egy kicsit hátrébb játszani... (gondolom) előre már kopik a gyorsaság... 30 év az 30 év... ha megérkezik pitbull a barcába akkor úgyis le lesz fedve az elől lévő helyek a gránátosoknál.