most tett el 1 hete két asszisztot legalább.az hogy bale EZEK mellett is gólt lő és gólpasszt ad.
szóval akkó most mi?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 13:43
most tett el 1 hete két asszisztot legalább.az hogy bale EZEK mellett is gólt lő és gólpasszt ad.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 26., péntek 13:42
az hogy bale EZEK mellett is gólt lő és gólpasszt ad.hehe írta:akkor pl nem tudom mi a problémátok benzemával.egyszerűen csak ezzel tudom védeni,hogy Juventus,Dortmund,Atletico,Barcelona.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 13:36
akkor pl nem tudom mi a problémátok benzemával.egyszerűen csak ezzel tudom védeni,hogy Juventus,Dortmund,Atletico,Barcelona.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 26., péntek 13:26
Pontosan errol van szo. Bale-t azert hoztuk, hogy ne CR legyen az egyetlen jatekos elol aki meccseket tud eldonteni. Az hogy mennyiert jott az egyaltalan nem erdekel. Tavaly a kupadonton tokeletesen megoldotta a feladatat, mint ahogy a BL donton is. (meg ha nem is elsore, de meglett) Szerintem meg is kapta erte a megfelelo elismerest es dicseretet.hehe írta:egész nyáron vakarta magát, pihenhetett, bármit megtehetett, nem volt dolga, csak felkészülni.
tudhatta, hogy szétcsapott, szétesett, fáradt lesz a keret 90%-a a vébé miatt, hát baszki, akkor én őt teszem a legfőbb felelőssé, hogy elvesztettük a szuperkupát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 13:07
Itt van az én emberem.VanillaSky írta:Kezdem azt hinni, hogy itt a nicknevek aranyhalakat takarnak. Ennyire, hogy lehet szelektíven emlékezni? A CdRen hozta amit kell, viszont ha nincs Ramos akkor a walesi mehetett volna a dorongra, mert 3 ziccert bénázott el Lisszabonban, mert a másik bal lábára jött a labda. Azon a meccsen talán a leggyengébb játékosunk volt, de legalább fejbe találta a labda egyszer.Tavaly 2 kupadöntőt is eldöntött. De ez sem elég?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 26., péntek 13:06
Kezdem azt hinni, hogy itt a nicknevek aranyhalakat takarnak. Ennyire, hogy lehet szelektíven emlékezni? A CdRen hozta amit kell, viszont ha nincs Ramos akkor a walesi mehetett volna a dorongra, mert 3 ziccert bénázott el Lisszabonban, mert a másik bal lábára jött a labda. Azon a meccsen talán a leggyengébb játékosunk volt, de legalább fejbe találta a labda egyszer.Tavaly 2 kupadöntőt is eldöntött. De ez sem elég?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 13:05
Te hangoztatod, hogy az élet nem FIFA. akkor szard már le, hogy ki mennyibe került. Nem az árcédula teljesít.hehe írta:lassaan írom, hogy eljusson mindenhova:Spanyol szuperkupa. Miért csak Bale van elővéve? Hol volt a többi 10 játékos? Én úgy tudom, hogy ez még mindig egy csapatsport.
azééééééért van béééél elővéééve, mert ő a reklámaaaarc, a világ legdrágááááb jááátékosa, tőőőőle lenne elváááárhatóóó, hogy előlééééépjen, ha szar van a palacsintááááában.
ezért fizettünk ki érte ennyit.
ezért kerülnek bizonyos játékosok sokba, mert ezt várják tőlük.
egész nyáron vakarta magát, pihenhetett, bármit megtehetett, nem volt dolga, csak felkészülni.
tudhatta, hogy szétcsapott, szétesett, fáradt lesz a keret 90%-a a vébé miatt, hát baszki, akkor én őt teszem a legfőbb felelőssé, hogy elvesztettük a szuperkupát.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 26., péntek 13:05
kikaptunk a sociedad ellen is,miért nem lőtt többet?hehe írta:pl elvesztettük a spanyol szuperkupát. bél hol volt?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 13:03
lassaan írom, hogy eljusson mindenhova:Spanyol szuperkupa. Miért csak Bale van elővéve? Hol volt a többi 10 játékos? Én úgy tudom, hogy ez még mindig egy csapatsport.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 13:01
Akkor most Bale nyerte a meccseket vagy a csapat? Trükkös dolgok ezekSpanyol szuperkupa. Miért csak Bale van elővéve? Hol volt a többi 10 játékos? Én úgy tudom, hogy ez még mindig egy csapatsport.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 12:59
Nem-nem, csak Ő a mintapéldánya annak, akit itt sokan látni szeretnének. Így nyilván nem jöhetek elő egy Valencia vagy Nani névvel.hehe írta:pl elvesztettük a spanyol szuperkupát. bél hol volt?
engem zavar, hogy ellenünk nyer az atma valamit.
persze bele lehet törődni, van az az út is, csak az nem a madrid útja.
btw: nejmár hogy jön ide? megint csak faszkodni akarsz bonyaszki?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 26., péntek 12:59
A tavalyi sztorit tudjuk, nagy nehézségek árán sikerült megszerezni, előszezon nuku, mégis abszolút korrekt teljesítményt nyújtott egész szezonban. Patt helyzet, de én a megvédem őt oldalon állok. Taktikailag (szemmel láthatóan) teljesen más szerepkört játszik be mint korábban, és itt egyetértünk, hogy kit érdekel, egy ilyen kaliberű játékosnak ne legyen gondja, de tényleg ott van a másik oldal, amiről a klub (vagy Perez, mindegy, nem ezen van a hangsúly) tehet. Hogyan hozza ki magából a maximumot ha még csak nem is játszhat az eredeti posztján? Hogyan nyújtson stabil teljesítményt ha egyik meccsen csatár, a másikon meg szélső középpályás? Szóval na, érted mire célzok....hehe írta:mindig csak év vége, év vége, tavaly azért, mert nem alapozott, aztán most azért, mert más a felállás, mindig van valami.Bale témához annyit, hogy talán év végén kellene visszatérni arra hogy honnan hová jutott. Ez így eléggé nonszensz...
de már elnézést, a világ legdrágább játékosától azért csak elvárná az ember, hogy amikor baj van, akkor odalép és kihúzza a pöcegödörből a csapatot. beilleszkedés, meg minden ilyesmi mellett.
elvileg egy kész focistát vettünk, temérdek pénzért.
persze türelem, meg minden, csak akkor nem kell úgy beharangozni, hogy jobb 1-2 kivétellel mindenkinél.
látni akarom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 26., péntek 12:59
Nem tudom, de arra én is kíváncsi lennék. A válasz jó legyen vagy semmilyen, vagy morcos leszek.hehe írta:pl elvesztettük a spanyol szuperkupát. bél hol volt?
engem zavar, hogy ellenünk nyer az atma valamit.
persze bele lehet törődni, van az az út is, csak az nem a madrid útja.
btw: nejmár hogy jön ide? megint csak faszkodni akarsz bonyaszki?
Egyet. A másikat Ramosnak köszönhetjük, hogy egyáltalán pályán maradtunk, ne misztifikáljuk túl a dolgokat.Tavaly 2 kupadöntőt is eldöntött.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 12:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 26., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 12:47
Tavaly 2 kupadöntőt is eldöntött. De ez sem elég? Év elején az egész csapat szar volt, nem kell mindig Bale-t basztatni. Persze mindig basztatva lesz, mert nem Neymar a neve és nem csinál minden lépés után valami cselt.hehe írta:
de már elnézést, a világ legdrágább játékosától azért csak elvárná az ember, hogy amikor baj van, akkor odalép és kihúzza a pöcegödörből a csapatot. beilleszkedés, meg minden ilyesmi mellett.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 26., péntek 12:47
Kerlon írta:Az a baj, hogy sok embernél ott merül ki a jó focista fogalma, hogy hány gólt lőtt vagy hány gól passzt adott. Pedig ez a valósidejű stratégiai játék sokkal komolyabb alappillérekre épül. Kétség kívül Ronaldo és Messi is nagy játékos, de a középpályán a tavalyi Yaya vagy a tavasszal játszó Ramos is akkora zseni volt a posztjukon, mint a két "földönkívüli". Még se lesznek előtérbe soha az életbe. Benzema is egy kis elem, ami kb. olyan hálátlan szerep ebben a csapatban, mint a régen Makeleléjé. Senki sem figyeli, de a taktikailag hatalmas plusz.
szóval kis passzos játék...Gyors, célra törő játék, sok ritmusváltással, kényszerítővel.
Spanyol kupa döntő,BL döntő.de már elnézést, a világ legdrágább játékosától azért csak elvárná az ember, hogy amikor baj van, akkor odalép és kihúzza a pöcegödörből a csapatot. beilleszkedés, meg minden ilyesmi mellett.
dehogy elég..Tavaly 2 kupadöntőt is eldöntött. De ez sem elég? Év elején az egész csapat szar volt, nem kell mindig Bale-t basztatni. Persze mindig basztatva lesz, mert nem Neymar a neve és nem csinál minden lépés után valami cselt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 26., péntek 12:46
mindig csak év vége, év vége, tavaly azért, mert nem alapozott, aztán most azért, mert más a felállás, mindig van valami.Bale témához annyit, hogy talán év végén kellene visszatérni arra hogy honnan hová jutott. Ez így eléggé nonszensz...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 26., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 26., péntek 12:43
Na ez az. Ha csak ezeket néznénk, akkor Modric-ot meg Kroos-t is lehetne eladni.Kerlon írta:Az a baj, hogy sok embernél ott merül ki a jó focista fogalma, hogy hány gólt lőtt vagy hány gól passzt adott.
Touré mondjuk pont jó példa, mert tavaly olyan számokat produkált, hogy azt sok támadó, passz király is megirigyelne.Kerlon írta:de a középpályán a tavalyi Yaya
Az a barzil válogatott sem a sok kis passzról volt híres. Gyors, célra törő játék, sok ritmusváltással, kényszerítővel.miro írta:nekünk 4 éve nincs kis passzos játékunk,azért mert hehe leírja hogy az,nem az.
mindenki,de legainkább hehe itt a 2002-es brazil válogatottat akarja látni,megsúgom nem lesz.
Igen, tavaly is nehezen indult, aztán bele lendült. Mondjuk idén minden mellette szólt. Csak bele rázódik majd a játékba is, többet fog vállalni idővel.tucsoki írta:Bale témához annyit, hogy talán év végén kellene visszatérni arra hogy honnan hová jutott. Ez így eléggé nonszensz...
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem