Pérez: “Tudom, hogy sok drukkert aggaszt Cristiano Ronaldo helyzete, de mindent megteszünk, hogy itt maradjon és innen vonuljon vissza. A Tizediket Cristianóval fogjuk megnyerni.”
most már azért perezt se értem,minden másnap nyal ronaldonak..
mit kell túl játszani,szeretem ronaldot,és tudom hogy nagyon fontos ő,de azért ne hogy már ezt kelljen érte csinálni.
akar hosszabítani vagy nem?
ha nem,akkor lehet kicsit basztatni hogy gondolkozzon,de azért ez már túlzás..ha ő úgy érzi hogy tudna menni jobb csapatban,akkor jó pénzért mehet el,de nem INGYEN.röhejes azért hogy csak azért fog a végén maradni mert már 6x annyi pénzt fog kapni mint most......
ez a thiagos duma hogy nem akarja leigazolni ez komolyan röhej..
nem tudom hogy mi van perezzel,de szerintem most egy épp önálló gondolata sincs...
neymar óta csak teng leng,nem igaz hogy nem tudja bejelenteni az edzőt sem,érdekes a bayernnél már fél éve lehet tudni hogy ki lesz nyártól,sőt a nagy riválistól elhozták a legjobb játékosukat a bl döntő előtt,erről ennyit hogy mennyire jó kapcsolatot kéne tartani a barcelonával...
de ha meg kikapunk akkor meg bekapcsoltatja majd a locsolót a bernabeuba...kész kabaré ami most folyik itt.
A Real Madridnak nem kell keresnie a következő Galaktikusát, mert ő már a csapatban játszik és egy centbe se fog kerülni Péreznek.
ezt meg azért ne......kezeljük helyén a dolgot.fiatal,ügyes,tehetséges,bizonyítson!