És nem hagyja ki egy vitából sem, jöjjön pato.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
igazad van, és Realista realista realista , ezért nem is védi minden körülmények között, mint ahogy sztem minden normális aggyal és két szemmel megáldott ember sem.megmondom benzemával nekem mi a bajom.
most jogos a kritika, mert van alternatíva. viszont, amikor kurvára nincs igaza ennek a sok károgó idiótának, tavalyi évben pl, akkor hadd védjük már meg.
ha találunk jobb rendszert, ami eredményes és szépen is játszunk mellé, és ebbe nem fér be benzema, akkor egye fene részemről, jöjjön pato. vagy paco.
bale pedig leveri a lécet, garantálom, hogy iscoval, vagy majd jesével ugyanolyan eredményes focival még szebben is tudnánk játszani, mint egy prüszkölő, sánta, féloldalas vadlóval.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt mondom én is, de attól még Bale kevésés akkor jön egy ilyen is, hogy:
benzemáva 45 percenként rúgunk gólt, nélküle 16 percenként. na most ebből lehet látni, hogy ha nem is az ő feladata a góllövést, akkor a fentebb említett mezőnymunkát viszont vannak játékosok, akik sokkal jobban és hatékonyabban tudják elvégezni amit ő csinál. lásd most hogy illarrának lett helye a kezdőben sokkal jobbak voltunk, mint amikor modric meg james védekezik, és benzema van fent.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megmondom benzemával nekem mi a bajom.
jó. ekkor jönnek, és mondják, hogy hát a mezőnyben mennyit dolgozik meg hogy az ő elsőszámú feladata nem a góllövőre már. ő a csatár, de nem az övé. oké.
és akkor jön egy ilyen is, hogy:
benzemáva 45 percenként rúgunk gólt, nélküle 16 percenként. na most ebből lehet látni, hogy ha nem is az ő feladata a góllövést, akkor a fentebb említett mezőnymunkát viszont vannak játékosok, akik sokkal jobban és hatékonyabban tudják elvégezni amit ő csinál. lásd most hogy illarrának lett helye a kezdőben sokkal jobbak voltunk, mint amikor modric meg james védekezik, és benzema van fent.
évről évre csak a javulást várju, erre ahogy a fentin is látszik, évről évre rosszabb és rosszabb lesz helyette.105mins in 2009/10
144mins in 2010/11
190mins in 2011/12
265mins in 2012/13
198mins in 2013/14
287mins in 2014/15
jó. ekkor jönnek, és mondják, hogy hát a mezőnyben mennyit dolgozik meg hogy az ő elsőszámú feladata nem a góllövőre már. ő a csatár, de nem az övé. oké.
és akkor jön egy ilyen is, hogy:
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
realistahuni,pontosan,teljesen adom ami írsz.
+1.
na de én itt kiszálltam. jó hétvégét mindenkinek!
+1.
na de én itt kiszálltam. jó hétvégét mindenkinek!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tisztázzuk.miro írta:én igazából ezzel azt akartam mondani hogy nekem nincs külön maga az emberrel problémám,megfelelő teljesítménnyel kezdő lehet.Sose szarta, mitől szarná most?
( nem kell azt hiszem bemutatni hogy vannak akik egy mesterhármas után is kóstolgatnák,na én nem ez vagyok.)
Karim jelenleg nem érdemli meg a kezdőtagságot.
A nélküle felküldött formáció mind a kétszer olajozottan működött. Valószínű fog is. Bale is lubickol, van helye, ahogy CR is. A vizsga viszont októberben lesz, amikor Messiék kopogtatnak az ajtón. Ha ott átmegy a rendszer, akkor hátradőlök, addig kivárok, hogy csak fellángolás-e vagy sem.
Eddig sem a góllövéssel volt gondunk. De elment Di María, Carloék szépen felépítettek egy DM nélküli felállást, amit kétféleképpen is alkalmazhatnak, a harmadik variánsban van Karim. Ez utóbbi a legkevésbé hatékony az eddigi tapasztalatok alapján.
Persze lehet bajnokságot nyerni anélkül, hogy megverjük őket vagy az Atmát, de csak édesebb lenne a siker. Na meg tavasszal már nem Ludogoretsek meg Baselek lesznek a BL-ben.
Neked sem ártott volna ha inkább gondolkodsz, mielőtt elküldöd a hszt. A személyeskedést hagyjuk, jutalmad meglesz.Nem is tudom miért nem kért elnézést amiért elérte és befejelte azt a labdát. Vissza kellett volna fújni. Messi amúgy mellel levette volna és besarkazta volna, mert ő egy helyzetet sem hagy ki. 444!!4
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soroslop
- Kedvenc csapatod: Darnózseli SE
Benzema (ha minden igaz) 2010-ben lőtt utoljára mesterhármast Madridban, szóval ettől azért nem kell nagyon fosnimiro írta: én igazából ezzel azt akartam mondani hogy nekem nincs külön maga az emberrel problémám,megfelelő teljesítménnyel kezdő lehet.
( nem kell azt hiszem bemutatni hogy vannak akik egy mesterhármas után is kóstolgatnák,na én nem ez vagyok.)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jár a keksz ezért.Kezdem azt hinni, hogy itt a nicknevek aranyhalakat takarnak. Ennyire, hogy lehet szelektíven emlékezni? A CdRen hozta amit kell, viszont ha nincs Ramos akkor a walesi mehetett volna a dorongra, mert 3 ziccert bénázott el Lisszabonban, mert a másik bal lábára jött a labda.
Bírom az ilyen "mi lett volna ha" elmélkedéseket. Lehet ha nem basszuk el a ziccereket tavalyelőtt a Dortmund ellen akkor most 11 BL címünk lenne, aztán ha a Bayern ellen Ramos ne lőjje ki a stadionból akkor 12, vagy ha a barca ellen ne adja azt a fölösleges pirosat a bíró akkor 13. De most "csak" 10 van, ez ilyen. De az is lehet, hogy ha Ramos nem fejeli be idén, vagy ha Zizounak 10 centivel fennebb megy a kapáslövés akkor "csak" 8 lenne és valószinüleg csődként kezelték volna a Madridba igazolását, 3 elvesztett BL döntő után.
Nem is tudom miért nem kért elnézést amiért elérte és befejelte azt a labdát. Vissza kellett volna fújni. Messi amúgy mellel levette volna és besarkazta volna, mert ő egy helyzetet sem hagy ki. 444!!4Azon a meccsen talán a leggyengébb játékosunk volt, de legalább fejbe találta a labda egyszer.
- miro
szépen leegyszerűsítetted.Érdekes logikád van. Gondolkoztam pedig, hogy holnap veszek egy 20 milliós BMW-t, de ezek szerint jó lesz a 3 milliós Dacia is, mert az esetleges árkülönbözet esetén nem teljesülő többletigényeimet elháríthatja a szalon azzal, hogy megy ez, szépen gurul, igaz a tolatóradar meg az ESP nem működik, de b+ azt egy Dacia sem tudja.
akkor én is.
ha kihagy egy helyzetet,nála nem baj mert olcsó?
esetleg ha szarul játszik,akkor is azt lehet mondani hogy jó ő olcsó volt?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Érdekes logikád van. Gondolkoztam pedig, hogy holnap veszek egy 20 milliós BMW-t, de ezek szerint jó lesz a 3 milliós Dacia is, mert az esetleges árkülönbözet esetén nem teljesülő többletigényeimet elháríthatja a szalon azzal, hogy megy ez, szépen gurul, igaz a tolatóradar meg az ESP nem működik, de b+ azt egy Dacia sem tudja.ez meg hatalmas hülyeség,azért mert valaki olcsóbb,nem mentség arra hogy nem olyan jó,vagy éppen fordítva.
ha kifutnak a pályára,akkor már kurva mind1 hogy ki mennyit ér,csak nyerjünk,jusson tovább a real madrid és ennyi.
- miro
én igazából ezzel azt akartam mondani hogy nekem nincs külön maga az emberrel problémám,megfelelő teljesítménnyel kezdő lehet.Sose szarta, mitől szarná most?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem veszett el, de dolgoznak rajta. Ezt kéne elkerülni.eredményesnek kell lenni,mert óriási pénzek mozognak,az a szépsége a sportnak már elveszett.
De én hittem neki, hisz azt mondta, nem kell fejlődniede sem gondolhattad komolyan - ártól függetlenül -, hogy akkor ő most leszopatja itt a spanyol bajnokságot.
Bár úgy jobban megállná a helyét, hogy "Nem tudok fejlődni"
Sose szarta, mitől szarná most?ha szarná a gólokat,felőlem lehetne ő a legnagyobb sztár,engem nem zavarna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ebben igazad is van. de hát te is láttad már bélt előtte játszani. de sem gondolhattad komolyan - ártól függetlenül -, hogy akkor ő most leszopatja itt a spanyol bajnokságot. pérez meglomániája miatt kellett annyira.mint a korábban már egy egész topbajnokság legjobbjától, aki ráadásul a világ legdrágábbja lett és egyértelműen azért hozták, hogy ne csak egy emberes legyen a csapat.
- miro
Realista24 írta:
Attól még Bale egy gép, egy egylábas futóbolond. Bocsásd már meg, hogy élvezni is akarom a meccseket és ez Bale-lel azesetek 80%-ban nem megy.
De bírom, hogy akárki kurogatva van, mindig a lusta franciához jutunk vissza.
én megírtam még az elején hogy nekem mind1 hogy ki játszik,csak eredményes legyen!
hehe fölhozta benzemát,hogy mi vele a probléma,kifejtettem.
ha szarná a gólokat,felőlem lehetne ő a legnagyobb sztár,engem nem zavarna.
a bale-s részt megértem,és adom,csak nincs már olyan futball amit igazán azért lehet élvezni mert annyira gyönyörűen teszik-veszik.
ezt így leírva össze lehet rakni,hogy kis passz,sok kényszerítő,sok mélységi,dominancia stb.
csak a mai futball már nem erről szól,jön egy mourinho,lekontráz és röpülnek a milliók.
ha lennének zidaneok,ronaldok akkor azt mondom teljesen igazad van,sőt így is,csak szerintem nem valósítható meg,mert a minőség ma már mást jelent.
eredményesnek kell lenni,mert óriási pénzek mozognak,az a szépsége a sportnak már elveszett.
ez meg hatalmas hülyeség,azért mert valaki olcsóbb,nem mentség arra hogy nem olyan jó,vagy éppen fordítva.akkor ismét:
félkész, fiatal, nem egetrengető árú játékostól nem vár annyit az ember - teljesen jogosan -, mint a korábban már egy egész topbajnokság legjobbjától, aki ráadásul a világ legdrágábbja lett és egyértelműen azért hozták, hogy ne csak egy emberes legyen a csapat.
ha kifutnak a pályára,akkor már kurva mind1 hogy ki mennyit ér,csak nyerjünk,jusson tovább a real madrid és ennyi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2014. szeptember 26., péntek 14:13-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- h3x0r
Mint a regi szep idokben. :Đ
Sokan elkezdik szidni Higuaint hogy miert gyenge, majd amikor elfogynak az ervek, elokerul Benzema.
Az egy dolog hogy jelenleg is Benzemat mindenki cseszteti, hozzateszem hogy rengetegszer teljesen jogosan. De amikor Bale teljesitmenyerol beszelunk akkor miert kerul szoba a francia?
Sokan elkezdik szidni Higuaint hogy miert gyenge, majd amikor elfogynak az ervek, elokerul Benzema.
Az egy dolog hogy jelenleg is Benzemat mindenki cseszteti, hozzateszem hogy rengetegszer teljesen jogosan. De amikor Bale teljesitmenyerol beszelunk akkor miert kerul szoba a francia?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem rosszból, de talán érteni is kéne, amit olvasol, nem csak püfölni a billentyűzetet.Remy írta:Nem rosszból, de talán azért, mert ezen a fórumon Ő van a legjobban védve. Akármit csinál, mindig meg van magyarázva, hogy miért csinálja úgy, ahogy. Ha jó, ha rossz.Realista24 írta: mindig a lusta franciához jutunk vissza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkor ismét:wxyz írta:Csak, ha ebből a kérdésből indulunk ki, akkor a világon mindenki olyan "gyenge", mint Bale, mert olyan játékos nincs aki az összes éles meccsen kiemelkedően játszik vagy győztes gólt szerezhehe írta:pl elvesztettük a spanyol szuperkupát. bél hol volt?
engem zavar, hogy ellenünk nyer az atma valamit.
persze bele lehet törődni, van az az út is, csak az nem a madrid útja.
Ilyenkor jön az elő amit Isconál vettem először észre. Vannak játékosok akik a legkisebb hibáért kritizálva vannak és vannak akiknél ezek mind elvannak nézve
Olyannak kellene játszania aki az utóbbiba tartoznak, akkor elégedettség lenne
és ezt úgy írom, hogy a Sevilla meccs után szerintem is gyenge volt
félkész, fiatal, nem egetrengető árú játékostól nem vár annyit az ember - teljesen jogosan -, mint a korábban már egy egész topbajnokság legjobbjától, aki ráadásul a világ legdrágábbja lett és egyértelműen azért hozták, hogy ne csak egy emberes legyen a csapat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem rosszból, de talán azért, mert ezen a fórumon Ő van a legjobban védve. Akármit csinál, mindig meg van magyarázva, hogy miért csinálja úgy, ahogy. Ha jó, ha rossz.Realista24 írta: mindig a lusta franciához jutunk vissza.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én is :ĐRealista24 írta:De bírom, hogy akárki kurogatva van, mindig a lusta franciához jutunk vissza.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Attól még Bale egy gép, egy egylábas futóbolond. Bocsásd már meg, hogy élvezni is akarom a meccseket és ez Bale-lel az esetek 80%-ban nem megy. (és akkor most tegyétek fel a Karim még ennyit sem csinál lemezt )miro írta:szerkeszteni már nem tudom az előzőt.
de még az a ciki hogy benzemát 70.000-en fütyülik már,amúgy semmi más!
de ő biztos jó,mert fasza a kis passzosba.
5gól3gp-gareth
2gól1gp-karim
csak hogy világos legyen..
De bírom, hogy akárki kurogatva van, mindig a lusta franciához jutunk vissza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema