Hát kinek mi, az a film is tetszett, de kicsit másabb a hangvétele a két filmnek szerintem. Abban szerintem kicsit oldottabb a hangulat, míg itt több a feszültség. Meg ugye itt a romantika végig szerepet játszik, ott meg csak a végén kerül a színre igazán.nmate írta:50/50 jóval jobb film a témában. Legalábbis hozzám közelebb állt. Ez sem lett volna gáz, csak amikor valami fontosabb történt, ott még ráraktak egy adag nyálat, vagy drámát. Nagyon le akarták tolni a hangsúlyosabb részeket az ember torkán.
Szóval ja. 6-6,5 körüli. Nem értem a hájpot.
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
50/50 jóval jobb film a témában. Legalábbis hozzám közelebb állt. Ez sem lett volna gáz, csak amikor valami fontosabb történt, ott még ráraktak egy adag nyálat, vagy drámát. Nagyon le akarták tolni a hangsúlyosabb részeket az ember torkán.
Csillagainkban a hiba: igazán elgondolkoztató, néhol unalmas és igen ironikus, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahogy a lány se kap választ a könyvvel kapcsolatos kérdéseire úgy mi se kapunk választ arra, hogy mi lesz a fiú halála után. Mondjuk evidens, hogy ő is eltávozik.Talán 7,5 felet nyomnék rá.
A főszereplő lányra meg 10/10-et.
A főszereplő lányra meg 10/10-et.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Demóna jó nagy kula lett, 10 év felett senkinek nem ajánlom
Kép az Inherent Viceból. Legyen már egy kumma trailer, hát nem igaz Ha minden jól megy, holnap megveszem a könyvet.
Kép az Inherent Viceból. Legyen már egy kumma trailer, hát nem igaz Ha minden jól megy, holnap megveszem a könyvet.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Van ez a G-Force - Rágcsávók című mesefilm. Egy 2009-es cuccról van szó, tudom nem aktuális, de én még most láttam és hozzá kapcsolódóan kezdtem el filózni azon, hogy miért húzzák le ezeket? Tehát hogy aki lehúzza az mégis mit várt tőle? Nem egyértelmű már első ránézésre vagy megnézve trailert, hogy mi lesz ez? Én totál azt kaptam, amit vártam, egy hatalmas nagy faszságot. Nemtom ki lehet olyan beteg, aki ilyeneket kitalál és még filmre is vesz, de elképesztő egy fazon lehet.
Vagy csak én vagyok fordítva bekötve, hogy élveztem? Sztem kibaszott abszurd az egész alapkoncepció, hogy titkos ügynöknek kiképzett rágcsálók parádéznak, aztán támadnak a kávéfőzők meg satöbbi, sokszor már nem bírtam nézni szinte, hogy mi jöhet még... Sztem ez tipikusan az a kategória, ami annyira szar, hogy már jó. És nem pedig az, amit lehúzok, mert hulladék és kap egy kegyelem kettest.
Kérdés tehát igazából felétek, hogy ti hogy vagytok ezzel, meg a hasonló filmekkel/mesékkel?
Vagy csak én vagyok fordítva bekötve, hogy élveztem? Sztem kibaszott abszurd az egész alapkoncepció, hogy titkos ügynöknek kiképzett rágcsálók parádéznak, aztán támadnak a kávéfőzők meg satöbbi, sokszor már nem bírtam nézni szinte, hogy mi jöhet még... Sztem ez tipikusan az a kategória, ami annyira szar, hogy már jó. És nem pedig az, amit lehúzok, mert hulladék és kap egy kegyelem kettest.
Kérdés tehát igazából felétek, hogy ti hogy vagytok ezzel, meg a hasonló filmekkel/mesékkel?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Már fönt van HD-ban a Térkép a csillagokhoz. Wtf, nem most megy a mozikban?
Az ADS Service forgalmazásában van, szóval ott lesz a mozikban. Mondjuk vicces film les ez így, az első részt csak a torrentesek láthatták...ikarus93 írta:Valaki aki nagy mozis, meg tudná mondani nekem, hogy a Monsters Dark Continent címü filmet, melyik mozi fogja adni és mikor? Elvileg a magyar bemutató szeptember 25.én lesz, de se a Cinema city, se az Apollo mozi nem reklámozza.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The fault in our stars
Nem volt rossz. Annyi giccs van benne, amennyi még nem káros szerintem, bár a célközönség nem én vagyok, de azért átjött. Helyenként nagyon unalmas, és a játékidő is hosszú. Párszor nagyokat nyeltem, ott volt a gombóc a torkomban, könnyezni nem kezdtem, de sokszor volt pár alkalom, hogy tényleg elszorult a szívem.
Kell néha 1-1 ilyen film is na.
Nem volt rossz. Annyi giccs van benne, amennyi még nem káros szerintem, bár a célközönség nem én vagyok, de azért átjött. Helyenként nagyon unalmas, és a játékidő is hosszú. Párszor nagyokat nyeltem, ott volt a gombóc a torkomban, könnyezni nem kezdtem, de sokszor volt pár alkalom, hogy tényleg elszorult a szívem.
Kell néha 1-1 ilyen film is na.
"And my heart will leave you never."
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki aki nagy mozis, meg tudná mondani nekem, hogy a Monsters Dark Continent címü filmet, melyik mozi fogja adni és mikor? Elvileg a magyar bemutató szeptember 25.én lesz, de se a Cinema city, se az Apollo mozi nem reklámozza.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Családbarát Deadpool. Pedig már 50 millióból is milyen jó kis sex/action/ultra violence/black humour alkotás születhetett volna...VanillaSky írta:pg13ban of kórsz.Deadpool is megkapja a maga filmjét
-
pg13ban of kórsz.Deadpool is megkapja a maga filmjét
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- rafael23
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Coherencet nézte valaki? vélemény?
- nmate
Jó móka volt ez az Edge of Tomorrow, egész pofás lett. Mondjuk a befejezés annyira nem tetszett.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Én is most néztem meg, hasonló véleményen vagyok. Volt pár apróbb hülyeség a filmben, de elégedetten jöttem ki a moziból, ajánlani tudom csak mindenkinek. Vagyis hát nem mindenkinek, hanem azoknak, akiknek a trailer alapján felkeltette az érdeklődését a film, azok nem fognak csalódni szerintem..tucsoki írta:The Maze Runner
Ifjúsági sci-fi akció, leszámítva 1-2 gyermekbetegségét kifejezetten tetszett. Ami nagy szó, mert sokat vártam tőle és nem csalódtam.
The Maze Runner
Ifjúsági sci-fi akció, leszámítva 1-2 gyermekbetegségét kifejezetten tetszett. Ami nagy szó, mert sokat vártam tőle és nem csalódtam.
Az Escape from New York-ot nézd inkább
- nmate
Pedig Az ember gyermeke nagyon jó film.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
A Mad Max-et régóta terveztem, de sose jutottam el addig, az Ember gyermeke trailer alapján nem fogott meg, a többit meg láttam. De köszi, akkor a Mad Maxnek adok egy esélyt..nmate írta:Mad Max, Ember gyermeke, Oblivion, Elysium, Snowpiercer most így hirtelenjében.
- nmate
Mad Max, Ember gyermeke, Oblivion, Elysium, Snowpiercer most így hirtelenjében.