Mennyei futball
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mennyei futball
Fura, hogy tud beszélni a szövetségi kapitányunk
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Bognár egy hulye fasz. Mindenkinek jobb lenne, ha maradna az alkoholizmusnál.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Igen!Ők BLSZ 1-esek?
Ők BLSZ 1-esek?BBarni írta:Vízművek 0-2 FFCdannen írta:
na, akkor végre bizonyíthat is a világújdonságok után
Gólok: Balló, Juhász
problem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Vízművek 0-2 FFCdannen írta:na, akkor végre bizonyíthat is a világújdonságok utánBBarni írta:Ferenczi Attila lett az FFC(Fradi szurkolói csapat) edzője!
Gólok: Balló, Juhász
problem?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor már érthető miért ennyire zabos barátjára "Pali"-ra. Szembeköpték a magyar edzői társadalmat, szánalom az öreg.BBarni írta:Más:Állítólag Bognár beajánlotta magát szövetségi kapitánynak, de finoman elutasították!
Bognár újra megmondja a tutit
-
Ferenczi Attila lett az FFC(Fradi szurkolói csapat) edzője!
Más:Állítólag Bognár beajánlotta magát szövetségi kapitánynak, de finoman elutasították!
Más:Állítólag Bognár beajánlotta magát szövetségi kapitánynak, de finoman elutasították!
-
Ezek a szekus dolgok olyanok, hogy még sose lett bizonyítva semmi pedig állítólag mindig lehetett volna csak valamiért mégse!Ettől függetlenül lehet, hogy így van, de én nem így gondolom! Lehet kifogásolni ezt a szekut, de akkor mondjatok egyet ahol normálisak, és az előéletük is tiszta!A TCS féle brigád jobb volt akik a falhoz nyomtak motozásnál meg volt rá példa, hogy olyan helyeken is megmotoztak ami nem túl kellemes(a férfiaknak)? Hozzáteszem nekem még egyszer nem volt velük konfliktusom!(mármint a mostaniakkal)
A szkenner fő oka pedig az volt, hogy ne lehessen egy kitiltott személynek a haver szurkolói kártyájával vagy ingyen bejönni!Én ebbe nem látok hibát viszont annak is igazat adok aki azt mondja, hogy szurkolók meccsre járását kellene megnehezíteni!
A szkenner fő oka pedig az volt, hogy ne lehessen egy kitiltott személynek a haver szurkolói kártyájával vagy ingyen bejönni!Én ebbe nem látok hibát viszont annak is igazat adok aki azt mondja, hogy szurkolók meccsre járását kellene megnehezíteni!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Géci írta:Most, hogy így mondod a rendészekről is mondtak valamit. Valami olyan rémlik, hogy nincsenek ellenőrízve, és ott is van nem egy érdekes priuszù emberke. A szurkolói kártya által meg, ha valaki beugat Kubatovnak akkor ahoz lemennek elbeszélgetni. Látod Barni mondom itt neked az estimesét!
A szekusok 80%-a ha jól tudom börtönben is volt. Minden meccsen minden szarra pattannak, provokálnak, nagyképűznek, és azt hiszik, ők a menők. Nem egy embert megfenyegettek már, állítólag igen, házhoz is mentek, illetve tegnap fel volt festve az egyik aluljáróba, hogy Magyar Balázs, ki van most a mikróba? Vagy valami ilyesmi..Állítólag a szekusok őt is meglátogatták, és a két gyerekével fenyegették, hogy mikróba teszik. (Ezt én is csak tegnap olvastam fradi fórumon, nem tudom mennyire igaz).
Máltán állítólag aki Kubatovot szidta, azzal szintén elbeszélgettek.
De ezek is csak ilyen "állítólag" dolgok, amiket itt-ott olvasok, bár általában olyan helyen, ahol nem a vezetőség ellen vannak, mégis ilyeneket írnak.
Hosszú, bonyolult történet.csababarca írta:Nem vagyok jártas a magyar foci ezen területén, de most mi is ez a balhé a beléptetőkártyákkal?
Meg a ujjlenyomat szkennerrel? Mitől félnek a szurkolók? Vagy mi is a baj ezzel tulajdonképpen? Féltik a személyiségi jogaikat vagy mi? Most nem azért,de ezen már semmi nem múlna, így is mindent tudnak mindenkiről,amit csak akarnak.
Szóval nem értem mire ez a nagy ellenállás, vagyis gondolom,mi itt a bibi, de akkor meg nem kéne hőbörögni.
Az egész úgy kezdődött, hogy erről nem volt szó. Se a magas jegyárakról, se szkennerről. Nem egy Kubatov nyilatkozat van arról, ahol elmondja, nem lesz nagy jegyáremelkedés.
2010-ben a Fradi pályán először bevezették a szurkolói kártyát. Anyja neve, születés, fénykép. Magyarországon először, egyedüliként. A szurkolók már ebbe is nehezen mentek bele, de elfogadták. Pedig előtte évek óta semmi balhé nem volt, az újpesti 6-0át leszámítva.
Aztán jött az új stadion, ahová már szkenner is kell. Eddig is tudtak rólad mindent, van a stadionban 330 arcfelismerő kamera. Minek kell még ez is? Az egész világon nincs ilyen, sehol sem. Angliában megtudják oldani a kamerákkal meg a kártyával. Ez pedig állítólag a világ legfejlettebb stadionja. Az emberek szórakozni jönnek ide. Minek kell úgy bánni az emberekkel, mintha börtönbe jönnének? Sőt, az első mérkőzéseken kiderült, hogy a szkenner ugyanúgy hibás, ugyanis több embernél sem nyílt ki a kapu, így végül a szekusok engedték be őket külön. Ja, ha már szekusok..az állítólag "belógók", akik eddig ingyen tekintették meg a meccset, most is ugyanúgy fogják, mert a szeku beengedi őket.
De még ha be is lóg 50-60 ember. Melyik nagyobb veszteség? Az az 50-60 ember, aki ingyen bement, vagy így, hogy 18.000 ember helyett 4-5ezer lesz a Haladás ellen.
És szinte biztos vagyok benne, hogy Kubatov is belátta már a hibáját, de nem fogja eltörölni, mert azzal elismerné, hogy elbukott.
Akik pedig szkenneltek, és szeretnének idegenbeli meccsre menni...az is egy érdekes történet. Mindenki gyülekezik a stadionnál, ott buszba terelik őket, ahová minden buszra feljut 5-6 szekus is.
Most, az Újpest ellen a stadionnál összegyűltek a szurkolók, át kellett menniük a biztonsági rendszeren, aztán felültek a buszra, elindultak az M0-son, és több mint egy óra alatt értek az Újpest stadionjához. Ott még természetesen megmotoztak néhány embert, majd beengedték őket. Pedig állítólag ez már nem a "balhés" részleg, mégis úgy bánnak a maradék szurkolóval, mint a birkákkal. Nem egy ember írta már, hogy egy ideig biztos nem megy ki, hiába van meg a bérlete. Undorító, ami itt folyik.
De van szkenner, és ez a lényeg..míg máshol a szurkolói kártyás is halogatják.
szerk.: Ja, és a tegnapi lilák elleni meccs után, Doll lenyilatkozta, hogy mennyire hiányoztak a szurkolók, és az ő támogatásuk. Na a hivatalos fradi oldal ezt kivágta a nyilatkozatból.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most, hogy így mondod a rendészekről is mondtak valamit. Valami olyan rémlik, hogy nincsenek ellenőrízve, és ott is van nem egy érdekes priuszù emberke. A szurkolói kártya által meg, ha valaki beugat Kubatovnak akkor ahoz lemennek elbeszélgetni. Látod Barni mondom itt neked az estimesét!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem vagyok jártas a magyar foci ezen területén, de most mi is ez a balhé a beléptetőkártyákkal?
Meg a ujjlenyomat szkennerrel? Mitől félnek a szurkolók? Vagy mi is a baj ezzel tulajdonképpen? Féltik a személyiségi jogaikat vagy mi? Most nem azért,de ezen már semmi nem múlna, így is mindent tudnak mindenkiről,amit csak akarnak.
Szóval nem értem mire ez a nagy ellenállás, vagyis gondolom,mi itt a bibi, de akkor meg nem kéne hőbörögni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Persze Géci!
Egyébként akkor leírom mert bár Géci csapattársának a haverja tudja, de a szkenner miatt van a konfliktus Kubatov és a szurkolói csoportok között!Azóta már több dolog miatt is jobban kiéleződtek a dolgok(máltai meccsen volt huhogás,uefa büntetett Kubatov meg kiküldte a csekkeket azoknak akik állítólag huhogtak de ezt ők tagadják, végül nem kellett befizetniük, mert törölték a büntetést!Volt szó róla, hogy többen ingyen jártak be a meccsekre tavaly őket állítólag kitiltották 2(?) évre,a security miatt is áll a bál, szóval megy a harc, de ez már egy folyamatnak a tetőpontja ), mindkét félnek meg van az igaza, de ez így senkinek se jó!Szóval nem azért van rossz viszony, mert az ultrák túl sokat tudnak róla(ezt nem is értem, mindenki tudja, hogy 2-es szektoros volt más mi van?Ja hogy autószerelő volt...mekkora titok!) hanem a szurkolókat ért vélt és valós sérelmek miatt!
Persze ha a politikus dolgot bűnözésnek vesszük akkor jogos! A vecsési dolog meg egy hülyeség minek vette volna meg a jegyeket Kubatov amikor oda csak új szurkolói kártyával lehetett bemenni és a szurkolói csoportoknak olyan nincs!Ezért mentek a hazai szektorokba az ultrák, és ezért "szurkoltak"(igen kemény 1-szer hangzott fel, hogy Vecsés-Vecsés) a hazaiaknak, mert korrektek voltak!Nemcsak volt bűnöző, hanem most is az. A vecsési dolgokról viszont nemtudok, de eltudom képzelni.
Egyébként akkor leírom mert bár Géci csapattársának a haverja tudja, de a szkenner miatt van a konfliktus Kubatov és a szurkolói csoportok között!Azóta már több dolog miatt is jobban kiéleződtek a dolgok(máltai meccsen volt huhogás,uefa büntetett Kubatov meg kiküldte a csekkeket azoknak akik állítólag huhogtak de ezt ők tagadják, végül nem kellett befizetniük, mert törölték a büntetést!Volt szó róla, hogy többen ingyen jártak be a meccsekre tavaly őket állítólag kitiltották 2(?) évre,a security miatt is áll a bál, szóval megy a harc, de ez már egy folyamatnak a tetőpontja ), mindkét félnek meg van az igaza, de ez így senkinek se jó!Szóval nem azért van rossz viszony, mert az ultrák túl sokat tudnak róla(ezt nem is értem, mindenki tudja, hogy 2-es szektoros volt más mi van?Ja hogy autószerelő volt...mekkora titok!) hanem a szurkolókat ért vélt és valós sérelmek miatt!
Szerintetek egy belső ember a Fradinál kiteregetne? :-D Ezt most ne vedd fel Bbarni, mert nem ismerlek, de épp ésszel gondolkozva szerintem veled ebben témában nem érdemes vitatkozni. Kubatovból és a magyar felső vezetőkből amúgy bármit ki lehet nézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nemcsak volt bűnöző, hanem most is az. A vecsési dolgokról viszont nemtudok, de eltudom képzelni.
-
Ezt annyira biztosan állítod, mint azokat az állításokat amik 90%-ban megdőltek? Csapattársam haverja ultra. Innen hallottam. Persze lehet, hogy nem így van, de annyi kiröhögésedből lett már koppanás, hogy nem lepne meg az sem, ha nekem lenne igazam. Ettől független fentartásokkal kell kezelni azt amit írtam, mert hát nekem is mondták...
-
Hát most bocsi de ilyen hülyeséget, hogy Kubatov bűnöző volt, meg, hogy megvette az idegenbeli jegyeket, ilyet ritkán olvasok! Nem tudom ezeket hol hallottad de ha van még ilyen akkor jöhet!Géci írta:Az összes vagyonom rátettem volna, hogy Barni szépen fog reagálni arra amit írtam... És tudja mint mindíg...
-
Az összes vagyonom rátettem volna, hogy Barni szépen fog reagálni arra amit írtam... És tudja mint mindíg...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
pedig azt mondta a mezei, hogy ő az otp bank liga "nájere"Ferencváros írta: Dibusz meglepően bizonytalan volt.
Nem illik.