Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:47

Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék. :hmmm:
én akkor személy szerint örülök hogy nem perez helyében vagy.. :mrgreen:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. június 4., kedd 11:46

Állítólag Boatenget eladná a Milan, már ajánlott érte a Monaco 12 millió eurót, az olaszok 15-öt várnak.
Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék. :hmmm:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:46

Június végén az lesz,hogy elmentek a vezetők nyári szabadságra ezért majd július 20 körül folytatódhatnak a tárgyalások.Így megy ez évek óta.
Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.
Nem,azért bunkók mert ezt lehetett volna szebben is tálalni.Nem ilyen nagyképű pofával. :hmmm:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 4., kedd 11:44

A Tottanhem is jó egy bunkó brigád...Remélem Baleről lemondunk.Bár szerintem majd augusztus végéig kergetjük.
Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 4., kedd 11:42

Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
tavaly dettó ez a szöveg ment. láttuk mi lett. augusztus végén jött egy darab modric, és nem nyertünk idén semmit. kösz de nem. a bayern ezzel szemben pl már lezárt szinte minden igazolást, mehetnek pihenni majd munkába. ha meg jön még valaki, azt beépítik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 4., kedd 11:39

Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
Augusztus közepére már egy kialakult csapatot,felállást,taktikát szeretnénk látni nagyon sokan.
A Tottanhem is jó egy bunkó brigád...Remélem Baleről lemondunk.Bár szerintem majd augusztus végéig kergetjük.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 4., kedd 11:37

Hivatalos: Jesus Navas 17 millió fontért a ManCitybe igazol!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 4., kedd 11:36

Jesé

Nagyon jól meg kell fontolni mit akarunk vele. Nem kellene elpazarolni a tehetségét. Évi öt meccsre felesleges őt felhozni, ha valóban úgy gondolkodik a vezetőség, akkor játszatni kell, egyébként meg eladni opcióval. Ha feljön, akkor minden 2-3. meccsen minimum kezdenie kéne a bajnokságban, ha idén a legtöbb bajnoki meccsen elbírta a csapat Callejonokat, di Mariákat, akkor jövőre egy esetleges erősítés, szemléletváltás után nem hiszem, hogy nem férne bele, hogy 2-3 meccsenként kezdjen. És a többi meccsen is 20-25 perceket csereként meg kell kapnia. Csak így van értelme felhozni. Aztán, ahogy bizonyít, és teljesít, ha bizonyít, és teljesít, akkor egyre jobban be kell építeni. Persze nem két hét alatt, de 1-2 év alatt egyre többet játszatni, aztán ha megvan benne a potenciál stabil kezdő is lehet, de ez még bőven odább van. Legelőször a felhozását/opciós eladását kell okosan eldönteni, majd megfelelő játékpercet biztosítani, a többi meg kiderül.

Amúgy meg micsoda hangulat uralkodik itt emberek :lol: Június eleje van, és mindenki sír, meg temeti a csapatot. Persze szomorú hírek, meg felháborítóak, meg etc. de van még idő bőven mit alkotnia Pereznek. Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet. Persze én is azt mondom, hogy a felkészülés elkezdéséig kész kellene lennie a keretnek, de addig is van még egy hónap minimum. Szóval nyugalom, és bizalom. :-)

Szerk:
Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.
Na ja, ez az ami tényleg gázos lehet. :kivagyhe:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. június 4., kedd 11:38-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 4., kedd 11:35

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... utballert/
Ezt remélem mindenki elolvasta, de ha nem, akkor irány. Kötelező. Komolyan.
Ez a Michael Cox zseniális fazon, sok sok igazságot mond.

Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 4., kedd 11:34

Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz.
Ugyan csillagászati összeget fogunk érte letteni az asztalra de biztos vagyok benne hogy Bale jövőre nálunk fog játszani. Jesé megtartásának is örülök, szerintem Suárezt is meg fogjuk szerezni, csak pénz kérdése az egész. Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 4., kedd 11:26

MorataMartin írta:Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
Inkább a Világ változott meg. Már nem mi vagyunk a leggazdagabbak, sportszakmailag finoman szólva sem lettünk túl vonzók az elmúlt 10 évben, ráadásul amit az elmúl 3 évben fociztunk, az sem volt túl meggyőző a focit játszani tudók számára. Szeirntem Ronaldo is ezért volt boldogtalan, és ezért vágyódik el. Másra számított, mikor ideigazolt.
Szerintem egy kiút van, észrevenni a Varane, Vidal, Pogba, Verratti, Götze, Reus, Hazard, Neymar, Lucas szerű tehetségeket, és még időben leigazolni őket, mikor még nincs körülöttük akkora hype, mint azt tettük Raphael esetében is. El kell felejteni a befutott, drága játékosokat, mert ritkán vágyódnak ide, ha pedig igen, akkor az sosem olcsó mulatság.
Akármennyire is nehéz ezt leírni, Ronaldora sem szabad már éppíteni, ha tényleg elvágyódik. Függetlenül attól, hogy idén, jövőre vagy két év múlva lép.
mai dátum. 2013. JÚNIUS 4.!
Neymar, Götze, Falcao már pl. elkeltek. KP-ra nincs értelmes megszerezhető alternatíva, vagyis nem túl sok. Nem mindenki tököl hozzánk hasonlóan.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 11:20

MorataMartin írta: Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz.
mai dátum. 2013. JÚNIUS 4.!

Ilyen lesz a nyár. El kell viselni a sok kacsát, mert lesz belőlük elég. Most kezdődött az átigazolási szezon, de már kétségbe vannak esve néhányan. Akkor lesz szerintem már probléma, ha a következő 1 hónapban nem igazolunk senkit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 4., kedd 11:19

MorataMartin írta:Pont egy olyan ember mondja ezt, hogy jóba akar lenni a Barcával, aki elhozta tőlük Figót? :hmmm: Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz. Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
meghalt a felesége.
Kép
Kép
Kép

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 4., kedd 11:18

Pont egy olyan ember mondja ezt, hogy jóba akar lenni a Barcával, aki elhozta tőlük Figót? :hmmm: Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz. Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 4., kedd 11:15

Örülök, hogy nem jön Thiago! Egy barca nevelést vagy játékost se szeretnék látni a csapat közelében se...
ne is..a végén futballoznánk és nem csak szaladnánk.

:roll:

tippem.

heynckes elköszön,bemondja a realt rá egy órával perez köszönti,és sok sikert kíván neki.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 4., kedd 11:14

Kercsó írta:valaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?

thenkjú :smile:
Castilla - Alcorcon

ebben minden benne van. :-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 4., kedd 11:13

valaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?

thenkjú
azt hiszem az utolsó gólja volt az
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. június 4., kedd 11:14-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 4., kedd 11:12

Örülök, hogy nem jön Thiago! Egy barca nevelést vagy játékost se szeretnék látni a csapat közelében se...

Heynkes szerintem visszavonul egyébként, ő biztos nem lesz az edzőnk. Annyira nem is sajnálom. Egyszerűen a kora miatt.
A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.
Valaki írta, hogy ez csak 1 vagy 2 évig lesz még, mert utána kötelezve lesznek arra, hogy csatlakozzanak a francia szabályokhoz és adókhoz.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 4., kedd 11:09

valaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?

thenkjú :smile:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2013. június 4., kedd 11:07

A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.
Újabb pénzeszsák a láthatáron. Mondjuk engem nem zavar, ha a kisebb csapatoknak nincs más lehetőségük, hogy a nagyobbak szintjére jöjjenek.....

Amúgy még nyugi van emberek, el sem kezdődött még az átigazolási szezon :D

Vissza: