Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Jesének továbbra is csak másodhegedűs szerep fog jutni, még évekig, jó eséllyel, főleg, ha az új felállás ilyen olajozottan fog működni.
Annó is fenyegetőzött már, hogy vagy felnőtt tagság vagy lelép. Én úgy gondolom, hogy nagyobb annál az önérzete, mint hogy még két (három) évi padozzon.
Mert azt ne gondolja senki, hogy ha már nem lesz CR, akkor nem lesz igazolás a helyére. Bale/James ide vagy oda.
Annó is fenyegetőzött már, hogy vagy felnőtt tagság vagy lelép. Én úgy gondolom, hogy nagyobb annál az önérzete, mint hogy még két (három) évi padozzon.
Mert azt ne gondolja senki, hogy ha már nem lesz CR, akkor nem lesz igazolás a helyére. Bale/James ide vagy oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2-3 éve van még, hogy fejlődjön. 24 éves korára már azért el fog dőlni, hogy mire hivatott, bár, ha Di Mariából indulunk ki, akkor 25-26 éves koráig is lehet "várni". Tehát CR még 2 évig mondjuk itt lesz, addig Jesé teljesen felkészülhet arra, hogy átvegye a posztját. Ennyi idő alatt minden kiderül. Ráadásul ha Jesé nem válik be, akkor bőven van időnk pótolni.VanillaSky írta:Ez mire van alapozva? Komolyan kérdezem. Ha emlékeim nem csalnak a 21 éves CR kicsit komolyabb szinten tolta már, mint most Jesé, fél év kihagyás után. Ennyi erővel Puskás szerepét is átvehette volna Gera Zoli, mert hasonló volt csak "picit" gyengébb néhány dologban.van egy Jesénk, akiben minden megvan, hogy egy nap átvegye CR helyét a pályán
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Ez mire van alapozva? Komolyan kérdezem. Ha emlékeim nem csalnak a 21 éves CR kicsit komolyabb szinten tolta már, mint most Jesé, fél év kihagyás után. Ennyi erővel Puskás szerepét is átvehette volna Gera Zoli, mert hasonló volt csak "picit" gyengébb néhány dologban.van egy Jesénk, akiben minden megvan, hogy egy nap átvegye CR helyét a pályán
Pontosabban, amíg itt van CR, Bale, Isco, James, Jesé addig semmilyen "nagyágyú" (pl. Sterling) leigazolásával nem kell törődnünk. Kevés szerencsés ilyen klub van mint mi.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
van egy Jesénk, akiben minden megvan, hogy egy nap átvegye CR helyét a pályán
- ikarus93
Sterlinget olyan 3-4 év múlva hoznám el, ha folyamatosan tud évről-évre fejlődni, akkor 23-24 évesen lesz olyan szinten, hogy megállja a helyét egy Real Madridba. Mindenestere biztató jeleket mutat, 19 évesen oktatja a PL védőit, és ilyet legutóljára CR-nél láttam, aki 19-20 évesen a MU-ba, húzóember volt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Majd CR után eldönti az akkori edző, hogy milyen stílust, felfogást akar. Ha direktebb focit, akkor Sterling (ha nem áll meg a fejlődésben) jó választás lehet.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Házon belül kell majd Cé pótlását megoldani 2016ban mert ha valaki konkrétan a helyére jönne annak az embernek lőttek is...folyamatosan Céhez mérné a média meg a szurkolók többsége is amiből nincs az a focista aki jól jönne ki.Majd a James/Jesé/Bale trióbol valamelyik átveszi a vezérbika szerepét.h3x0r írta:Amíg CR itt van, nincs is értelme Sterling-ről beszélni. Ha Cé távozik, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy a Heszé - Hámesz - (H)isco hármassal pótoljuk vagy kell egy új ember a csapatba.Kerlon írta:Sterling? Már nagy családos, kevés az a 2 millió havonta. Amúgy nekem jelenleg nem kéne, előre nem kell ember.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
En mar nem is foglalkozom azokkal a pletykakkal, amik szerint tamadot igazolunk... Viszont ha mar mindenkepp jon valami tamado jovo nyaron, az Reus legyen
- h3x0r
Amíg CR itt van, nincs is értelme Sterling-ről beszélni. Ha Cé távozik, akkor elgondolkodhatunk azon, hogy a Heszé - Hámesz - (H)isco hármassal pótoljuk vagy kell egy új ember a csapatba.Kerlon írta:Sterling? Már nagy családos, kevés az a 2 millió havonta. Amúgy nekem jelenleg nem kéne, előre nem kell ember.
Sterling? Már nagy családos, kevés az a 2 millió havonta. Amúgy nekem jelenleg nem kéne, előre nem kell ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már augusztusban is akart, főleg miután bedobták a nevét nálunk, aztán gondolom ki akarta használni ezt és azt, hogy lelépett Suarez.2 es fel honap mulva tolti be a 20-at Mondjuk nem ertem miert most jott elo az otlettel mikor 2017-ig van szerzodese. Ha varna egy evet, sokkal jobb alkupozicioban lehetne. Addig meg csak eleldegel valahogy evi 2 millio eurobol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
2 es fel honap mulva tolti be a 20-at Mondjuk nem ertem miert most jott elo az otlettel mikor 2017-ig van szerzodese. Ha varna egy evet, sokkal jobb alkupozicioban lehetne. Addig meg csak eleldegel valahogy evi 2 millio eurobol.Realista24 írta:Fizetésemelést akar, heti 30ezer font nem elég egy sokat bizonyított, 19 éves játékosnakAnthony írta:Na, tudom hogy csak pletyka, szeptemberben minek is próbálkoznak az újságok
De ide a Sterlinges barátommal !!!
Remélem DM esetéből tanult az összes játékos aki nálunk játszik vagy a közeljövőben nálunk szándékozik kikötni.Realista24 írta: Fizetésemelést akar, heti 30ezer font nem elég egy sokat bizonyított, 19 éves játékosnak
Sterling játékát egyébként csípem, de bármennyire is jó lenne itt látni, ez csak valaki kárára történhetne.
Főleg ha Jesé képes lesz hozni a korábbi szintjét.
A kezdőből nem cserélnék rá senkit, James is talán felveszi a ritmust és nem csak Elche szintű csapatok ellen fog villogni.
És akkor még ott van Isco is, aki így is fájdalmasan kevés játékpercet kap, ahhoz képest amiket mutat azokban a 20 percekben amit neki szánnak jelenleg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fizetésemelést akar, heti 30ezer font nem elég egy sokat bizonyított, 19 éves játékosnakAnthony írta:Na, tudom hogy csak pletyka, szeptemberben minek is próbálkoznak az újságok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na, tudom hogy csak pletyka, szeptemberben minek is próbálkoznak az újságok
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
na még csak egy arab sejk kellene aztán szépen lennénk...ja mégse
Perez olyan amilyen, de még mindig nagyon boldogok lehetünk, hogy ő az elnök
Perez olyan amilyen, de még mindig nagyon boldogok lehetünk, hogy ő az elnök
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem jöhet semmi ilyen forma.tubatibi írta:És nálunk lehetne olyan, hogy pl jön egy arab fószer milliárdos vagyonnal Perez után és azt mondja, hogy ő szeretne indulni a választásokon, nem ért a labdarúgáshoz, de az üzleteléshez baszott mód, a játékosigazolásokat teljes mértékben az edzőre bízza(Tudom, hogy ez sokkal összetettebb és rengeteg dolog van még, de értitek), ő meg adja a dellát.
Vagy ez ütközne a klub történelmével, illetve gondolkodásmódjával? Mert nem hiszem, hogy ne lenne egy olyan multi-milliárdos, aki ne akarna egy ilyen csapat elnöke lenni.
20 éve pártolónak kell lenni, és a költségvetés x százalékával rendelkeznie kell egy spanyol banknál. Talán 15%.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És nálunk lehetne olyan, hogy pl jön egy arab fószer milliárdos vagyonnal Perez után és azt mondja, hogy ő szeretne indulni a választásokon, nem ért a labdarúgáshoz, de az üzleteléshez baszott mód, a játékosigazolásokat teljes mértékben az edzőre bízza(Tudom, hogy ez sokkal összetettebb és rengeteg dolog van még, de értitek), ő meg adja a dellát.
Vagy ez ütközne a klub történelmével, illetve gondolkodásmódjával? Mert nem hiszem, hogy ne lenne egy olyan multi-milliárdos, aki ne akarna egy ilyen csapat elnöke lenni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Dehogynem, amikor megveszed a mezt meg a bögrétRealista24 írta:Mire gondolsz pontosabban? A klub a rendelkezésekre álló bevételekből és tőkéből tud igazolni. Magánvagyont hivatalosan senki nem tol bele.Remy írta:Érdekelne egy kis infó arról, hogy a Real hogyan igazol. Tehát értitek van pl. a Chelsea. Ott Abra a tulaj és Ő zsebből is beszáll a buliba. De Perez itt csak elnök.
Lehet, hogy ez a kérdés így hülyén jön ki, de eddig nem foglalkoztatott ez a kérdés annyira.