én akkor személy szerint örülök hogy nem perez helyében vagy..Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék.
Kommentáld a híreket
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
Állítólag Boatenget eladná a Milan, már ajánlott érte a Monaco 12 millió eurót, az olaszok 15-öt várnak.
Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék.
Én bepróbálkoznék nála, ha Perez helyében lennék.
Június végén az lesz,hogy elmentek a vezetők nyári szabadságra ezért majd július 20 körül folytatódhatnak a tárgyalások.Így megy ez évek óta.
Nem,azért bunkók mert ezt lehetett volna szebben is tálalni.Nem ilyen nagyképű pofával.Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Miért is bunkók? Mert nem akarják elengedni a legjobbjukat? Haverságból nem fogják továbbadni pl 30 millióért csak hogy kedvesek, aranyosak legyenek a walesivel meg velünk.A Tottanhem is jó egy bunkó brigád...Remélem Baleről lemondunk.Bár szerintem majd augusztus végéig kergetjük.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tavaly dettó ez a szöveg ment. láttuk mi lett. augusztus végén jött egy darab modric, és nem nyertünk idén semmit. kösz de nem. a bayern ezzel szemben pl már lezárt szinte minden igazolást, mehetnek pihenni majd munkába. ha meg jön még valaki, azt beépítik.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
Augusztus közepére már egy kialakult csapatot,felállást,taktikát szeretnénk látni nagyon sokan.Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet.
A Tottanhem is jó egy bunkó brigád...Remélem Baleről lemondunk.Bár szerintem majd augusztus végéig kergetjük.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hivatalos: Jesus Navas 17 millió fontért a ManCitybe igazol!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jesé
Nagyon jól meg kell fontolni mit akarunk vele. Nem kellene elpazarolni a tehetségét. Évi öt meccsre felesleges őt felhozni, ha valóban úgy gondolkodik a vezetőség, akkor játszatni kell, egyébként meg eladni opcióval. Ha feljön, akkor minden 2-3. meccsen minimum kezdenie kéne a bajnokságban, ha idén a legtöbb bajnoki meccsen elbírta a csapat Callejonokat, di Mariákat, akkor jövőre egy esetleges erősítés, szemléletváltás után nem hiszem, hogy nem férne bele, hogy 2-3 meccsenként kezdjen. És a többi meccsen is 20-25 perceket csereként meg kell kapnia. Csak így van értelme felhozni. Aztán, ahogy bizonyít, és teljesít, ha bizonyít, és teljesít, akkor egyre jobban be kell építeni. Persze nem két hét alatt, de 1-2 év alatt egyre többet játszatni, aztán ha megvan benne a potenciál stabil kezdő is lehet, de ez még bőven odább van. Legelőször a felhozását/opciós eladását kell okosan eldönteni, majd megfelelő játékpercet biztosítani, a többi meg kiderül.
Amúgy meg micsoda hangulat uralkodik itt emberek Június eleje van, és mindenki sír, meg temeti a csapatot. Persze szomorú hírek, meg felháborítóak, meg etc. de van még idő bőven mit alkotnia Pereznek. Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet. Persze én is azt mondom, hogy a felkészülés elkezdéséig kész kellene lennie a keretnek, de addig is van még egy hónap minimum. Szóval nyugalom, és bizalom. :-)
Szerk:
Nagyon jól meg kell fontolni mit akarunk vele. Nem kellene elpazarolni a tehetségét. Évi öt meccsre felesleges őt felhozni, ha valóban úgy gondolkodik a vezetőség, akkor játszatni kell, egyébként meg eladni opcióval. Ha feljön, akkor minden 2-3. meccsen minimum kezdenie kéne a bajnokságban, ha idén a legtöbb bajnoki meccsen elbírta a csapat Callejonokat, di Mariákat, akkor jövőre egy esetleges erősítés, szemléletváltás után nem hiszem, hogy nem férne bele, hogy 2-3 meccsenként kezdjen. És a többi meccsen is 20-25 perceket csereként meg kell kapnia. Csak így van értelme felhozni. Aztán, ahogy bizonyít, és teljesít, ha bizonyít, és teljesít, akkor egyre jobban be kell építeni. Persze nem két hét alatt, de 1-2 év alatt egyre többet játszatni, aztán ha megvan benne a potenciál stabil kezdő is lehet, de ez még bőven odább van. Legelőször a felhozását/opciós eladását kell okosan eldönteni, majd megfelelő játékpercet biztosítani, a többi meg kiderül.
Amúgy meg micsoda hangulat uralkodik itt emberek Június eleje van, és mindenki sír, meg temeti a csapatot. Persze szomorú hírek, meg felháborítóak, meg etc. de van még idő bőven mit alkotnia Pereznek. Majd Augusztus végén/közepén lehet szidni a picsáját, ha úgy állnak a dolgok, addig viszont még sok idő van, és sok minden történhet. Persze én is azt mondom, hogy a felkészülés elkezdéséig kész kellene lennie a keretnek, de addig is van még egy hónap minimum. Szóval nyugalom, és bizalom. :-)
Szerk:
Na ja, ez az ami tényleg gázos lehet.Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. június 4., kedd 11:38-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... utballert/
Ezt remélem mindenki elolvasta, de ha nem, akkor irány. Kötelező. Komolyan.
Ez a Michael Cox zseniális fazon, sok sok igazságot mond.
Ezt remélem mindenki elolvasta, de ha nem, akkor irány. Kötelező. Komolyan.
Ez a Michael Cox zseniális fazon, sok sok igazságot mond.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Ugyan csillagászati összeget fogunk érte letteni az asztalra de biztos vagyok benne hogy Bale jövőre nálunk fog játszani. Jesé megtartásának is örülök, szerintem Suárezt is meg fogjuk szerezni, csak pénz kérdése az egész. Egyedül a középső kp miatt vagyok nyugtalan kicsit mert nincs épkézláb jelölt jelenleg erre a posztra.Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Inkább a Világ változott meg. Már nem mi vagyunk a leggazdagabbak, sportszakmailag finoman szólva sem lettünk túl vonzók az elmúlt 10 évben, ráadásul amit az elmúl 3 évben fociztunk, az sem volt túl meggyőző a focit játszani tudók számára. Szeirntem Ronaldo is ezért volt boldogtalan, és ezért vágyódik el. Másra számított, mikor ideigazolt.MorataMartin írta:Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
Szerintem egy kiút van, észrevenni a Varane, Vidal, Pogba, Verratti, Götze, Reus, Hazard, Neymar, Lucas szerű tehetségeket, és még időben leigazolni őket, mikor még nincs körülöttük akkora hype, mint azt tettük Raphael esetében is. El kell felejteni a befutott, drága játékosokat, mert ritkán vágyódnak ide, ha pedig igen, akkor az sosem olcsó mulatság.
Akármennyire is nehéz ezt leírni, Ronaldora sem szabad már éppíteni, ha tényleg elvágyódik. Függetlenül attól, hogy idén, jövőre vagy két év múlva lép.
Neymar, Götze, Falcao már pl. elkeltek. KP-ra nincs értelmes megszerezhető alternatíva, vagyis nem túl sok. Nem mindenki tököl hozzánk hasonlóan.mai dátum. 2013. JÚNIUS 4.!
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
mai dátum. 2013. JÚNIUS 4.!MorataMartin írta: Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz.
Ilyen lesz a nyár. El kell viselni a sok kacsát, mert lesz belőlük elég. Most kezdődött az átigazolási szezon, de már kétségbe vannak esve néhányan. Akkor lesz szerintem már probléma, ha a következő 1 hónapban nem igazolunk senkit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meghalt a felesége.MorataMartin írta:Pont egy olyan ember mondja ezt, hogy jóba akar lenni a Barcával, aki elhozta tőlük Figót? Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz. Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Pont egy olyan ember mondja ezt, hogy jóba akar lenni a Barcával, aki elhozta tőlük Figót? Am nem tudom mi van Perezzel, de tavaly se volt normális erősítés és úgy néz ki h idén sem lesz. Mi történt azzal az emberrel, aki Zidanékat, Ronaldókat igazolt?
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
ne is..a végén futballoznánk és nem csak szaladnánk.Örülök, hogy nem jön Thiago! Egy barca nevelést vagy játékost se szeretnék látni a csapat közelében se...
tippem.
heynckes elköszön,bemondja a realt rá egy órával perez köszönti,és sok sikert kíván neki.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Castilla - AlcorconKercsó írta:valaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?
thenkjú
ebben minden benne van. :-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
azt hiszem az utolsó gólja volt azvalaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?
thenkjú
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. június 4., kedd 11:14-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Örülök, hogy nem jön Thiago! Egy barca nevelést vagy játékost se szeretnék látni a csapat közelében se...
Heynkes szerintem visszavonul egyébként, ő biztos nem lesz az edzőnk. Annyira nem is sajnálom. Egyszerűen a kora miatt.
Heynkes szerintem visszavonul egyébként, ő biztos nem lesz az edzőnk. Annyira nem is sajnálom. Egyszerűen a kora miatt.
Valaki írta, hogy ez csak 1 vagy 2 évig lesz még, mert utána kötelezve lesznek arra, hogy csatlakozzanak a francia szabályokhoz és adókhoz.A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
valaki ad egy videót Jesé hétvégi góljáról és Perez "gólöröméről"?
thenkjú
thenkjú
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Újabb pénzeszsák a láthatáron. Mondjuk engem nem zavar, ha a kisebb csapatoknak nincs más lehetőségük, hogy a nagyobbak szintjére jöjjenek.....A Monaco a kedvező adótörvényeknek köszönhetően sorban fogja elcsábbítani a pénzéhesebb játékosokat. Ehhez jobb lesz hozzászokni.
Amúgy még nyugi van emberek, el sem kezdődött még az átigazolási szezon