na akkor egy kicsivel de a barcelona játékosa.és neymarról se sokkal csúsztunk le.
hagyjukmár.kit érdekel hogy mennyire csúsztunk le,azt beszoptuk és kész.
(tartom hogy citrom díjas lesz spanyolhonba.)
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:58
na akkor egy kicsivel de a barcelona játékosa.és neymarról se sokkal csúsztunk le.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 4., kedd 11:56
Istenem azt a Nedvedet de utáltam amikor aranylabdát kapottRemy írta:Húú, Davids, Nedved vs Zizou, Figo
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 4., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 11:53
Hát nem egy utolsó dolog lenne... Erőnlétileg nagyon 0 az egész csapat 1-2 kivétellel, és ez sajnos a tavaszi időszakra jön elő, amikor a legfontosabb meccsek vannak.Fenomen írta:Ha már játékosokat nem igazolunk, egy normális orvosi stábbbal leszerződhetnénk, nem pedig valami külsős kórházzal.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 4., kedd 11:52
15 milláért ajándék az élettől. Középpályán nem csak minőségben, de már mennyiségben is kevesen vagyunk szóval simán hozhatnánk.Remy írta:Milan: Lavezzit örömmel látnák, Boatenget elengednék
Monaco 12-t ajánlott, de 15 alatt nem engednék el. LOL hozzuk már el. 15-öt simán. Nem a szívem csücske, de 15-ért akár még nagyot is húzhatunk vele.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 4., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 4., kedd 11:51
Innen jut eszembe. Ha már játékosokat nem igazolunk, egy normális orvosi stábbbal leszerződhetnénk, nem pedig valami külsős kórházzal.Mondanom sem kell Madridban ilyen nem lesz soha, mert CR-en kívül 60-ik perc után mindenki a seggén veszi a levegőt. Pacsi Sanitas!
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 4., kedd 11:50
-------->csabi87 írta:Augusztus közepére már egy kialakult csapatot,felállást,taktikát szeretnénk látni nagyon sokan.
RealRaúl77 írta:Persze én is azt mondom, hogy a felkészülés elkezdéséig kész kellene lennie a keretnek, de addig is van még egy hónap minimum.
óóó, mondtam én egy szóval is, hogy ugyanezt szeretném látni? Megint bemásolhatnám a fenti idézést magamtól. Hát igen, a bayern csinálja jól, de még mi sem vagyunk elkésve semmivel, és ez a pánikhangulatot, ami itt uralkodik, kicsit túlzásnak találom. Én is örülnék, ha ma délután bejelentenék egy komplett középpálya érkezését, hidd el.Csabi írta:tavaly dettó ez a szöveg ment. láttuk mi lett. augusztus végén jött egy darab modric, és nem nyertünk idén semmit. kösz de nem. a bayern ezzel szemben pl már lezárt szinte minden igazolást, mehetnek pihenni majd munkába. ha meg jön még valaki, azt beépítik.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 4., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:47
én akkor személy szerint örülök hogy nem perez helyében vagy..Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 4., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:46
Nem,azért bunkók mert ezt lehetett volna szebben is tálalni.Nem ilyen nagyképű pofával.Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 4., kedd 11:44
Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.A Tottanhem is jó egy bunkó brigád...Remélem Baleről lemondunk.Bár szerintem majd augusztus végéig kergetjük.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 4., kedd 11:42
tavaly dettó ez a szöveg ment. láttuk mi lett. augusztus végén jött egy darab modric, és nem nyertünk idén semmit. kösz de nem. a bayern ezzel szemben pl már lezárt szinte minden igazolást, mehetnek pihenni majd munkába. ha meg jön még valaki, azt beépítik.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:39
Augusztus közepére már egy kialakult csapatot,felállást,taktikát szeretnénk látni nagyon sokan.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 4., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 4., kedd 11:36
Na ja, ez az ami tényleg gázos lehet.Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 4., kedd 11:35
Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem